- 28 Eylül 2012
- 1.762
- 1.061
- 83
- Konu Sahibi Perlavista
Güvenlik kamerası olmasaydı şuan evi terketmiş 7 aylık hamile bir kadındım. Cidden verilmiş sadakam varmış. Çünkü insanın aklı fikri almıyor. Güvenlik kayıtlarını izlemeye inerken kocamın beni kiminle aldattığını izlemeye gittiğimi düşünüyordum. Altından böyle bir hikaye çıkacağı hiç aklıma gelmedi.
Kayınvalidemin en yakın arkadaşının kızı suç ortağı. Kayınvalidem arkadaşlıklarını bilmiyormuş. Zaten karakolda hemen birbirlerini suçlamışlar. Ben orda değildim. Biri diyormuş beni o zorladı, diğeri diyormuş o zorladı. Muhtemelen artık kayınvalidemde arkadaşı ile görüşmeyecek. Ama 20 yıllık bir arkadaşlığın hatırına dava geri çekilmiş oldu. Ama eski sevgili her türlü sürünecek. İnternetten emsal davaları falan araştırıyorum. Bunun bedelini ödediğini görmek istiyorum.
Bu arada eşime gelince. Bu hikayedeki en mağdur kişi o. Sabaha kadar özür diledim. Allah razı olsun. kim olsa inanırdı dedi. Eşimi kamera kayıtlarından sonra kayınvalideme çıkınca aradım. Oraya geldi. Durumu anlatınca zor sakinleştirdik. Biz polisi arayacağız hukuksal yollarla halledeceğiz dedik. Hala eline geçse katil olur sanırım. Çok sinirli ve haklı olarak gergin. Öldürsem hırsımı alamam diyor.
inanamıyorum cidden şaka gibi. ne insanlar var. bu neyin hırsı böyle aman Allahım sen kötü insanların şerrinden koru.
gerçekten iyi ki güvenlik kamerası varmış yoksa haksız yere kocanız zan altınada kalacaktı ömür boyu. haklı olarak inanması güç olurdu gerçeği duysanız bile gözle görmeden kimse inanmak istemezdi. verilmiş sadakanız varmış geçmiş olsun