Ben bu adamı samimi bulmadım.
konuyu açan nekdar samimi bide onu düşün derim..
konuyu açan nekdar samimi bide onu düşün derim..
merhabalar
benimde bi derdim var paylaşmayı istediğim.yorumlarınızla bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
ben şu an çalışan 35 yaşında bir bayanım.
bunu kendisine söylediğimde çok üzüldü özür diledi ama kabul etmedim... aslında tekrar geleceğini özür dileyeceğini düşündüm ama tam 4 ay arayıp sormadı. taki bi kaç gün öncesine kadar. 4 ay sonra elinde kırmızı güllerle kapımdaydı ve benden af diliyordu.içeri girdi.sorunları olduğunu söyledi istemeden seni ihmal ettim lütfen bidaha olmucak özür dilerim dedi ama kabul etmedim.
o günden beri yanlış mı yaptım acaba düşünmeden edemiyorum. acaba ona inanmalımıydım. çok mu acımasız davranmıştım çünkü bütün zorlukları beraber aşmıştık zamanında. karar veremiyorum. arkadaşlarımdan onu tanıyanlar canım ne güzel işi var, yakışıklı beyfendi biri bu zamanda böylesi.. bi şans vermelisin diyolar, seni sevmese elinde güllerle kapına kadar gelmez diyolar siz ne düşünüyosunuz lütfen yardım..
yorumlar için teşekkürler işten yeni geldim bakabildim.. her fikre saygılıyım ama sanırım ben yanlış anlaşıldım.ben peşimden koşulsun havalarında biri değilim.o yaşları çoktan geçtim.sadece çok kırıldım bu ilgisizliğe ve sonucunda affetmedim..ama şimdi yaşanmış onca şeyi, paylaştıklarımızı düşününce bi tuhaf oluyorum.az buz değil 6 senelik bi ilişkiden bahsediyorum arkadaşlar.kim ne derse desin ama bu saatten sonra karşıma düzgün birinin çıkmasıda mucizelere kalmış diye düşünüyorum,böyle bi ortamda yeni birini tanıcan da, evlenecen de, çocuk yapacan da..haksız mıyım.. kafamı kurcalayanlar bunlar işte..
neden arkadaşım,nesini samimi bulmadın..saldıracak yer arıyosun galiba,kadıncağız derdini açmış dememişki siz benim yaşamımdaki kararları eleştirin..
yorumlar için teşekkürler işten yeni geldim bakabildim.. her fikre saygılıyım ama sanırım ben yanlış anlaşıldım.ben peşimden koşulsun havalarında biri değilim.o yaşları çoktan geçtim.sadece çok kırıldım bu ilgisizliğe ve sonucunda affetmedim..ama şimdi yaşanmış onca şeyi, paylaştıklarımızı düşününce bi tuhaf oluyorum.az buz değil 6 senelik bi ilişkiden bahsediyorum arkadaşlar.kim ne derse desin ama bu saatten sonra karşıma düzgün birinin çıkmasıda mucizelere kalmış diye düşünüyorum,böyle bi ortamda yeni birini tanıcan da, evlenecen de, çocuk yapacan da..haksız mıyım.. kafamı kurcalayanlar bunlar işte..
arkadaş agır ol... ne demek yani saldıracak yer arıyomuşum.. hani sonrada (yani sen yorumu yazmadan önce) keşke yazmasaydım die geçti içimden.. ama dilme yetkim olmadıgı için yorumu silemedim..
ama tutumun çok yanlış.. saldıracak yer aramazk falan.. sen öylemi yapıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?