PuhHa.bende uzun süre farları yakmayı unutup epey sellektör yediydim.Ahahaha o kadar olmasamda atarlı bir karakter olaraktan, camdan el kol çıkartıp sen ne ayaksın tarzı trafiği birbirine katmışlığım vardır benimde
Kim döver orasını allah bilir
Trafik dedin de aklıma ne geldi, kadiş gene gülecek bana ama, ben bundan yaklaşık 7 yıl önce trafiği ilk çıktığım 2 hafta boyunca uzunlarla ilerlemişim, gelen giden sellektör yapıyordu, mecburen bende karşılık veriyordum. Neden mi, tanıdılar beni babamdan dolayı çevresi geniş çünkü, ondan sellektör yapıp selam veriyorlar sanıyordum
Ben bir iki yazıp susabilmeyi başarsam aslında kolay yırtacağım da, direkt alıntı ile bana cevap verince dayanamayıp bende yazıyorum, şimdiye kadar birtanecik ''kendine iyi bak'' yapmışlığım yoktur, iyi oluyor bana
kader değil mi ki o
o her zaman öle kiiiii
hamileliğe vuruyor
gözünü sevdiğimin tecrübesi
kadrolu kk mahkumu
götür beni yüreğinin gittiği yere
zaten ben uslu çocuk olmuştum ki
gidip zengin olacadım çıkı çıkı altın yapacadım
bdvye falan girmiyodum
şu bade geldi kuruttu topa
kaldık mı gene bdvye
hadi bee Allahın fasfakiri senle benim ne işimiz var çıkılarda
bizi bdv paklar anca
Ay çok sinirlendim şuan
İyi geceler canımPuhHa.bende uzun süre farları yakmayı unutup epey sellektör yediydim.
Ben yatmaya gidiyorum diycem, Mune inanmıycak şimdi.
Ama sabah erken kalkıcam müdürüm, BdV de görürsen beni direk mapusa atarsın
Hepinizi öpüyorum, hafta sonuda bu kalabalığı bulmak dileğiyle,o zaman otururum sizinle
İşte insan tutamıyorum kendini, birde ben uslu uslu cevap veririm, tarzım o çünkü. Ama karşımdaki çirkinleşince dayanamayıp yazmaya devam ediyorum, güzel tahrik eden hatunlar var bu forumda, bende çabuk gaza gelenlerdenim maalesefAlıntı olunca insan dayanamıyor cevap veriyor, geçen bende cevap yazınca ban yedim, ama çok ileri gitmişti, tutamadım kendimi KİB ledim de, ama ban yiyeceğimi bilseydim daha da yazardım, keşke şunu da deseydim diye çok hayıflandım (Mune yorumun bu kısmını görme)
Dur bdv'ye sinirlendiysen bayramı bekleyeceğiz, arife günü kavga çıkaracağız kardeşimAy çok sinirlendim şuan
mune ya benimde içimde kaldı bayram tatilinden sebep mahpusta avukatlar yoktu iletemedim
ben son banımda dalga geçmedim aklıma hakkaten şarkı gelmişti 3er 5er deyince öle söyleyiverdim(bknz ..3 de yetmez 5 tane ver allahım ver...7 kocalı hürmüzden):18::18:
hadi bee Allahın fasfakiri senle benim ne işimiz var çıkılarda
bizi bdv paklar anca
gençlik iyi geceler
gözümden uyku akıyor eşim daha eve gelmedi
hemen kötü düşünmeyin işten geliyor
ama genede gec kaldı çivi topuk ayakkabılarımı hazırlıyımda kapıda öyle karsılıyım
Ben senin geçen neden ban yidiğini anlamadım. Profiline baktıydım göremediydim, didim bu kızı karnında bebesi ile niye mapısa attılar, sonra af gecikmedi, iyi oldu
Hayırdır Tari ? :26:
İyi geceler canım
İşte insan tutamıyorum kendini, birde ben uslu uslu cevap veririm, tarzım o çünkü. Ama karşımdaki çirkinleşince dayanamayıp yazmaya devam ediyorum, güzel tahrik eden hatunlar var bu forumda, bende çabuk gaza gelenlerdenim maalesef
Dur bdv'ye sinirlendiysen bayramı bekleyeceğiz, arife günü kavga çıkaracağız kardeşim
ben bi izmir hakimi olayım seni de tanımıcam kızııııııım
gelsin arkeologlar gitsin mimarlar
Hahahhaaha biliyorum şarkını ama konu dışıydı, konu dışıdan gittin sen
parkon'unda dediği gibi aflar Kazen'den, bana kalsa burnunuzun ucunu çıkarttırmam mapustan, kötüyüm ben kötüyüm
Ay son yorum yaptığım konu beni delirtti yani kendi dışında herkesi potansiyel yollu olarak görüyor arkadaş.
İlk kez bir konuya bukadar kızdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?