Bir gelin nasıl paranoyak edilir?

bu kadar kafaya takacağınız bir durum yok bence. eşinize söyleyin harcamalarınızı yazın.böylellikle ne nereye gitmiş görürsünüz. herşeyden bişey ararsanız kendinizi yorarsınız.

aman bana elti demeyin bu aralar. benim de sinirlerim tepemde. özellikle bugün.
bu eltilere hiç güven olmaz. benimki de aynı sizin anlattığınız gibi. şu ikinci madde de yazdıklarınızın hemen hemen aynısını elti bana da söylüyor. hep biz ödüyoruz borçlarını bize 5 kuruş faydaları yok daha da zararları oluyor falan filan diye. ama işin aslı hiç de öyle değil. ben de hiç istememe rağmen yılda 2-3 defa görüşürüz. çünkü bizimle onların arasında 5-6 saatlik bir mesafe var. telefonla pek konuşmam abiyle konuşurum ama eltiyle ne zaman konuşsam hep şöyle yaptılar böyle yaptılar der. ama aslında onlar kv ve kp paralarını yiyorlar sadece bize yardım etmesinler bizle iyi olmasınlar diye bunu yapıyor ve eşim de biliyor bunu. gerçi biz kv ve kp görüşmüyoruz 2 yıl oluyor.

bence bu kadar kafaya takmayın. sadece ne söylerse hı hı deyip geçin. mutluluğu ancak öyle yakalayabilirsiniz.

Cevaplarınız için teşekkür ederim hanımlar dert ortağım oldunuz.. Çoğunuz harcamalarınızı yazın demiş, belli başlı ödemelerimizi zaten ikimizde biliyoruz benim sıkıntım giderlerimizin hepsi gerçekten bize mi harcanıyor yoksa eşimin ailesinin borçları da bizemi dahil oluyor.. Eşimin ailesinden çok uzaklara taşınmak istiyorum lütfen dua edin de bu mümkün olsun ancak böylelikle kurtulabilirim.

benim de sevgilimin ailesinden beklentim yok.
zaten yüzüme de söyledi sağolsun
ben de ailemin benim tarafımdan bir şey yapmasını istemiyorum.
madem öyle o zaman böyle.
birlikte yapıcaz ama gelipte yarın bir gün bizden bir şey beklenirse havadan başka bir şey alamazlar.

aileminde bana bir şey yapmasını istemiyorum açıkçası.
bu zamana kadar okuttular o kadar para harcandı okulu bitireyim diye.
onlardan bir şey istememde. her şeyi biz yapıcaz.

benim de fikrim iki tarafa da sınırı, saygıyı aştırmamak.
ne elti ne kaynana bu kadar samimi olmaya gerek yok.
hele başkasının lafıyla iç içe olmaya körü körüne inanmaya hiçççç gerek yok.
sonra insan kendi başını yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…