Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte Mune suçlu burda
Kendi itiraf etti
Munemizi yedirmeyiz![]()
Darbe marbe tehikeli şeyler bunlar, parkonun ruhuna tuz ruhu kaçmış, kürküme dokundurtmam, hepinizi tevkif ediyorum![]()
Uyanıklar sizi, hepiniz bu kumpasın içindesiniz değil mi? Amacınız beni bu topikte tutup sitede cirit atmak, ben siteye dağılayım, yakaladığım yerde hepinizi banlayayım, bayramdan sonra mune mağdureleri adlı bir topik açar konuyu enine boyuna tartışırsınız![]()
Ben kolay kolay banlanmam artik. Dikkatliyimdir simdi daha da dikkatliyim.
Ne zaman itiraz ettim askolsun.
Bu arada seni yakalamisken iyi halden eski cezalarimin silinmesini talep edeyim.![]()
kk yı bi açtım meşaş da meşaş
hey gidi parkonum hey eskiden kadiş mapustan çıksın diye neler yapmazdın şimdi ihbarlara başlamışsın olmadı beni siper etmişsin
bu aşk böyle bitemez bırakma terk etme beniiii
iki dedikodu yapmışsak ne olmuş yani
hem hep diyorum kibimiz var banımız var muneciyiz havamız var![]()
Sen gördüklerine değil bana İnan kadişim.
Ben hiç ispikleröiyim seni.
Müdürü burda tutmaya çalışıyodum sen rahat rahat BdV şerde gezin diye, oda anladı zati.![]()
Hazır taleplere başlamışken, banada bir kürk istesen kankam .
Üşüdüm![]()
kk yı bi açtım meşaş da meşaş
hey gidi parkonum hey eskiden kadiş mapustan çıksın diye neler yapmazdın şimdi ihbarlara başlamışsın olmadı beni siper etmişsin
bu aşk böyle bitemez bırakma terk etme beniiii
iki dedikodu yapmışsak ne olmuş yani
hem hep diyorum kibimiz var banımız var muneciyiz havamız var![]()
nayıııırr inanmorum sana,ben bdv den el çekeli çok oldu
bugün cutenin üç harfli konusuna yazdım zati bi tek.elmayraya takan abla noldu hala konusu devam mı![]()
Mune sen inanma bu arkadaşlara,tanımam zati hiçbirini.
Hiç mikserlik yaparmıyım ben
Birkere elmynen ofis yılların üyesi, ben onlarla nasıl uğraşayım
Çıtır, çıtır yerler beniparçamı bırakmazlar valla
Koruma talep ediyorum
Nerde bu devlet
İmdaaaaatttt, kadiş nerdesin![]()
kıyamam bu msjı yeni gördüm naptılar sana parkonum doğruyu söyle benim yokluğumda naptılar sana
(konuştuğumuz gibi kürk ikimizin)
parkunn ben bdv ye gitmem mune abla hiç acımıyo bi bakmışsın üzülen suratlı bi ban msjı
daha tayinim belli olmadı intihar etmek istemiyorum hem daha hamilelik testi bilem yapmadım yazık bana :2:
Sen müdürü buraya çağır ben gideyim o zaman
Kadiş bide hamileysen ne gülerim be
Piyango vurmuş gibi olur,bari 3. çocuğa verilecek ikramiyeyi bekleyeydim.
Büyük konuşmuşun iştekesin hamilesin o zaman
Geç kaldın kadişim,herkeş yatmaya gitti.müdürde BdV yi kolaçan ediyor.
3. Çocuğu doğurana 5000 lira ikramiye vercekmiş hükümet, ama daha çalışıyorlarmış üstünde![]()