Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa:ssz:
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var:ssz:

Hadi git yat .
Saatte 1 e geliyo,bende yatayım,iş var sabah:14:
Hepinize iyi geceler:3:
Müdürüm sen o mavi kürkü bi düşün:6:

Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var:ssz:

Ben şahitim:3:
Gidiyorum,iyi geceler:3:

$image.webp
Sahibinden az kullanılmış muayyer kürk:ssz:

zavallı jelesec kader mahkumu arkadaşım,o da mı düşünce suçlusu :5:

Mune abla psikolojimi sen bozmuyorsun çünkü ben banlanacağımı bilerek yazıyorum yani o verdiğin cezaları hak ediyorum ama psikolojimi bozan başka bir şey :6:

ben sadece mavi kürkü devralayım diğerlerini parkona devret benden yaşça baya büyük bi insan,o dururken bana devretmek olmaz hem zengin o ben bi zavallı öğretmenim :9:

Selam hanımlar ne habersinizzz :3::3: mavi kürk filanmı dağıtılıyor yoksa :1: kimse sulanmasın ben alacam o kürkü :32::32: mune bana verecek hakiki olanından hemde :24: önce edi olayım sonra mavilencem :4:

zavallı jelesec kader mahkumu arkadaşım,o da mı düşünce suçlusu :5:

Mune abla psikolojimi sen bozmuyorsun çünkü ben banlanacağımı bilerek yazıyorum yani o verdiğin cezaları hak ediyorum ama psikolojimi bozan başka bir şey :6:

ben sadece mavi kürkü devralayım diğerlerini parkona devret benden yaşça baya büyük bi insan,o dururken bana devretmek olmaz hem zengin o ben bi zavallı öğretmenim :9:

Sendemiii kadişşşş :52::52: parkon teyze mavi olsun demiiii:1: :6:

Abla mesajına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi.:27:
Tamam mavi ben olayımda,o teyze nerden çıktı ya:14:

Oyyyy canım benimm takılıyorum tabiki sana :48::48: bak şimdi ben üzülürüm ama gerçekten,hani teyze diyırlardı arada ondan deim inan..Asla yanlış anlamanı istemem,kırdıysam özür dilerim ..:14:

Oyyyy canım benimm takılıyorum tabiki sana :48::48: bak şimdi ben üzülürüm ama gerçekten,hani teyze diyırlardı arada ondan deim inan..Asla yanlış anlamanı istemem,kırdıysam özür dilerim ..:14:

Şaka olduğunu biliyorum,ne özrü .aşk olsun.:16:
Bende şaka yaptım:9:

Sevgil Mune :3:

Collkull'dan mesaj var ..

Evleneceklere yalıda düğün yapma önerisinde bulunmuşsun,hapis çıkışı damatla ziyaretine gelecekmiş kendisi :10:

bu gidişle Mune topiğin kapısına altın bir asma kilit takacak :60:

Son düzenleme:
nasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık :59:

yazz tatili geliyor, ergenler forumu keşfetmeye başlamışlar :50: keşke 3 ay için bize özel bir güvenli bölge yapsalar da "müdürüme çoq kıl oluyorum uyussssss" muhabbetinin ortasında kalmasak :27:

nasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık :59:
Olay tamamen duygusal mı diyon kadişim:ssz:
yazz tatili geliyor, ergenler forumu keşfetmeye başlamışlar :50: keşke 3 ay için bize özel bir güvenli bölge yapsalar da "müdürüme çoq kıl oluyorum uyussssss" muhabbetinin ortasında kalmasak :27:

O arkadaş öğretmen mi acep Ofisi'm,değildir inşallah:2:

Back
X