Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Yapmasam daha iyi sanki:27:
Sen sabahları yoksun sitede,ben yarın sabahı bekleyeyim.:51:

Yılın en uyanık üyesi: parkon dersem inanma, ne bildin sabahları olmadığımı, senin için sabahlarımı feda ederim parkonnnnn:23:

Yılın en uyanık üyesi: parkon dersem inanma, ne bildin sabahları olmadığımı, senin için sabahlarımı feda ederim parkonnnnn:23:

Birtek sen mi blecen bizim nerde olduğumuzu:19:bende senin hesaba takip cihazı yerleştirdim:27:
Öğlene kadar yoksun neyseki:27:yoksa sabah hepimiz banlandıydık:30:

parkunum gönül kuşum ben bu akşam ve yarın yokum yaylaya gidiyoruz biraz nefes alayım diye,meraklarda kalma emi :)

mune abla parkonumu banlama beni banla :14:

Birtek sen mi blecen bizim nerde olduğumuzu:19:bende senin hesaba takip cihazı yerleştirdim:27:
Öğlene kadar yoksun neyseki:27:yoksa sabah hepimiz banlandıydık:30:

Anlaşıldı, kendimi klonlatmam lazım, klonumla 2 vardiya çalışırız:51: sabahları klon girer kk'ye, öğleden sonra ben:ssz:

parkunum gönül kuşum ben bu akşam ve yarın yokum yaylaya gidiyoruz biraz nefes alayım diye,meraklarda kalma emi :)

mune abla parkonumu banlama beni banla :14:

Git dinlen biraz kuşum,sen gitmeden bana hesap şifreni verde senin hesaptan yazıp banlanayım ben:ssz:

Anlaşıldı, kendimi klonlatmam lazım, klonumla 2 vardiya çalışırız:51: sabahları klon girer kk'ye, öğleden sonra ben:ssz:

Müdürüm,sevgili ablacım,niye yoruyosun sen kendini klonlamakla falan.:ssz:
Ben burdayım:21:ver ban yetkini bana,sen diğer işlerle ilgilen:51:yorulmazsın hem:16:

kadesa seni de alıp götürsün yaylaya, forum biraz nefes alır:))))))))
kadesa, iyi tatiller, git biraz kafan dağılsın, hem mis gibi yayla havası junior kadesa'ya da iyi gelir, bebe şimdiden forum stresi yaşıyor:ssz:
Mune teyze fobisi olmasın yavrucakta:emir_bebek:

kadesa, iyi tatiller, git biraz kafan dağılsın, hem mis gibi yayla havası junior kadesa'ya da iyi gelir, bebe şimdiden forum stresi yaşıyor:ssz:

teşekkürler ablacım bensiz kk ne yapacak bilmiyorum ama :1:

evet kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var iyi gelecek bu kısa tatil..

selamEki Görüntüle 779964 $untitled3bb3.gif ..................

Bende yok mune teyze fobisi :27:

Mune ben zaten yoktum bayramda,nefes aldınız yeterince,:27:katlanın birazda bana:51:gidersem özlersiniz.:51:

Tarim sen hep pıtırcık kalcan benim gibi,bak bende yıllardır 28,5 yaşından gün alıyorum tatlım.:21:

Ne sıkıcı bir gece be,herkeşler tatil yapsın, ben burda nöbet tutayım.
Depreşifim ve Ofisi'm sizin tatil çok uzun sürdü :19:bidaha beni almadan gitmeyin,çatladım burda:5:
Munede bizi azarlıyo, kendi topike hiç bakmıyo:19:belki burda çoook sıkılan bir üye var:19:hiç umursamıyo:19:
Yatmaya gidiyorum.
Tari ve hanımabla siz gelin bari sabah:14:

Depreşifim ve Ofisi'm sizin tatil çok uzun sürdü :19:bidaha beni almadan gitmeyin,çatladım burda:5:
Munede bizi azarlıyo, kendi topike hiç bakmıyo:19:belki burda çoook sıkılan bir üye var:19:hiç umursamıyo:19:
Yatmaya gidiyorum.

Ben yarın sabah burdayım merak etme seeeen :16:

Yatmaya gidiyorum.

kıyamam çok da etkilenmiş yalnızlıktan :43: geldim ben geldim yarından itibaren mikemmel yorumlarımla şenlendiririm ortalığı :27:

Yatmaya gidiyorum.

aman da aman yalnız mı bırakmışlar parkonumu :(

ben hala yayladayım güzel bi gün geçirdik iyi ki gelmişim açıldım biraz :)

Çocuk avutuyonuz demi:19:
Arada gelip cie deyip kaçın siz:19:
Siz gelincede ben gitcem tatile , görürsünüz siz:41:

Back
X