Kan verirseniz çıkar bu kadar yakınsa adet hiç boşuna stres olup durmayın benceKızlar ben foto yükleyemiyorum adet tarihim bugün yarın olmam lazım normalde 3 gün önce bir gebenin günlüğü iyi test yaptım aceleye geldi benimki de o sıra yapıp çıktım lahvaltı hazırlarken misafir geldi falan bir iki saat sonra baktığımda ikinci silik çizgi vardı kuruma mı diye suya tuttum o çizgi geçmedi ama heveslenmedim bu iki günde daha da pembeleşmiş rengi kuruma çizgisi de nasıl oluyor bilmiyorum elimde başka testte yok öyle bekliyorum ama aklım hep orda ya
Haklısınız da cesaret edemiyorum yine 0'ları görürüm diyeKan verirseniz çıkar bu kadar yakınsa adet hiç boşuna stres olup durmayın bence
Çok haklısınız ben de dün gittim verdim çok arada bir sayı çıktı boşuna stresHaklısınız da cesaret edemiyorum yine 0'ları görürüm diye
Teşekkür ederim hayırlı olsun inşallah3 farklı marka test yaptım dün ama freely de çıkınca şüphelendim açıkçası erken testi olmadığı için
Teşekkür ederim bu arada evet artmazsa söylediğiniz ihtimal kimyasal deniyorTeşekkür ederim hayırlı olsun inşallah
Ezan okunuyor şuan bu ezan hürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizin de değer güzelce artsın İNŞAALLAHÇok haklısınız ben de dün gittim verdim çok arada bir sayı çıktı boşuna stres
Çok teşekkür ederim duanız için inşallah hepimize gönlümüzdekini versin hayırlısıylaEzan okunuyor şuan bu ezan hürmetine Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sizin de değer güzelce artsın İNŞAALLAH❤
Amin aminn hayırla kolaylıkla İNŞAALLAH canım ne demek❤Çok teşekkür ederim duanız için inşallah hepimize gönlümüzdekini versin hayırlısıyla
Merhaba sabah ilk idrarla test yaptım adetime 5 gün var belirti olarak göğüs hassasiyeti ve hafif bel ağrısı var bu adet belirtilerim. Testin sonucu kaç dkda çıktı bilmiyorum acele ile yapmak durumunda kaldım. Testi yorumlayabilir misiniz lütfen
Ben adet oldum sanırım dedikleri gibi kuruma çizgisi imişBence kan ver ben de freely ile öğrendim daha da silikti. Öğrendim diyorum ama 6.71 çıktı daha artacak mı bilmiyorum tabi
Bi dahaki aya inşallah hiç canını sıkmaBen adet oldum sanırım dedikleri gibi kuruma çizgisi imiş
Allah razı olsun, sizin de hayırlı güzel mutlu haberlerinizi alırız inşallah buraya yazın olur muBi dahaki aya inşallah hiç canını sıkmaben de kan vermeye gidiyorum dua ede ede
Verdim inşallah 2 saate çıkacakmışAllah razı olsun, sizin de hayırlı güzel mutlu haberlerinizi alırız inşallah buraya yazın olur mu
Merhaba çıktı mı sonucunuzVerdim inşallah 2 saate çıkacakmış
Evet 30.7 olmuşMerhaba çıktı mı sonucunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?