bir gecede hayatım değişti

yelizzce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
250
138
33
32
Merhaba arkadaşlar , birkaç gün öncesine kadar moralim çok bozuktu gerçekten. Sebebi annemin hastalığı. Annemle aramız aslında çok iyi olmadı bu vakte kadar. Fakat bir aydır falan yeni yeni düzeliyor. Cok seviyorum açıkçası annemi.
Neyse birkaç gündür ağrılarından şikayetçi idi. Tabi bikac kanser belirtisi gösteriyordu . öyle moralim bozuktu ki günlerdir. Devamlı arastiriyorum internette falan bütün oklar kanseri gösteriyor. Kanser hastalarının hikâyelerini okuyup ağlıyorum , annemin kanser olduğunu aci çektiğini öldugunu falan aklıma getirip ağlıyorum falan. Hele hastaneye gideceği günden önceki gece. O kadar inandirmisim ki kendimi , inandırmak tan ziyade korku diyelim. Ya boyle bir şey varsa korkusu. İste o gece hayatta ne kadar basit şeyleri sorun ettiğimi farkettim. Allahtan af diledjm bu kadar saçma şeylere uzuldugum için, kimi zaman sinirlenip kavga edip anneme bagirdigim icin. İşmiş paraymis sevgiliymis falan, oyle bos geldi ki. O gün sabaha kadar ağladım.
Sabah uyandım annem çoktan hastaneye gitmişti abim goturmustu. Aradım hemen ne olduğunu sormak için "geliyoruz" dedi kapattı. Eyvah dedim korktugum basıma geldi. Birazdan eve geldiler. Annemin surati normal ne oldu dedim. Allahtan kotu bir şey yokmuş doktor çok önemli değil demiş ama salı gunu kesin sonuçlar cikacakmis ve endoskopi yapılıp iyice incelenecekmis. Fakat doktor önemli bisey değil safra kesesi ile alakalı bir şey olabilir demiş. O andan itibaren bir oh dedim. Sanki dünyaya yeniden gelmiş gibiydim. Gerçi daha kesin bisey yok kabus tamamen bitmedi ama sanki ben bir ders almıştım o gece. Cidden her seyin başı sağlık. Dua edin arkadaşlar lütfen bisey çıkmasın. Ve sağlığınızın kıymetini bilin

Bir musibet bin nasihatten iyiymiş.belki daha toleransli olmak için bunları yaşamanız gerekliydi.neyse artık güzel anların keyfini çıkarın annenize bol bol sarılıp opun :)

Mart ayında bir hastaligimi öğrendim. .hamileydim..Doğumdan hemen sonra ameliyat oldum öyle zor surecti ki anlatamam psikolojim altüst olmuştu hala toparlanamadim.omur boyu ilaçlarla kontrollerle geçecek. Anladım ki hayat gerçekten çok kısa Nezaman ne olacağımız belli değil. Kafanıza basit şeyleri takmayin dicem de zor ben hala takiyorum elimde değil işte. .demem o ki sağlığınzin kıymetini bilin ..Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım gerçekten de kötü bişey yoktur umarım basit biseydir. .

Sizin adınıza sevindim
Inşallah diğer tetkiklerdende iyi
Sonuç alırsınız geçmiş olsun
Annenize sıkı sıkı sarilin elini
Hiç bırakmayın

Mart ayında bir hastaligimi öğrendim. .hamileydim..Doğumdan hemen sonra ameliyat oldum öyle zor surecti ki anlatamam psikolojim altüst olmuştu hala toparlanamadim.omur boyu ilaçlarla kontrollerle geçecek. Anladım ki hayat gerçekten çok kısa Nezaman ne olacağımız belli değil. Kafanıza basit şeyleri takmayin dicem de zor ben hala takiyorum elimde değil işte. .demem o ki sağlığınzin kıymetini bilin ..Geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım gerçekten de kötü bişey yoktur umarım basit biseydir. .
Size de çok geçmiş olsun, allah şifa versin.

Geçmiş olsun canım .. Anne candır kaybetmeden kıymet bilene.. inşallah doktorun dediği gibi önemsiz birşeydir.

Bende eşimden ötürü belki hic çocuk sahibi olmayacağımızı öğrenince ,başımdan kaynar sular döküldü ..hayatan koptum. Çok geçmeden eşim aniden fenalaşıp hastaneye kaldirildi ve taş düşürdüğünü tespit edildi..
O an anladım ,herşeyin başı sağlık.. Eşim sağlıklı olsun, başımda olsun da. Bebeğimiz olmazsa da bize tevekkül etmek düşer

İşte bu durum benim aklımdan bir saniye dahi çıkmaz .
Hayat bu yarın ne olacağımızı bilmiyoruz o yüzden ben kimseyi kırmamaya , üzmemeye çok özen gösteririm .
Asla bağırmam çünkü o kişi kim olursa olsun başına bişey gelirse vicdanım çok rahatsız olur .
Yeri geldi iş yerinde benim altımda çalışanlar oldu hata da yapanlar oldu asla bağırmadım hep tatlı dille anlattım .
Bundan sonra annenize veya çevrenizdekilere her zaman güzel yaklaşın çok geçmiş olsun .

Cok cok gecmis olsun ins sonuclar da temiz cikacaga benziyor gonlunuzu ferah tutun.
Gercekten herseyin basi saglik. Saglikla
Ilgili birsey gelince insanin basina aslinda ne kadar manasiz yasadigini anliyor. Allah kimseyi saglikla ve ailesiyle imtihan etmesin . Bundan sonra annenizle mutlu saglikli gunleriniz olur ins. Kiymetini bilin

Çok benzer bir hikayemiz var
İnternete ne yazarsanız kanser cikiyosunuz zaten
Ayni hatayı ben de yaptım ve internetteki her şeyi okumuştum
Her gece kabuslarla uyaniyordum , gidip bakıyordum nefes aliyor mu diye
Çok zor atlattım o zamanları
İçinizi ferah tutmaya çalışın,çünkü hep en kötüsü aklımıza geliyor
Çok çok geçmiş olsun
Gerçekten sağlık hayattaki en önemli şey

Aynı korkuyu 9 senedir her gece yaşadığım için sizi çok iyi anladım ve adınıza çok sevindim, sonuçlar da iyi çıkacaktır inşallah. Siz de bizim annelerimize duacı olmayı unutmayın :)

sağlığımız yerinde ise başka şeyleri dert ediyoruz.sağlığı ni ye dert edelim o yerinde.yerinde olmayanları dert ediyor insan.doğası gereği.kıymet bilmeyen varlıklarız.

safra kesem alındı hazıran ayında
ve aynı amelıyatta gobek fıtıgımda varmıs
gayet ıyıyım eskıden ne mıdem agrırdı ıstedıgımı yıyemezdım
ayrıca kıloda verdım :D cok rahatım

Back
X