Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ama mavüş olmamışın süslü,
Kandırmış mune seni,sahte kürk vermiş:30:

Bulurmu dersin,:26:
Hergün bunları özel mesajnan taciz etsem:26:
Kk dan atarlar korkusu olmasa:5:

Gaza getiriyorlar seni parkon :9:

Tüylü ve süslü hatta kürklü olduğunu sanan püslü ...çok uykum geldi.HEpinizi mucuka muciki öptüm:16: Kuzu gibi yatın,koç gibi kalkın inşallah.İmza :Tüylü teyze

Uykun mu geldi, bence sana işaret geldi:9: ben sana ne dedim, ben kuzu olmadan koç oldum, koç gibi yatar koç gibi kalkarım:51:

Topik ahalisine iyi uykular, tatlı rüyalar:34:

Gaza getiriyorlar seni parkon :9:

Uykun mu geldi, bence sana işaret geldi:9: ben sana ne dedim, ben kuzu olmadan koç oldum, koç gibi yatar koç gibi kalkarım:51:

Topik ahalisine iyi uykular, tatlı rüyalar:34:

Hem de sağdan sağdan işaretler:23: Disiplinli bir aileyiz vesselam.Her akşam 12 dedi mi fişler çekilir,kapılar pencereler kontrol edilir(22.katta cam kontrolü kaçınılmaz:9: ) Ortalıkta tek bir çöp bırakılmaz.Küllükler dökülür,yastıklar pat pat vurulur şişirilir dimdik yerlerine yerleştirilir(bunlar bek tabüükü sevgili eşim tarafından yapılır.YAnnış anlaşılmasın.Benim yaptıklarım bundan sonra yazacaklarımdır) .Bu süre zarfında nldglp pc sine son bir kaç satır yazma sevdasında yanıp tutuşup kül olur,hani 3 satır fazla yazsam karımdır hesabı:9: Tek göz İşaret sahibinde :18: Son ayrılık ve öpücük nameleriyle gece içtimasındaki topik ahalisine baş baş yapılır.Sen şimdi okuyamazsın bunları.Akşama uyandığında bi zahmet beğeniver gulbişim.Jelocandan eksik kalmiim:12::12::12:

Mavi kürk benim oldu zatii.Kimseye vermem.Mune topiğin süslüsü olarak bana veriverdi gitti işte:21: Kışa havamı basa basa dolanırım ortalıklarda.

Olmaz kürk benim olacak :21::21: topiğin çete başı benim kadiş öle diyor :13: hemde buranın en yaşlısı benimmm ona göree :52::52:

HAnımkeleşi neden senin kalplerin yok:26:.Gözün doysun bi de 3 kürkün var:20:

Mesaj sayısına göre 30.000 oldumu 1 kalp oluyor ehhhh bendede mesaj çok oldu 3 kalp :27::27: gözüm doymuyor valla daha da istiyorumm :24::24:

Olmaz kürk benim olacak :21::21: topiğin çete başı benim kadiş öle diyor :13: hemde buranın en yaşlısı benimmm ona göree :52::52:

Mesaj sayısına göre 30.000 oldumu 1 kalp oluyor ehhhh bendede mesaj çok oldu 3 kalp :27::27: gözüm doymuyor valla daha da istiyorumm :24::24:

Birgün benim de kürküm olacak, kışa hazırlık babında :27:

ay canım sıkıldı forumda geceden beri kimsecikler yok baktım herkes başka taraflarda bende senin peşinden geleyim dedim hanım ablam :54:

Olmaz kürk benim olacak :21::21: topiğin çete başı benim kadiş öle diyor :13: hemde buranın en yaşlısı benimmm ona göree :52:

Hayıllllll benim kürk:84::84::84: Bizim de çetemiz var hem noolmuş:23::23::23: Elebaşı da Jelesec:34: Hiç de bile en yaşlısı ben :33:
Kadiiiş,parkoon çıkın ortaya...söyleyin bana,en yaşlı kim burda:51:

''Nazar etme n'olur,çalış senin de olur'' demeye getiriyorsun yani:37: Seni gözü doymaz kürk canavarı senii:20:

