Bir gelişme daha var..

eylul2468

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
197
42
48
Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?

EN iyi bildiği şarkı odur,mana çıkarmayın .
Yani en azından bundan,diğerlerini hatırlayamadım yani konunuzu.

Düşündüğün şeyi biliyorum.Yine:)Evet olabilir,sana gönderme yapıyordur.Ama konuştuk ya kuzucum bunu.Sonu nasıl olur anlattık.Kanmayacağını umuyorum bunlara.

Her hareketinden bir anlam çıkarmaya çalışıyorsun, anlıyorum seni ama çok istese, sensiz olamasa iletişime geçerdi diye düşünüyorum maalesef.

Bosver beni demek

Düşündüğün şeyi biliyorum.Yine:)Evet olabilir,sana gönderme yapıyordur.Ama konuştuk ya kuzucum bunu.Sonu nasıl olur anlattık.Kanmayacağını umuyorum bunlara.
dönmesi lazım mutlaka gelmesi lazım o zaman çok iyi olacağım bir bilseniz

ya gerçekten ben anlamıyorum insanları.

pazar günü hastaydım. pazartesi hasta hasta işe geldim. dün çok önemli bi ihale vardı. salı gününden beri sesim kısık. telefonla konuşmak işkence. üstüne bi de midem kötü yani, yemek yiyemiyorum. gece öksürükten uyuyamıyorum.

hafta sonu patronların iş seyahati var, onun organizasyonunu yapmaya çalışıyorum.

hafta sonu kendim için bişeyler planlamam lazım, kafamı toplayıp daha ona fırsat bulamadım.

yani ne bileyim. hani işiniz gücünüz, başka bi olayınız yok mu? eski nişanlım geldi, karşıdan karşıya geçerken önce sağa değil de sola baktı, sizce bu ne demek diye konu açacak kadar boş mu hayatınız? ecnebiler get a life diyor ya yani ne bileyim hakkaten get a life.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…