Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben BdV ye gidip müdürümü yormadan kendimi banlattırayım en iyisi:5:

:kkk:işte Mune suçlu burda:kkk:
Kendi itiraf etti:51:
Munemizi yedirmeyiz:27:

Sayin Mune,

Parkon arkadasimiz, 5 arkadasini sucsuz yere ispiyonlamis olup, bu sirada kendisinin darbe girisimlerini gizlemeye calismistir. Yine sasirtmak icin beni hedef gostermis olup suclu bulunmamasini talep etmistir. Gorunen deliller acik ve ortada olup , Parkon arkadasimizin omur boyu banlanmasini rica ediyoruz. :27:

Darbe marbe tehikeli şeyler bunlar, parkonun ruhuna tuz ruhu kaçmış, kürküme dokundurtmam, hepinizi tevkif ediyorum:51:

Uyanıklar sizi, hepiniz bu kumpasın içindesiniz değil mi? Amacınız beni bu topikte tutup sitede cirit atmak, ben siteye dağılayım, yakaladığım yerde hepinizi banlayayım, bayramdan sonra mune mağdureleri adlı bir topik açar konuyu enine boyuna tartışırsınız:51:

Uyanıklar sizi, hepiniz bu kumpasın içindesiniz değil mi? Amacınız beni bu topikte tutup sitede cirit atmak, ben siteye dağılayım, yakaladığım yerde hepinizi banlayayım, bayramdan sonra mune mağdureleri adlı bir topik açar konuyu enine boyuna tartışırsınız:51:

Ben kolay kolay banlanmam artik. Dikkatliyimdir simdi daha da dikkatliyim. :16:

Ne zaman itiraz ettim askolsun.

Bu arada seni yakalamisken iyi halden eski cezalarimin silinmesini talep edeyim. :6:

Ben kolay kolay banlanmam artik. Dikkatliyimdir simdi daha da dikkatliyim. :16:

Ne zaman itiraz ettim askolsun.

Bu arada seni yakalamisken iyi halden eski cezalarimin silinmesini talep edeyim. :6:

Hazır taleplere başlamışken, banada bir kürk istesen kankam .
Üşüdüm:6:

kk yı bi açtım meşaş da meşaş :27:

hey gidi parkonum hey eskiden kadiş mapustan çıksın diye neler yapmazdın şimdi ihbarlara başlamışsın olmadı beni siper etmişsin :14:

bu aşk böyle bitemez bırakma terk etme beniiii :24:

iki dedikodu yapmışsak ne olmuş yani:33:

hem hep diyorum kibimiz var banımız var muneciyiz havamız var :9:

hey gidi parkonum hey eskiden kadiş mapustan çıksın diye neler yapmazdın şimdi ihbarlara başlamışsın olmadı beni siper etmişsin :14:

Sen gördüklerine değil bana İnan kadişim.
Ben hiç ispikleröiyim seni.:19:
Müdürü burda tutmaya çalışıyodum sen rahat rahat BdV şerde gezin diye, oda anladı zati.:27:

Sen gördüklerine değil bana İnan kadişim.
Ben hiç ispikleröiyim seni.:19:
Müdürü burda tutmaya çalışıyodum sen rahat rahat BdV şerde gezin diye, oda anladı zati.:27:

nayıııırr inanmorum sana,ben bdv den el çekeli çok oldu :14:

bugün cutenin üç harfli konusuna yazdım zati bi tek.elmayraya takan abla noldu hala konusu devam mı :9:

Hazır taleplere başlamışken, banada bir kürk istesen kankam .
Üşüdüm:6:

Sen mavu kurku ruyanda gorursun artik. Biraz karizmamiz varsa yerle bir ettin. :14: Elindeki pembe kurkte alinmasin dikkat et. :34:

Parkon baslatti. :23:

Kizlar cikiyorum. Bu Tugcecan beni burda bekletti bekletti. 3 tane film var onlari izliycem. :8: Gorusuruz.

