- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
O herşeyin içine mavi kürk girmiyodur inşallah
Onu bana bırakaydın
Yoksa kendimi pıçaklarım:104:

ben kaçıyorum bu sefer ciddiyim bak gidiyorum kürküme göz dikme

haydi iyi geceler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O herşeyin içine mavi kürk girmiyodur inşallah
Onu bana bırakaydın
Yoksa kendimi pıçaklarım:104:
Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var![]()
Jelesec'in psikolojisinide ben bozuyorum, kaderdaşın kadesa
Hmmmm ben o zaman k. kartı borç dökümümü, sağa sola olan borçları vs vs toplayayım munekadesaya devredeyim, herşeyi demiştim sende kabul ettin, şahidim var![]()
zavallı jelesec kader mahkumu arkadaşım,o da mı düşünce suçlusu
Mune abla psikolojimi sen bozmuyorsun çünkü ben banlanacağımı bilerek yazıyorum yani o verdiğin cezaları hak ediyorum ama psikolojimi bozan başka bir şey
ben sadece mavi kürkü devralayım diğerlerini parkona devret benden yaşça baya büyük bi insan,o dururken bana devretmek olmaz hem zengin o ben bi zavallı öğretmenim![]()
Sendemiii kadişşşşparkon teyze mavi olsun demiiii
![]()
![]()
Abla mesajına sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi.
Tamam mavi ben olayımda,o teyze nerden çıktı ya![]()
Oyyyy canım benimm takılıyorum tabiki sanabak şimdi ben üzülürüm ama gerçekten,hani teyze diyırlardı arada ondan deim inan..Asla yanlış anlamanı istemem,kırdıysam özür dilerim ..
![]()
Şaka olduğunu biliyorum,ne özrü .aşk olsun.
Bende şaka yaptım![]()
nasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık![]()
Olay tamamen duygusal mı diyon kadişimnasılsın iyi misin diye sormaya,sohbet etmeye birileri olaydı iyiydi,parasında pulunda değilim iki lafın belini kırardık![]()
yazz tatili geliyor, ergenler forumu keşfetmeye başlamışlarkeşke 3 ay için bize özel bir güvenli bölge yapsalar da "müdürüme çoq kıl oluyorum uyussssss" muhabbetinin ortasında kalmasak
![]()