Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ege bölgesindeyim, gece olan depremi hissettim diyenler parmak kaldırsın

Tatilde değilim, Ege'ye yerleştik geçen yıl, ömür boyu tatil yapacağız artık
Yalnız insanoğlu ne tuhaf, deniz, güneş, kum, tatilin dibindeyim ama bayram sonrası İstanbul'a tatile gitmeyi planlıyorum
Otur burada mis gibi, denize gir, güneşlen tadını çıkar dimi? Yok ille de İstanbul

İstanbul kendine aşık eden tuhaf bir şehir.
Burada doğup büyüyenler çok iyi anlar bunu. Asla vazgeçemezsin.
Sen istanbul da ne kadar kaldın

abla egenin neresi ben birazcık o konularda hassasımdır çünkü ama hissetmedim depremi yani şöyle söylim 2.5 şiddetine kadar hissedebiliyorum :44::44:

Valla bizde netten baktık tam olarak nerde olmuş diye oniki parmak adaları açıklarında olmuş, 4.2 şiddetinde, biz onu 5 ve üzeri gibi hissettik, Bodrum, Didim tarafları yani sahil kesimi feci hissetti

İstanbul kendine aşık eden tuhaf bir şehir.
Burada doğup büyüyenler çok iyi anlar bunu. Asla vazgeçemezsin.
Sen istanbul da ne kadar kaldın

Doğma büyüme İstanbul'luyum, 40 yıl yaşadım İstanbul'da, bir yastıkta kocadık koca şehirle ama ben onu geçen sene boşadım yeter artık yolların çukur, yaşam pahalı, çok gürültülüsün dedim boynunu büktü haklısın dedi, severek ayrıldık
Fırsat buldukça kaçıyorum İstanbul'a.

Ben boşayacağımı zannetmiyorum. Eşimin bile 5 sene kanına girdim İstanbul da İstanbul diye
Yoksa ankara ya yerleşecekti paşam

anladım yok valla ben hissetmedim ama oniki parmak adaları bildiğim kadarıyla egeden çok akdeniz açıklarına yakın belkide ondan hissetmedim

anladım yok valla ben hissetmedim ama oniki parmak adaları bildiğim kadarıyla egeden çok akdeniz açıklarına yakın belkide ondan hissetmedim

Evet Akdeniz açıklarında lakin biz epey şiddetli hissettik, hatta netten oniki parmak adaları açıklarında olduğunu okuyunca çok şaşırmıştık çünkü merkez üssü bize yakındır diye düşünmüştük o kadar sarsıntıya

Ben İstanbul'da da deprem gördüm ama buranın tabanı kayalık değil sanırım çok sallanıyor

ahh İstanbul ahhh

ahh İstanbul ahhh

Yedi tepeli şehir, boğazı hiçbiryere değişmem A. Kavağı'nda midye, Yeniköy'de kahve keyfi, Kadıköy'de cadde zevki, ahhh kendi güzel ama bir o kadarda kalabalık, karmaşık İstanbul.
Herşeye rağmen güzeldir

:72
Giden var gidemeyen var
Canım çekti şimdi.

bugün yine bağdat caddemdeydim. bin kere daha Allahıma şükrettim. beni istanbula geri getirdiği için.

Son düzenleme:
ben de bugün yine tv nin karşısında ki koltuğumdaydım,ahh benim güzel ve eşsiz koltuğum

neyse şu 10 gündür sıradan hayatımı bile özledim...

:72

Giden var gidemeyen var
Canım çekti şimdi.
Canında birşeyi çekmese şaşarım

bugün yine bağdat caddemdeydim. bin kere daha Allahıma şükrettim. beni istanbula geri getirdiği için.
Sefan olsun ohhh ohhh
ben de bugün yine tv nin karşısında ki koltuğumdaydım,ahh benim güzel ve eşsiz koltuğum

kadesa,
nasılsın, 10 gündür neler yaptın çok takip edemedim, iyi misin

Ödüm koptu avatarını görünce
Kimmiş bu diye bir baktım Kadiş
Değiştirmeyin şu avatarları sürekli, alışamıyorum ben.

of okym of, sen geldiğin için şükrediyorsun ben de gitmek için dua ediyorum çok sıkıldım, çok bunaldım, çok kızgınım, çok çok....

exmadon sakın sen hep böylesin deme zaten cinlerim tepemde okey oynuyor şu an

Canında birşeyi çekmese şaşarım

Sefan olsun ohhh ohhh

kadesa,
nasılsın, 10 gündür neler yaptın çok takip edemedim, iyi misin

hala bıraktığın yerdeyim abla kese var bebek yok salı günü tekrar doktor kontrolüm var..teşhis de koymadılar bekliyorum işte..ne olduğu belli değil..

Ödüm koptu avatarını görünce
Kimmiş bu diye bir baktım Kadiş
Değiştirmeyin şu avatarları sürekli, alışamıyorum ben.

napıtım ya kadınlar stresli olunca saçını başını değiştirirmiş ya bende avatarımı yeniledim,hem bu bana benziyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…