Bir gecede koca bir pembe diziye dönen hayat

abicim bişi sorucam ben.. adama bunu bana anlat dediğinde tek kelimesi bilmiyorum mu oldu. başka bişi demedi mi. mesela gerçek ortaya çıktığında seni affetmicem falan bişi demedi mi. yani bunun gibi umud verir bişi demedi mi.

Dün akşam her zamanki gibi eşimle işten eve geldik. Tuhaf hiçbir şey yok. Rutin, yemeğimizi yedik, film izledik, şakalaştık, beraber bebek şekerlerimizi hazırladık ve yatmak için yatak odasına geçtik.
Yatağın yanında yerde gözüme mor bir şey ilişti. Eğildim, baktım mor renk bir sütyen askısı!! Benim hiç mor renk sütyenim olmadı. Ve komidinin hemen yanında bir prezervatif.. Hamileyim ve aylardır buna ihtiyacımız olmadı.. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşime baktım. “Bunu bana anlat” dedim. Ağzımdan tek çıkabilen buydu. “bunu bana anlat” . Eşim fazlasıyla şaşırmış halde bunlar ne bilmiyorum dedi.

Nasıl bilmezsin? Bana bir açıklama yap dedim. Seni aldattım de, evin anahtarını bir arkadaşıma verdim eve kız atmış de. Ne dersen de.. Ama bana bir açıklama yap dedim. Ne dersen sana inanmaya hazırım bana anlat dedim. Ama bunları söylerken hiç sakin değildim. tüm yatağı dağıttım. Her şeyi fırlattım. Adam öyle şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor ve “bilmiyorum” diyorum. Hiçbir şey söylemiyor. Kapıda bir zorlama yok. Yeri değiştirlmiş, karıştırılmış bir eşyam yok. Eşim inatla bilmiyorum diyor. Onu evden kovdum. Seni görmek istemiyorum. Git, bana uydurabileceğin bir hikaye bul geri gel bundan sonra ne yapacağımızı konuşalım dedim. Çıktı gitti..

Aldatıldım ve deli gibi kadını merak ediyorum.. Nasıl hissetmem, nasıl anlamam.. Çıldırmak üzereyim. O arada aklıma apartmanın güvenlik kamerası geldi. Yönetici yakın arkadaşım. Beraber indik baktık. Şok oldum! Eşimin eski psikopat bir sevgilisi vardı. Beni de defalarca arayıp taciz etmişti. Eşimi arıyordu. Sonra ben hiç muhatap olmayınca elini eteğini çekmişti. O kız apartmana başka bir kızla giriyor. Ve yanındaki kız kayın validemin çok yakın arkadaşının kızı…

O an kafamda her şey oturmaya başladı. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Bir süre önce bizim evin anahtarını bulamadığını ve bizim alıp almadığımızı sormuştu. Bende kaybolmuştur diye üzerinde durmamıştım. Hemen kayınvalideme çıktım. Tüm detayları ile konuyu anlattım. Polisi aradık, kayıtları izlettik. Polis bir yakınımızın da olayın üzerinde durması ile kızlar çağırıldı. Parmak izi alındı. Ve sonuç örtüşüyor..

Kayınvalidemin evinden bizim anahtarı çalmışlar. Eşimin eski sevgilisinden şikayetçi olduk. Kayınvaidemin arkadaşının kızından annesinin yalvarmaları sebebi ile yılların dostluğunun hatırına şikayetimizi geri aldık. Konu mahkemeye gidiyor.

Kızlar size tavsiyem; bazen her şey göründüğü gibi olmuyor.. Eşinizin sizi aldattığına hemen hüküm vermeyin çünkü şeytani bir tuzağa kurban gitmiş olabilirsiniz.

