Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

kızlar kızımız geliyor İnşallah :)

cinsiyeti belli oldu doktor %90 kız dedi :)

kadişşşşşş nasıl sevindim anlatamam, içimize doğan çıktı desene :16: hadi bakalım gelsin kk nın en şanslı ve nazlı kızı sağlıkla :16:

kadişşşşşş nasıl sevindim anlatamam, içimize doğan çıktı desene :16: hadi bakalım gelsin kk nın en şanslı ve nazlı kızı sağlıkla :16:

çok sağ ol canım amin..evet içimize doğan doğru çıktı doktor bile kız olduğunu hissediyormuş öyle dedi :)

aman sağlkla vaktinde gelsin de İnşallah.

şimdilik o yönde bı çalışma yok :6::6: ama ilerde neden olmasın

kadiş ismi ne olcak şimdiden düşünmelisin :26:

canım hep zeynep diyordum ama vaz geçtim o isimden va aklımda hiçbir isim yok şu anda.belki ilerde bulurum :1:

Günaydınlarrrr hanımlarr :3::3:
Parkun nerelerde,iyi demi kızlar :26: kadiş sen bilirsin bişeymi oldu yoksa :26:

Günaydınlarrrr hanımlarr :3::3:
Parkun nerelerde,iyi demi kızlar :26: kadiş sen bilirsin bişeymi oldu yoksa :26:

ablacım ailecek biraz zor günler geçiriyorlar bi badire atlattılar ama sağlıkla ilgili değil şükür yani iyi bi sorun yok..ama sanırım biraz kafasını dinlemek istiyor o yüzden gelmiyor buraya.

ablacım ailecek biraz zor günler geçiriyorlar bi badire atlattılar ama sağlıkla ilgili değil şükür yani iyi bi sorun yok..ama sanırım biraz kafasını dinlemek istiyor o yüzden gelmiyor buraya.

Ailevi sorunlarmı acaba,inşallah bir an önce sorunları hallederler.Görüşürsen selamlarımı iletiver kadişim,özledik kendisini :48:

topiğimizi 3. sayfalardan mı toplayacığıdım allahım :14: bir hülle konusu olmadığından 3. sayfalara konu olduk zaaar :14:

Back
X