- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
5 haziranda gidiyorum ivit, 8 gün yokum, beni özleyecekler parmak kaldırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 haziranda gidiyorum ivit, 8 gün yokum, beni özleyecekler parmak kaldırsın![]()
doğru didi ama sağ olsun sevkülü konu sahibesi hepimize o sendromu yaşattı kızıyoruz ama bağlandık bi şekilde kopamıyoruz okudukça sinirim tepeme çıkıyo ama dayanamıyorum bakıyorum şükretmek için bi sebep işte
Allah böyle huyu vermesin kimselere sübaneke dinimiz amin.
tutamadıtam üzülecem bir gülme geliyor yine töbe
![]()
Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...
Sandalyeden düştüydüm okuyunca![]()
Vakti evvel bir zamanda kıskanç bir hatun, kocası düğüne gidecedi, gelinle tokalaşma diye tembihlemişti...
Sandalyeden düştüydüm okuyunca![]()
ben 3 gün sonra kesin yeni bir konuyla döner dedim ama sadece 3 saat sürdüiyi ki kumar oynamıyorum, bu tutturma potansiyeli ile mahvolmuştum
![]()
Aman ne özliycem seni
Nereye gidiyosunhankı otel
![]()
Ne 3 günü ofisim her gün her saat ekşını seviyor millet
as25in konusu o
profilimde gordumde yazayim dedim![]()
anacım bana o üyeyi deme,yeminle ya onu öldürecektim ya kendimi bak ymenopoza girmiş gibi darlandım yine açın camlarııı oyyy
Bende bayagi kizmistim ona hatta kocasi soforlukmu yapmiodu neydi kizlar acik sacik giyiniyo felan diye cok konusu var![]()
gençlik hızlı yaşıyor depresifim, ben ikinci kavgada, ilk kavganın konusunu unutuyorum![]()
Bir de görümcesi beyaz şova gitti diye, kötü yola gitmiş gibi anlatmıştı o di mi? ayy şimdi bana da bir darlanma geldi
Ufffs nefes alamıyom
Bir de görümcesi beyaz şova gitti diye, kötü yola gitmiş gibi anlatmıştı o di mi? ayy şimdi bana da bir darlanma geldi
Ufffs nefes alamıyom
Belek mi,sorgun mu![]()