:2:
nayıııırr inanmorum sana,ben bdv den el çekeli çok oldu :14:

bugün cutenin üç harfli konusuna yazdım zati bi tek.elmayraya takan abla noldu hala konusu devam mı :9:

Gel elele gidelim BdV ye kadişim.
Bugün felekten bir gece geçirelim senlen:ssz:

Elmayranın hatun banlandı,:1:

Mune sen inanma bu arkadaşlara,tanımam zati hiçbirini.:24:
Hiç mikserlik yaparmıyım ben:21:
Birkere elmynen ofis yılların üyesi, ben onlarla nasıl uğraşayım:5:
Çıtır, çıtır yerler beni:14:parçamı bırakmazlar valla:14:

Koruma talep ediyorum:kkk:
Nerde bu devlet:72:
İmdaaaaatttt, kadiş nerdesin:10:

kıyamam bu msjı yeni gördüm naptılar sana parkonum doğruyu söyle benim yokluğumda naptılar sana :ssz:

(konuştuğumuz gibi kürk ikimizin :27:)

kıyamam bu msjı yeni gördüm naptılar sana parkonum doğruyu söyle benim yokluğumda naptılar sana :ssz:

(konuştuğumuz gibi kürk ikimizin :27:)

Beni tek bulunca hepsi birden pıçakladı:5:
Çok korktum kadişim, seni çağırdım gelmedin:14:

parkunn ben bdv ye gitmem mune abla hiç acımıyo bi bakmışsın üzülen suratlı bi ban msjı :30:

daha tayinim belli olmadı intihar etmek istemiyorum hem daha hamilelik testi bilem yapmadım yazık bana :2:

parkunn ben bdv ye gitmem mune abla hiç acımıyo bi bakmışsın üzülen suratlı bi ban msjı :30:

daha tayinim belli olmadı intihar etmek istemiyorum hem daha hamilelik testi bilem yapmadım yazık bana :2:

Sen müdürü buraya çağır ben gideyim o zaman:27:

Kadiş bide hamileysen ne gülerim be:1:
Piyango vurmuş gibi olur,:1:bari 3. çocuğa verilecek ikramiyeyi bekleyeydim.

Sen müdürü buraya çağır ben gideyim o zaman:27:

Kadiş bide hamileysen ne gülerim be:1:
Piyango vurmuş gibi olur,:1:bari 3. çocuğa verilecek ikramiyeyi bekleyeydim.

ben de çok gülerim,daha geçen gün 3.çocuğu düşünmüyo musun dediler yok artık deli miyim ben dedim kahkaha attım al sana delilik :9: ne ikramiyesi hanii nerde kim veriyomuş

ben geldim millet gitti ne uğursuzmuşum be :ssz:

Büyük konuşmuşun işte:ssz:kesin hamilesin o zaman:1:
Geç kaldın kadişim,herkeş yatmaya gitti.müdürde BdV yi kolaçan ediyor.
3. Çocuğu doğurana 5000 lira ikramiye vercekmiş hükümet, ama daha çalışıyorlarmış üstünde:6:

Büyük konuşmuşun işte:ssz:kesin hamilesin o zaman:1:
Geç kaldın kadişim,herkeş yatmaya gitti.müdürde BdV yi kolaçan ediyor.
3. Çocuğu doğurana 5000 lira ikramiye vercekmiş hükümet, ama daha çalışıyorlarmış üstünde:6:

neyyyy 5000 mi kızam doğrumam o zaman karnımda tutar beklerim 2-3 yaşına gelince doğruveririm nolcek :27:

mune abla bdv de dur kibliyim onu :9:

bende yatayım haydı iyi geceler canım :16:

kadesa, hamile olma ihtimalin bile çökertti beni, sen ve junior kadesa bdv'de kabus gibi:9:
Sen 3. yü doğurursan 5000 değil 50.000 vereceklermiş:ssz:
Özellikle senden ikiz haberi bekliyorlar:51:

Back
X