Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

tabisi, ilk hamileliğimizde bir bebiş forumu vardı orada tanışmıştık :27: bizim oğlanların aralarında ay farkı var gibi birşey :) sonra orası kapandı burada da bulduk birbirimizi :27:

:

burasıda dilek taşı aşk çeşmesi gibi bişey olmuş meğer :))
benimde panpam var ama 8 sene katlanırmıyım ona muamma :9:

kıyamam ben exmadonuma (donuma derken yanlış şey olmasın aman :27: ) kim kovdu seni ilk kez ki? :27: sen hep gel sen gelmesen kime takılıcaz dimi bizi de düşün ama :16:

Öce çık aradan sonra gitse de rahatlasam dedi birileri:19:
Bir düşüneyim bakalım:27:

Depresif sana da selam arkadaşım :3:

Aleyküm Selam arkadaşım, (A.S. diye kısaltırsam Exmadon un topiğine konu olabülürüm :27:)

torun torbaya karıştırın beni hazırım :))

Göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışsın ki burada konu açıyorsun torunumu sevdirmeyen gelin deyü bizde kaynanalar birliği olarak yanında yer alırız :1:

Son düzenleme:
Göz açıp kapayıncaya kadar geçer bir bakmışsın ki burada konu açıyorsun torunumu sevdirmeyen gelin deyü bizde kaynanalar birliği olarak yanında yer alırız :1:

liderimiz egem abla arkada siz
yazarsınız artık destek msjları
sen :ben bağğğdeyiii destekliyoruuum
ofice:bağde hangimizdi
ben: kızlar siz yazın ben takma dişlerimi suya koyup geliyorum
parkun:ayy ben yine altıma kaçırdım hep sizin yüzünüzden !!!
:9::9:

Bana yer yok sanirim :43:

hoşgeldin tiviti karalamayın sonra parkun cif ile ovuyor da çıkmıyor lekeler sayfadan :27: ben size kağıt veririm onunla oynayın :111:

liderimiz egem abla arkada siz
yazarsınız artık destek msjları
sen :ben bağğğdeyiii destekliyoruuum
ofice:bağde hangimizdi
ben: kızlar siz yazın ben takma dişlerimi suya koyup geliyorum
parkun:ayy ben yine altıma kaçırdım hep sizin yüzünüzden !!!
:9::9:

hahahahahah koptum :60: hepimize uygun repliği bulmuşsun diyeceğim de parkun beni furucak :27:

hoşgeldin tiviti karalamayın sonra parkun cif ile ovuyor da çıkmıyor lekeler sayfadan :27: ben size kağıt veririm onunla oynayın :111:

hahahahahah koptum :60: hepimize uygun repliği bulmuşsun diyeceğim de parkun beni furucak :27:
Ben boya kalemi de isterim banane:19::27:

Dün Kadiş itirafta bulundu, bende bir itirafta bulunayım...

Yaw ben geyik çeviremiyorum, bir yerden yakalarsam dalıyorum mevzuya, yakalayamazsam üzerime bir sessizlik çöküyor, sadece beğen yapıyorum :27:

Back
X