Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablam gelmiş parkon ablam benim
fallen ve muneye abla diyorum aynı yaştaymışsınız madem sana da abla diycem artık![]()
Parkonum bence de eğleniyordu bizimle...
Benden 7-8 tencere sarma isteyen kocanın kafasına tencereyi geçirebilirim![]()
benide götür acil gitmem lazım zaman yok
uffff en sevdiğim renkkkk ama ben mor olmak istiyorum munem yaparmıki beni mor![]()
Kaçgün sürer sarmak acep.:26:
Ofişim denesin bir.
Bakalım 7 tencere sarma kaç günde sarılırmış
Bidaha soran olursa bilgimiz olur, cevaplarız kalmayız
Ofiş , başla sarmaya![]()
ben yorumcuları kasdetmedim işte. yanlış anlamışsınız. mesajımı dikkatli okursanız namusada laf edenler yanlış yapıyor,sizde kocakarı demekle yanlış yaptınız dedim. yani namusa laf edenler ne kadar yanlışsa seninde onlardan farkın olmaz demekti amacım.merhaba ben damdan düştüm dekulağımı çınlattın galiba onun için geldim
duruma kendi açımdan açıklık getirmek istedim.. o konu sahibi konusuna yorum yapanlara çıkışıp çirkince şeyler yazınca (kocakarı gibi)senin yorumcuları kasdedip böyle yaparsan onlardan ne farkın kalır demene üzüldüğüm için öyle yazdım. maksadım kendi adıma kırıldığımı belli etmekti
ama sen de buna kırılmışsın galiba
kimseyi üzmek istememiştim
![]()
nayırrrr gelmeyin üstüme gelmeyin gelmeyinhepinizi dolmanın içine kuş üzümü niyetine koyar sararım
geyik topiğinin güzide sarmaları olursunuz :111:
offf canım sarma çekti olsada yesek![]()
hımmm ekşi ekşi yanına da sütlaç![]()
acıktım bu saatte şimdi. bende müsli yiyeyim barii.![]()
canım tatlı isteyince tatlı yerine yiyorum işte. süt koyunca fena olmuyor. içinde meyve kuruları falanda lezzet katıyor.Nasıl yiyorsunuz onları ya,ben hiç yiyemiyorum saman gibi.
sayfalarca yorum yapıldı. namustan bahseden tek bir üye vardı. ama konu sahibi onu değil gayette hepimizi kastetti. siz de ona destek verince laf hepimize gelmiş oldu. neyse ben konuyu tekrar açmak için yazmadım. üzüldüğünüzü görünce açıklama gereği duydum. uzatmaya lüzum var mıben yorumcuları kasdetmedim işte. yanlış anlamışsınız. mesajımı dikkatli okursanız namusada laf edenler yanlış yapıyor,sizde kocakarı demekle yanlış yaptınız dedim. yani namusa laf edenler ne kadar yanlışsa seninde onlardan farkın olmaz demekti amacım.
ve yazıları okuyunca,kendi mesajımı bu yüzden alıntıladım ve tekrar açıklama yapmak zorunda kaldımki. ilk oluyor
çünkü editör birde denince ,okypete olarakta adım verilince bunu yapmak durumundaydım.
lütfen mesajımı tekrar okuyun. yazımda tepki verilecek bir şey olmadığını sizde göreceksinz.
canım tatlı isteyince tatlı yerine yiyorum işte. süt koyunca fena olmuyor. içinde meyve kuruları falanda lezzet katıyor.
işte ben ona destek vermedim.sayfalarca yorum yapıldı. namustan bahseden tek bir üye vardı. ama konu sahibi onu değil gayette hepimizi kastetti. siz de ona destek verince laf hepimize gelmiş oldu. neyse ben konuyu tekrar açmak için yazmadım. üzüldüğünüzü görünce açıklama gereği duydum. uzatmaya lüzum var mı![]()
Eşim bi kaç kere zorla denettirdi ama ıhıhh kötü geldi tadı.
Canım tatlı isteyince hiç acımıyorum kendime.
Pasta çikolata offf bak yazarken bile canım çekti.
bende tatlıcıyım ama kilo aldım bu aralar. ve canım tatlı isteyince işte bunlarla idare etmeye çalışıyorumEşim bi kaç kere zorla denettirdi ama ıhıhh kötü geldi tadı.
Canım tatlı isteyince hiç acımıyorum kendime.
Pasta çikolata offf bak yazarken bile canım çekti.
çikolata seviyorsan sana kötü bir haberim var.
kakao ağaçları hızla tükendiği için üretim ve tüketim bu şekilde devam ederseymiş 7 sene sonra çikolata tarihe gömülecekmiş![]()
bende tatlıcıyım ama kilo aldım bu aralar. ve canım tatlı isteyince işte bunlarla idare etmeye çalışıyorum