- 12 Temmuz 2006
- 58.605
- 223.866
- 1.223
- 53
Yapmasam daha iyi sanki
Sen sabahları yoksun sitede,ben yarın sabahı bekleyeyim.![]()
Yılın en uyanık üyesi: parkon dersem inanma, ne bildin sabahları olmadığımı, senin için sabahlarımı feda ederim parkonnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmasam daha iyi sanki
Sen sabahları yoksun sitede,ben yarın sabahı bekleyeyim.![]()
Yılın en uyanık üyesi: parkon dersem inanma, ne bildin sabahları olmadığımı, senin için sabahlarımı feda ederim parkonnnnn![]()
Birtek sen mi blecen bizim nerde olduğumuzubende senin hesaba takip cihazı yerleştirdim
Öğlene kadar yoksun neysekiyoksa sabah hepimiz banlandıydık
![]()
parkunum gönül kuşum ben bu akşam ve yarın yokum yaylaya gidiyoruz biraz nefes alayım diye,meraklarda kalma emi :)
mune abla parkonumu banlama beni banla![]()
Anlaşıldı, kendimi klonlatmam lazım, klonumla 2 vardiya çalışırızsabahları klon girer kk'ye, öğleden sonra ben
![]()
kadesa seni de alıp götürsün yaylaya, forum biraz nefes alır:))))))))
kadesa, iyi tatiller, git biraz kafan dağılsın, hem mis gibi yayla havası junior kadesa'ya da iyi gelir, bebe şimdiden forum stresi yaşıyor
Mune teyze fobisi olmasın yavrucakta![]()
kadesa seni de alıp götürsün yaylaya, forum biraz nefes alır:))))))))
kadesa, iyi tatiller, git biraz kafan dağılsın, hem mis gibi yayla havası junior kadesa'ya da iyi gelir, bebe şimdiden forum stresi yaşıyor
Mune teyze fobisi olmasın yavrucakta![]()
Bende yok mune teyze fobisi![]()
Senin pabucunu dama atacağız, forumda senden çıtırlar var, 16-17 yaşında evlatlar geldi siteye, artık en çıtır değilsin
Sen teyze diyorsan onlara nene dedirtmem lazım![]()
Ne sıkıcı bir gece be,herkeşler tatil yapsın, ben burda nöbet tutayım.
Depreşifim ve Ofisi'm sizin tatil çok uzun sürdübidaha beni almadan gitmeyin,çatladım burda
Munede bizi azarlıyo, kendi topike hiç bakmıyobelki burda çoook sıkılan bir üye var
hiç umursamıyo
Yatmaya gidiyorum.
Tari ve hanımabla siz gelin bari sabah![]()
Depreşifim ve Ofisi'm sizin tatil çok uzun sürdübidaha beni almadan gitmeyin,çatladım burda
Munede bizi azarlıyo, kendi topike hiç bakmıyobelki burda çoook sıkılan bir üye var
hiç umursamıyo
Yatmaya gidiyorum.
hiç umursamıyo
Yatmaya gidiyorum.