- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Arkadaşıma 800 bin para versem alana kadar kahrımdan ölürüm herhalde![]()
nee o üye 800 bin mi vermiş durun kalp krizi geçiricem şuracıkta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
depresif aşı konusu dönmüş
nee o üye 800 bin mi vermiş durun kalp krizi geçiricem şuracıkta![]()
Akşam eşime sofrada şu kuma meselesi konusunu anlatıyorum. Eşim diyor ki öyle saçma şey mi olur, zaten kaçmış olan kızı neden bir de tutup abisine versinler falan. Ben de sert çıkıyorum töreleri öyleymiş ne mantık arıyorsun işin içinde falan. adamı dövcem nerdeyse
Meğer konu fakeymişNasıl da hararetli anlatmıştım
![]()
800 bin vermiş %10 luk payı düşünüyor, 800 binimi versin pay may istemiyorum demesi lazımken...
tek seferde yazdın dimi germiyanoğullarını![]()
Akşam eşime sofrada şu kuma meselesi konusunu anlatıyorum. Eşim diyor ki öyle saçma şey mi olur, zaten kaçmış olan kızı neden bir de tutup abisine versinler falan. Ben de sert çıkıyorum töreleri öyleymiş ne mantık arıyorsun işin içinde falan. adamı dövcem nerdeyse
![]()
evet ablanın 4 üyeliği varmış,o konuda soru sorduk diye dayak yiyoduk nerdeyse empati fırtınası yaşandıydı birden bire![]()
ben vermem kihatta "yok valla ciğerim taze bitti" derim, sonra hemen parkunun adresini veririm
![]()
nee o üye 800 bin mi vermiş durun kalp krizi geçiricem şuracıkta![]()
![]()
benim arkadaşlarım bi çeyrek takmıyolar bebeme
elin arkadaşına bak heyy yavrum heyyy![]()
ben miktarı okumamıştım okusaydım oracıkta kriz geçirip zaten yorum yazamazdım insan ölür ya 800 bin oha dicem
nick sen elminin topicteki muhabbetide anlatırsın eşine![]()
Bade ben takacam sana bişi ama ne olduğunu sölemem![]()
800 bin mi?ben vermem kihatta "yok valla ciğerim taze bitti" derim, sonra hemen parkunun adresini veririm
![]()
sen Osmanlıdan çok germiyanoğullarının kadınlarına benziyosunıykkk serinledinizmi
tısss tıssss ahahahah
Ben kendimde daha çok Mısır tanrıçalarına benzetiyorum ama![]()
hahahahha anlattım bile![]()
Dedi ki "kobra mı? Cık cık cık...."
![]()