Bir gelişme daha var..

Daha onceki konunuza da yazmıstım... donmek ısteyen donerdı, baya zaman gecmıs ve bu kadar zamandır sızı aramayan adamın soyledıgı sarkı sıze hıcbır sey ıfade etmesın belkı hayatındakı yenı ınsana soylemıstır bu daha yakın bır ıhtımal... hayallerı bırakın kendı hayatınıza odaklanın bir erkek istiyorsa sanıye duramaz

Evli mutlu çocuklu şarkısını okusaydı, anlam çıkarabilirdin. Bu türkü ile anlam çıkarma.
Amma takmışsın bu adama.
Sen bu adamla evlensen bi sene olmadan boşanırsın.
Bile bile lades yada bile bile gözü kapalı istemek olayının vücut bulmuş kişisi olma.
Sonrası çok büyük hüsran olur.

O kadınla belli ki sadece cinsellik amaçlı mesajlaşıyormuş ve sizin aranızda da cinsellik yoksa, böyle bir hata yapmış olabilir, evet kötü, mide bulandırıcı ama asla affedilmeyecek bir şey değil bana göre sizin durumunuzda. Fakat, eski nişanlınız gelip bir özür dahi dilemedi, kendini affettirmeye çalışmadı, gönlünüzü almaya çalışmadı. Çok pişman olan, seven bir erkek asla duramaz, gerekirse kapında yatar kendini affettirmek için, ben böyle düşünüyorum.

Konuyu açan kişi Tarik Akan'in Sevgili Dayim filmindeki Perran Kutman karakteri :KK53:
Screenshot_2017-11-30-12-32-20.webp

Ver numarasını nişanlının, arayıp soralım bence . En sağlıklı cevap ondan gelir :KK53:

Erkekler ikiye ayrilir. Cafede oy gelin sarkisini soyleyenler ve digerleri :KK45:
Ayyy ne buyuk olay:rapci::rapci::rapci:

Usta Muzaffer Sarısözen'in derlediği güzel bir Sivas/Divriği Türküsü'dür.
Erkan Oğur ve Nida Ateş çok güzel seslendirmiştir.
"Ellerin elime değdiği zaman, ister ölüm olsun ister ayrılıkkkk"...
Bilemedim şimdi gelişme mi sonuç mu ?

Back
X