Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben 23 yaşında bir pıtırcığım :16: Öğrenciyim , yerleşim yerim istanbul çok gevezeyim , uyuz olabilirim :52:

Ben 83 yılında dünyaya tepki olarak doğan bir çıtırcığım, bilgisayar mühendisiyim, okurum, lafımı hiç esirgemem ama çok merhametliyim bir tek bu merhametimi törpüleyemem. Bekarım, artık ç.b'yim :50: İzmitte yaşıyorum, aslen muğlalıyım:34:

Ben 83 yılında dünyaya tepki olarak doğan bir çıtırcığım, bilgisayar mühendisiyim, okurum, lafımı hiç esirgemem ama çok merhametliyim bir tek bu merhametimi törpüleyemem. Bekarım, artık ç.b'yim :50: İzmitte yaşıyorum, aslen muğlalıyım:34:
Hoşgeldin:48:

Bir daha yaramazlık yapma:59:Özlüyoruz seni:38:
Selam:3::3::3::3:

dayanırlar ben kaç yıldır dayanıyorum sana onlarda başarır bence güveniyorum ben :27:

içindeki masum çocü keşfetsinler yeter :9:
Vallamı:14:
Duygulandım kadiş:5:
Ben senin korkukan katlandığını sanıyodum bana:43::43:
aynen dimi kimi avatarlara bakınca önyargı olusuyor
mesela makarakukara onun avatarı görünce de cok gülüyodum
tarinin de öyle
sanki ciddi yazmıyacaklar gibi

kimi sinirli avatarları olanlara da hiç gülemiyorum
ağır abla avatarları var
saygılar
Bide kerinin avatarı var tabii:1:

Herkes benden byük herkes benden büyük sende ablamsın artık :24:
Bende lafımı esirgemem bilirler :52:

enteresan ve bir o kadar da çarpıcı olan bu topiğin içinde,kendimi kaybetmekten korkmanın endişesi ile mücadele içindeyken nasıl olacakta içimdeki bu geyik yapma arzusuna gem vuracağım..Fevkaladenin fevkinde olan bu topikte, nadide bilgi ve birikimlerimle siz geyikdaşlarımın yolunu aydınlatmak ve içinizdeki o boş konuşma arzusunun karşıkonulmaz cazibesine direnmeden teslim olmanızı sağlamama engel olan nedir ki..sorarım size..(ohbe rahatladım...)

:60: :60:

Cümleler ahenkle dans ediyor yettimgarik:24: Süpersin :21: Bak bu yazın neyi anımsattı bana...Tûtî-i mu'cize-gûyem ne desem lâf değil.Çerh ile söyleşemem âyînesi sâf değil.Ehl-i dildir diyemem sînesi sâf olmayana,Ehl-i dil birbirini bilmemek insâf değil....:34: Ne hikmetse bu şiir ezberimden hiç gitmedi:51:

Ay beni yaklaşık 4 sene önce akrep sokmuştu anne ben ölcem annem ben ölcem diye ağlamakdan helak oldum . :30:

Back
X