Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...

Sandalyeden düştüydüm okuyunca :27:

doğru didi ama sağ olsun sevkülü konu sahibesi hepimize o sendromu yaşattı kızıyoruz ama bağlandık bi şekilde kopamıyoruz okudukça sinirim tepeme çıkıyo ama dayanamıyorum bakıyorum şükretmek için bi sebep işte

Allah böyle huyu vermesin kimselere sübaneke dinimiz amin.

ben 3 gün sonra kesin yeni bir konuyla döner dedim ama sadece 3 saat sürdü :27: iyi ki kumar oynamıyorum, bu tutturma potansiyeli ile mahvolmuştum :60:

Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...

Sandalyeden düştüydüm okuyunca :27:

ya napacağımış? yanacıklardan mı öpücekmiş :27:

ahahaha parkonun cevabına kahkaha attım. ayrıldınız mı inşallah demiş ya hahahahaha :60:

anacım bana o üyeyi deme,yeminle ya onu öldürecektim ya kendimi bak ymenopoza girmiş gibi darlandım yine açın camlarııı oyyy

Bende bayagi kizmistim ona hatta kocasi soforlukmu yapmiodu neydi kizlar acik sacik giyiniyo felan diye cok konusu var :27:

Bir de görümcesi beyaz şova gitti diye, kötü yola gitmiş gibi anlatmıştı o di mi? ayy şimdi bana da bir darlanma geldi

Ufffs nefes alamıyom

Bende bayagi kizmistim ona hatta kocasi soforlukmu yapmiodu neydi kizlar acik sacik giyiniyo felan diye cok konusu var :27:

ivet tam yolunmalıktı :27:

parkuuun tut beni balım,senin o konudaki son yorumunu alıntılayıp sünbaneke dinimiz amin yazasım var ama kesin banlanırım kesin yüzde bin beşyüz :37:

Back
X