Allah kötü kadınların şerrinden herkesi korusun. Bir kadının en büyük düşmanı yine kadının kendisi..

ayy okurken cok kotu oldum Allah korusun dedim bir an içimden. çok geçmiş olsun sonuna kadar gidin sıkayetınızı cekmeyın. hamıle halınızle sıze bunu yasatmaya hakkı yok cezasını cekmeli :47:

Haklisiniz ne diyeceğimi bilemedim dedigim gibi benzer birseyi bende yasadim.hala bazen o kadinin telde bana gerizekalı biz evleniyoruz o beni seviyor defol git aramizdan diye soyledigi laflar kulagima geliyor.Cidden travma yasadim.kardesinde bunu yasiyor kolay degil.ask kazandi ne ya.erkekler nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor anlayamiyorum ben.bu kadar basit mi genc bir kizi uziyorsun ahini aliyorsun.allah sabir versin kardesine.

amin inşallah..inş yine birini sever...

abicim bişi sorucam ben.. adama bunu bana anlat dediğinde tek kelimesi bilmiyorum mu oldu. başka bişi demedi mi. mesela gerçek ortaya çıktığında seni affetmicem falan bişi demedi mi. yani bunun gibi umud verir bişi demedi mi.

Ağzından çıkan tek şey bilmiyorum. Bilmiyorum diye yeminler ediyor. Ama sadece bilmiyorum diyordu. O bilmiyorum dedikçe ben çıldırdım. Meğer adam gerçekten bilmiyormuş.

Ağzından çıkan tek şey bilmiyorum. Bilmiyorum diye yeminler ediyor. Ama sadece bilmiyorum diyordu. O bilmiyorum dedikçe ben çıldırdım. Meğer adam gerçekten bilmiyormuş.

erkekler düz mantık yaaa :1:
o da şok olmuştur ne desin bizim gibi kafalarından 50 şey birden geçmiyo :1:

sonra sordun mu peki. neden sadece bilmiyorum dediğini.. mesela o niye kızmamış. sana böyle bişi yaptığımı yapabileceğimi nasıl düşünürsün diye..

Çüüüüş ve ohaaaaaaaaaaa yuhhhhhhhhhhhh yani :53: nasıl varlıklar ya bu tarz insanlar o kadar çok ki bizde de vardı böylesi ya öldürsem bile rahatlamam .. Çok şükür ki her şey ortaya çıkmış ama bir arkadaşımızın dediği gibi her tarafı iyice arayın ..

Bunlar nasıl insan böyle, inanamıyorum ya Allahından bulsun diyecem ama bunların ceza alması şart. Ben olsam diğer arkadaştan da şikayetçi olurdum. Yaptığını ödemek zorunda ki en büyük işi kendisi üstlenmiş.

Yok artık :53:
İnsanlığından nasibi almamış mahluklar bunlar.
Karnı burnunda bir anneyi ne duruma düşereceklerini bilmeyen varlıklar.
Haklısınız bazen gözüken ve gerçek olan şeyler bambaşka oluyor.

Ayyy bu ne ya :41: terbiyesiz rezil insanlar bunlar hala kaldı mı ya bu nası bi oyundur bu nası bi komplodur parçalarım onu valla pislik yatak odama kadar girmiş neler yapmışlar aay cıldırırımmm :52:

Olaya bak yaa :53: bi de hamilesin.gel de parçalama bu kadını !!!

Şok içinde okudum!
Bazı kadınlar gerçekten mide bulandırıcı :ssz:
Kamera olması çok iyi olmuş..

Dün akşam her zamanki gibi eşimle işten eve geldik. Tuhaf hiçbir şey yok. Rutin, yemeğimizi yedik, film izledik, şakalaştık, beraber bebek şekerlerimizi hazırladık ve yatmak için yatak odasına geçtik.
Yatağın yanında yerde gözüme mor bir şey ilişti. Eğildim, baktım mor renk bir sütyen askısı!! Benim hiç mor renk sütyenim olmadı. Ve komidinin hemen yanında bir prezervatif.. Hamileyim ve aylardır buna ihtiyacımız olmadı.. Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü. Eşime baktım. “Bunu bana anlat” dedim. Ağzımdan tek çıkabilen buydu. “bunu bana anlat” . Eşim fazlasıyla şaşırmış halde bunlar ne bilmiyorum dedi.

