Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

hahaha eğer geyikten gitmeyeceğimi bilsem diğer topikte doğanın mesajına cevap verecem de işin ucunda Cool ile mapushana damlarını söylemek var

valla parkonum idare ettin ettin, etmeyeni diğer topikte taşlıyollaaa

hahaha içi boş börek ve kirli picamalarlan 1 hafta geçirecen Cool

Kendimi bildiğin aptal gibi hissettim.
Elalem o kadar parayla Boğaz'da yemeğe gidip bide rahat rahat geçiniyomuş
Bende atayım kendimi Boğaz'dan en iyisi

Coolum acil ihtiyaçlarını yaz,lükse harcayacak paramız yok kuzu

Dedikodu yapmayın, Cool Allah kurtarsın, bunu benim yazmam abes gibi oldu ama neyse

sorma iyi ki eşim okumuyor burayı, bak millet nasıl idare ediyor der bırak boğazda yemek yemeyi, boğazı göremedim ne kadar zamandır :44: demek ki var biz de bir gariplik, ben marka almadığım halde 2 çocuğun sezonluk giyimine veriyorum 3 haneli rakamlar. kendini atmaya giderken beni de Parkonum, taksi parasında tasarruf ederik

Cool, fuzuli şeyler yazma, sakin sakin düşünerek yaz

Dedikodu yapmayın, Cool Allah kurtarsın, bunu benim yazmam abes gibi oldu ama neyse

Burada dedikodu yapmayacağız da nerede yapacağız Munem, bak senin korkundan harika espürümü yapamıyorum o konuya, içimde kaldı patlayacam

Burada dedikodu yapmayacağız da nerede yapacağız Munem, bak senin korkundan harika espürümü yapamıyorum o konuya, içimde kaldı patlayacam

Yanlız bizde BdV den kaçıp müdürün topikte dedikodu yapıyoz
Sen esprini yap gene:2:

Parkon,
ayak seslerimi duyunca kaçıyorsunuz, bende sinsirella gibi sessiz ve derinden gidiyorum

Ben 2 senedir İstanbulu görmüyorum Ofisi'm.
Tasarruf edip para biriktiremiyom ki

Ben 2 senedir İstanbulu görmüyorum Ofisi'm.
Tasarruf edip para biriktiremiyom ki

En pahalı şey net diyordunuz parkon hanım, neti kesecek İstanbul parası biriktireceksiniz, netten kkden vazgeçmem diyorsanız o zaman açacaksınız ibb turistik kameralarını, netten kısa bir İstanbul turu yapacaksınız.

İstanbul parası bir netle birikir mi Munem.
Cebime 5 milyar koymam lazım İstanbula gelmek için benim.
Mutfak masrafımı 200 liraya indirmem lazım

Bizi burda banlamazsın demi

ayrıca emziği wee kullanman gerek ancak o zaman boğazda sana yemek ısmarlarım parkonum

ayrıca emziği wee kullanman gerek ancak o zaman boğazda sana yemek ısmarlarım parkonum

neyse ki benimkiler emzik yaşını geçti,onu sen düşün
Munenin anlayan anladı lafı bu konu için gönderme miydi acep:26:
Sussak mı:26:

Son düzenleme:

Size ibb kameraları öneriyorum o zaman
Ya da önce bana geleceksiniz, sonra ben İstanbul'a giderken sizi de götüreceğim, benim hısım akrabalara yerleştiririm sizleri, yemek yatak ücretsiz, gezer tozarsınız işte, ay daha ne yapayım ben:44:

neyse ki benimkiler emzik yaşını geçti,onu sen düşün
Munenin anlayan anladı lafı bu konu için göndermeliydik acep:26:
Sussak mı:26:

altta 4 üye görünüyo, biri sen, biri ben, biri cool (mapusda olsa cool, cooldur) , demek ki biri de Mune zaten mune'nin "anlayan anladı" lafı ile kazenin "ben sizin bilmediklerinizi biliyorum" lafı insanı ipe götürür

Sen olmasan naparız müdürüm biz
Hısım akrabayı boşver,biz gidip ofisin evine yerleşelim
Misafir olarak gidince bize parada harcatmaz
Yer içer yatarız.
Sonra ofis 1 yıl mecbur ekonomi yapar

Yer içer yatarız.

ne demek parkonum size kapım herzaman açık mavi bir kürk eşliğinde gelin, isterseniz hep beraber yaşayabiliriz ben ekonomi de yaptırmam size, boğazda yemek de yeriz, wee emzik de kullandırtmam, pazarada göndermem

Yer içer yatarız.

Eee daha ne ağlarsın parkon hanım, İstanbul'da yaşayan üyelerin listesini yapalım, düşelim yollara, misafiriz sonuçta bize para harcatacak değiller, boynumuzu büker, kız kulesini hiç görmedim, burada birde sosyete pazarı varmış, eminönünde balık ekmek lezzetli oluyormuş der, yolumuzu buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…