Son düzenleme:
Hayıllllll benim kürk:84::84::84: Bizim de çetemiz var hem noolmuş:23::23::23: Elebaşı da Jelesec:34: Hiç de bile en yaşlısı ben :33:
Kadiiiş,parkoon çıkın ortaya...söyleyin bana,en yaşlı kim burda:51:

''Nazar etme n'olur,çalış senin de olur'' demeye getiriyorsun yani:37: Seni gözü doymaz kürk canavarı senii:20:

Hayır benim olacak mavi kürklerr :12::12: valla kadiş beni seçti elebaşı olaraktan :13: cidden en yaşlı benim burada şaka yapmıyorumm :27::27::51::51:

Bişi kalmamış zaten kürklenmeye 27.000 mesaj daha yazdınmı 1 tene kürkün olur iştee :27::27: :8::8:

Hayır benim olacak mavi kürklerr :12::12: valla kadiş beni seçti elebaşı olaraktan :13: cidden en yaşlı benim burada şaka yapmıyorumm :27::27::51::51:

Bişi kalmamış zaten kürklenmeye 27.000 mesaj daha yazdınmı 1 tene kürkün olur iştee :27::27: :8::8:

Benden demi yaşlı:53: yupiii :8: alnıma kara leke gibi kalıp yapışmıştı her tarafıma bu yaşlılık lafı.Ama yütfiiyn kaçlısın yaz bakiim:23:

Az kalmış az ,hiç bi şii değil.3 günde doldururum msj sayımı :18:

Çağrım Mune ye:Alo alo alo Munem de Munem.Bana özel öyle bir mesaj doldurma topiği açalımki,her yazdığım msj 45 ile çarpılsın.YAni her mesajım 45 mesaja eşit olsun.Olul mu:26:

Benden demi yaşlı:53: yupiii :8: alnıma kara leke gibi kalıp yapışmıştı her tarafıma bu yaşlılık lafı.Ama yütfiiyn kaçlısın yaz bakiim:23:

Az kalmış az ,hiç bi şii değil.3 günde doldururum msj sayımı :18:

Çağrım Mune ye:Alo alo alo Munem de Munem.Bana özel öyle bir mesaj doldurma topiği açalımki,her yazdığım msj 45 ile çarpılsın.YAni her mesajım 45 mesaja eşit olsun.Olul mu:26:

Kesin senden büyüğümdür.ben 49 yaşındayım :27::27:kızım var bir tane master yapıyor :1::1: valla üzgnüm yaşlılık rekorunu elinden aldım herhaldeee :52::52:

Kesin senden büyüğümdür.ben 49 yaşındayım :27::27:kızım var bir tane master yapıyor :1::1: valla üzgnüm yaşlılık rekorunu elinden aldım herhaldeee :52::52:

Efet büyükmüşsün:42: Ama çok da değil :34: Ben de 68 liyim.Benim oğlum da bu yıl Master yapacak.90 doğumlu yağuşukluu,boylu,posluu,dalyan gibin:32: Aldın aldın rekoru:34:.Ama mavi kürk benimm:19:

Ay n'oluyor burada, koca koca kadınlar kürk için kavga ediyor:51:
Yaşlı kadınların çekişmesi de fena oluyor:ssz:
Şimdi çıkmam lazım, gelince alacağım ifadenizi.

Efet büyükmüşsün:42: Ama çok da değil :34: Ben de 68 liyim.Benim oğlum da bu yıl Master yapacak.90 doğumlu yağuşukluu,boylu,posluu,dalyan gibin:32: Aldın aldın rekoru:34:.Ama mavi kürk benimm:19:

Rekor bende ama ne haberr :34: Maşallah oğlunada benim kızımda 89 doğumlu, güzel, alımlı,uzun boyluuu :21::21: Hiççç heveslenme mune kimselere vermez kürkü :32::32:

Ya Mune yaaa bütün kürkleri o almak istiyu.:95: Zaten 3 kürkü var.Maviyi de o alacakmış:63: yani öötmenim olmaz öle.

Müdürüm sefa getirdin hoş geldin :42::42:
Hep gençlermi çekişecek birazda biz yapalım dedikk :27::27:
En son dedim mune vermez kürkünü diye :113: böyle susuturur bizi :30::30:

Back
X