Bir gelişme daha var..

Nokta koyamadı gibi düşünüyor.Paldır küldür gittiği,konuşamadığı için.Halbuki bilse,belki bu onun için nimetti.Anlıyorum içinde birikenleri ama değmez diyorum.Kanmasın.Kanıp mutsuz olmasın inşallah.

Takıntılı kişilik. Biz ne dersek diyelim adam öksürse mana çıkaracak zaten.. Ben daha fazla tavsiye vermiyorum o yüzden..

Dua etki hiç öpmim canım yılan sevmiyorum şarkısını söylememiş:olamaz:Heralde bunu söylese depresyona girerdin.

Uzerinize alinmayin sizlik bir sey yok. Benden hoşlandığını söyleyen bir çocuk da çıkıp gözlerimin içine bakarak şarkı söylemişti yaş 19 tabi siz de o civar sanırım..meğer sevgilisi varmış sonra evlendi gitti:)

Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
Cani istemis o sarkiyi soylemis demek..
Sen ne anladin?

ne alaka yaa hala soruyor musun
gel gelinim çalsa söylese koşa koşa gidecek miydin
bu kadar zamandır tık yok belki başkasına söylüyordur?

Yanık yanık söylüyordur, Sesi de güzeldir :KK70:
Sahnesi de iyidir inşallah :rolleyes:
Sende bir gönderme yapmalısın bence. Ölürsem kabrime gelme istemeeğğğğmmm :KK70:

Acilen tedavi olma gerek demek, belki her şeyi üzerine alınmaktan vazgeçersin

Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
Cocuk acisindan bir anlami yok. Ama dizin acinizdan bakarsak acilen bir psikiyatriste gitmeniz gerektigi anlamina geliyor.
Bu kadar takinti yakin takip gercekten saglikli degil..

Back
X