- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
Düşündüğün şeyi biliyorum.Yine:)Evet olabilir,sana gönderme yapıyordur.Ama konuştuk ya kuzucum bunu.Sonu nasıl olur anlattık.Kanmayacağını umuyorum bunlara.
....Kandı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşündüğün şeyi biliyorum.Yine:)Evet olabilir,sana gönderme yapıyordur.Ama konuştuk ya kuzucum bunu.Sonu nasıl olur anlattık.Kanmayacağını umuyorum bunlara.
Ah şu hırsını alma çabası ah:)İnan ki bunlarla uğraşırken hayat ellerinden kaçıp gidiyor kuzum.En büyük intikam inadına mutlu yaşamaktır unutma.dönmesi lazım mutlaka gelmesi lazım o zaman çok iyi olacağım bir bilseniz
Nokta koyamadı gibi düşünüyor.Paldır küldür gittiği,konuşamadığı için.Halbuki bilse,belki bu onun için nimetti.Anlıyorum içinde birikenleri ama değmez diyorum.Kanmasın.Kanıp mutsuz olmasın inşallah.....Kandı![]()
yazık bu gençlere bu saçma şeylerle uğraşacaklarına kendilerini adam gibi bir işe verseler Elon Musk olacak kafa var aslında.
Nokta koyamadı gibi düşünüyor.Paldır küldür gittiği,konuşamadığı için.Halbuki bilse,belki bu onun için nimetti.Anlıyorum içinde birikenleri ama değmez diyorum.Kanmasın.Kanıp mutsuz olmasın inşallah.
Cani istemis o sarkiyi soylemis demek..Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?
Cocuk acisindan bir anlami yok. Ama dizin acinizdan bakarsak acilen bir psikiyatriste gitmeniz gerektigi anlamina geliyor.Arkadaşlar merhaba belki dalga geçeceksiniz ama ben her an olan gelişmeleri paylaşıyorum sizinle bunu da paylaşmak istedim. Daha öncede bahsettiğim ayrıldığım nişanlım gelmişti anlatmıştım. Arkadaşının cafesine gitmiş sahneye çıkmış orada oy gelin şarkısını söylemiş paylaşmış. Sizce bu ne demek ?