Nasıl bilmezsin? Bana bir açıklama yap dedim. Seni aldattım de, evin anahtarını bir arkadaşıma verdim eve kız atmış de. Ne dersen de.. Ama bana bir açıklama yap dedim. Ne dersen sana inanmaya hazırım bana anlat dedim. Ama bunları söylerken hiç sakin değildim. tüm yatağı dağıttım. Her şeyi fırlattım. Adam öyle şaşkın şaşkın yüzüme bakıyor ve “bilmiyorum” diyorum. Hiçbir şey söylemiyor. Kapıda bir zorlama yok. Yeri değiştirlmiş, karıştırılmış bir eşyam yok. Eşim inatla bilmiyorum diyor. Onu evden kovdum. Seni görmek istemiyorum. Git, bana uydurabileceğin bir hikaye bul geri gel bundan sonra ne yapacağımızı konuşalım dedim. Çıktı gitti..

Aldatıldım ve deli gibi kadını merak ediyorum.. Nasıl hissetmem, nasıl anlamam.. Çıldırmak üzereyim. O arada aklıma apartmanın güvenlik kamerası geldi. Yönetici yakın arkadaşım. Beraber indik baktık. Şok oldum! Eşimin eski psikopat bir sevgilisi vardı. Beni de defalarca arayıp taciz etmişti. Eşimi arıyordu. Sonra ben hiç muhatap olmayınca elini eteğini çekmişti. O kız apartmana başka bir kızla giriyor. Ve yanındaki kız kayın validemin çok yakın arkadaşının kızı…

O an kafamda her şey oturmaya başladı. Kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Bir süre önce bizim evin anahtarını bulamadığını ve bizim alıp almadığımızı sormuştu. Bende kaybolmuştur diye üzerinde durmamıştım. Hemen kayınvalideme çıktım. Tüm detayları ile konuyu anlattım. Polisi aradık, kayıtları izlettik. Polis bir yakınımızın da olayın üzerinde durması ile kızlar çağırıldı. Parmak izi alındı. Ve sonuç örtüşüyor..

Kayınvalidemin evinden bizim anahtarı çalmışlar. Eşimin eski sevgilisinden şikayetçi olduk. Kayınvaidemin arkadaşının kızından annesinin yalvarmaları sebebi ile yılların dostluğunun hatırına şikayetimizi geri aldık. Konu mahkemeye gidiyor.

Kızlar size tavsiyem; bazen her şey göründüğü gibi olmuyor.. Eşinizin sizi aldattığına hemen hüküm vermeyin çünkü şeytani bir tuzağa kurban gitmiş olabilirsiniz.

Allah kötü kadınların şerrinden herkesi korusun. Bir kadının en büyük düşmanı yine kadının kendisi..

Allahın cezası psikopat pislikler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polise molise değil bana verin ikisinide hanyayı konyayı görsünler!!!:47::47::47::47:

Bilk basta yerde prazarvatif buldum diyince...bunda is oldugunu anladimmm.hangi evlii erkek .......... prezarvatifi yere atarrrr...hemde bole sakli is yaparken.onu yer iyyyyyyyyyyy ama yinede atar

ya kamera olmasydi Allah etmesin.. asla gitmezdi bu suphe!!
cok afedersnz bunlara direk o.. diyesim geliyor:ssz:

İnanmıyorum :53: Filmlerde olur böyle şeyler sanırdım ama malesef başınıza gelmiş. Ya güvenlik kamerası olmasaydı bir yuva yok yere yıkılacaktı belkide. Ne biçim kızmış ya şeytanın aklına gelmez böyle işler karıştırmak. Allah korumuş yuvanızı da olayın aslını öğrenebilmişsiniz.

ay allahım ne şeytan ruhlu insanlar var şu dünyada
allah korusun o sinirle ya bebeğinize yada size bişey olsaydı??
o kadınları sen bana yolla zaten sinirim tepemde bi güzel yolayım ikisinide sen hiç zahmet etme:47::47::47::47::47:

canımm basından gecen olaya cokk üzüldüm amaa iyiki kamera varmış iyiki aklına gelmişş çokk geçmiş olsun tekrardan canımm

Back
X