Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Akşam eşime sofrada şu kuma meselesi konusunu anlatıyorum. Eşim diyor ki öyle saçma şey mi olur, zaten kaçmış olan kızı neden bir de tutup abisine versinler falan. Ben de sert çıkıyorum töreleri öyleymiş ne mantık arıyorsun işin içinde falan. adamı dövcem nerdeyse :60:

Meğer konu fakeymiş :ssz: Nasıl da hararetli anlatmıştım :27:

Akşam eşime sofrada şu kuma meselesi konusunu anlatıyorum. Eşim diyor ki öyle saçma şey mi olur, zaten kaçmış olan kızı neden bir de tutup abisine versinler falan. Ben de sert çıkıyorum töreleri öyleymiş ne mantık arıyorsun işin içinde falan. adamı dövcem nerdeyse :60:

evet ablanın 4 üyeliği varmış,o konuda soru sorduk diye dayak yiyoduk nerdeyse empati fırtınası yaşandıydı birden bire :25:

nick sen elminin topicteki muhabbetide anlatırsın eşine :27:

evet ablanın 4 üyeliği varmış,o konuda soru sorduk diye dayak yiyoduk nerdeyse empati fırtınası yaşandıydı birden bire :25:

Konu sahibi tarafından diğer üyelik ile fırçalanmış millet :27:

Bir de konuya şöyle bir yorum yapmış "aaaa inanmıyorum bunlar gerçekmi hemen boşan sen o adamdan"

Gülünesi.

ben vermem ki :27: hatta "yok valla ciğerim taze bitti" derim, sonra hemen parkunun adresini veririm :27:

nee o üye 800 bin mi vermiş durun kalp krizi geçiricem şuracıkta :30:

benim arkadaşlarım bi çeyrek takmıyolar bebeme
elin arkadaşına bak heyy yavrum heyyy:ssz:

8bin olsa neyse de 8000 ne ya kesin erkek o hic bi kadın o parayı vermez veren de kk da olmaz :1:

Nick adamı ne huzursuz ediyosun kafasını karıstırıyosun :D

Bade ben takacam sana bişi ama ne olduğunu sölemem :D

Arkadaşıma 800 bin para versem alana kadar kahrımdan ölürüm herhalde :1:

ben vermem ki :27: hatta "yok valla ciğerim taze bitti" derim, sonra hemen parkunun adresini veririm :27:
800 bin mi?
Ne iş yapıyomuş konu sahıbısı?

Siz çekilin bakim, ben kendime 800 bin borç vercek bir arkidiş buldum:27:
sen Osmanlıdan çok germiyanoğullarının kadınlarına benziyosun:27:ıykkk serinledinizmi

Ben kendimde daha çok Mısır tanrıçalarına benzetiyorum ama :21:

tısss tıssss ahahahah

Ben pıçak dicektim konuyu sen actın :1:

BDv deki bazı yorumları okuyunca piskopata bağlıyorum, mesela suanda cok pis birini bozasım var ama 3 ay ban yerim, iki hafta falan olsa direk dalarım da tutuyorum kendimi.

beynim dönmeye başladı bi gidip yatmayı deniycem

parkon bugün çok salakça bişi yaptım senle ilgili ama demem çok gülersin :19:

haydi iyi geceler :3:

Back
X