Ege bölgesindeyim, gece olan depremi hissettim diyenler parmak kaldırsınEki Görüntüle 764578
Ege bölgesindeyim, gece olan depremi hissettim diyenler parmak kaldırsınEki Görüntüle 764578
Tatilde değilim, Ege'ye yerleştik geçen yıl, ömür boyu tatil yapacağız artık
Yalnız insanoğlu ne tuhaf, deniz, güneş, kum, tatilin dibindeyim ama bayram sonrası İstanbul'a tatile gitmeyi planlıyorum
Otur burada mis gibi, denize gir, güneşlen tadını çıkar dimi? Yok ille de İstanbul
abla egenin neresi ben birazcık o konularda hassasımdır çünkü ama hissetmedim depremiyani şöyle söylim 2.5 şiddetine kadar hissedebiliyorum :44::44:
İstanbul kendine aşık eden tuhaf bir şehir.
Burada doğup büyüyenler çok iyi anlar bunu. Asla vazgeçemezsin.
Sen istanbul da ne kadar kaldın
Doğma büyüme İstanbul'luyum, 40 yıl yaşadım İstanbul'da, bir yastıkta kocadık koca şehirleama ben onu geçen sene boşadım yeter artık yolların çukur, yaşam pahalı, çok gürültülüsün dedim boynunu büktü haklısın dedi, severek ayrıldık
Fırsat buldukça kaçıyorum İstanbul'a.
Valla bizde netten baktık tam olarak nerde olmuş diye oniki parmak adaları açıklarında olmuş, 4.2 şiddetinde, biz onu 5 ve üzeri gibi hissettik, Bodrum, Didim tarafları yani sahil kesimi feci hissetti
Doğma büyüme İstanbul'luyum, 40 yıl yaşadım İstanbul'da, bir yastıkta kocadık koca şehirleama ben onu geçen sene boşadım yeter artık yolların çukur, yaşam pahalı, çok gürültülüsün dedim boynunu büktü haklısın dedi, severek ayrıldık
Fırsat buldukça kaçıyorum İstanbul'a.
anladım yok valla ben hissetmedim ama oniki parmak adaları bildiğim kadarıyla egeden çok akdeniz açıklarına yakın belkide ondan hissetmedim
Tatilde değilim, Ege'ye yerleştik geçen yıl, ömür boyu tatil yapacağız artık
Yalnız insanoğlu ne tuhaf, deniz, güneş, kum, tatilin dibindeyim ama bayram sonrası İstanbul'a tatile gitmeyi planlıyorum
Otur burada mis gibi, denize gir, güneşlen tadını çıkar dimi? Yok ille de İstanbul
ahh İstanbul ahhh
Yedi tepeli şehir, boğazı hiçbiryere değişmemA. Kavağı'nda midye, Yeniköy'de kahve keyfi, Kadıköy'de cadde zevki, ahhh kendi güzel ama bir o kadarda kalabalık, karmaşık İstanbul.
Herşeye rağmen güzeldir
bugün yine bağdat caddemdeydim. bin kere daha Allahıma şükrettim. beni istanbula geri getirdiği için.Yedi tepeli şehir, boğazı hiçbiryere değişmemA. Kavağı'nda midye, Yeniköy'de kahve keyfi, Kadıköy'de cadde zevki, ahhh kendi güzel ama bir o kadarda kalabalık, karmaşık İstanbul.
Herşeye rağmen güzeldir
bugün yine bağdat caddemdeydim. bin kere daha Allahıma şükrettim. beni istanbula geri getirdiği için.
valla canım,sindire sindire tadını çıkarıyorum. henüz karşı tarafa geçmedim. oradada gideceğim yerler var.hasret gidereceğim 7 tepelimle..:
Benim içinde gez oky, çok özledim İstanbul u
Canında birşeyi çekmese şaşarım:72
Giden var gidemeyen var
Canım çekti şimdi.
Sefan olsun ohhh ohhhbugün yine bağdat caddemdeydim. bin kere daha Allahıma şükrettim. beni istanbula geri getirdiği için.
ben de bugün yine tv nin karşısında ki koltuğumdaydım,ahh benim güzel ve eşsiz koltuğum
neyse şu 10 gündür sıradan hayatımı bile özledim...
ben de bugün yine tv nin karşısında ki koltuğumdaydım,ahh benim güzel ve eşsiz koltuğum
neyse şu 10 gündür sıradan hayatımı bile özledim...
bugün yine bağdat caddemdeydim. bin kere daha Allahıma şükrettim. beni istanbula geri getirdiği için.
Canında birşeyi çekmese şaşarım
Sefan olsun ohhh ohhh
kadesa,
nasılsın, 10 gündür neler yaptın çok takip edemedim, iyi misin
Ödüm koptu avatarını görünce
Kimmiş bu diye bir baktım Kadiş
Değiştirmeyin şu avatarları sürekli, alışamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?