Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

mutsuzum-mutsuzsun-mutsuz

gittim şimdi, gelirim belki bu gün bir ara, çok migrenim tuttu kızlar ağlasam açılır mıyım

gittim şimdi, gelirim belki bu gün bir ara, çok migrenim tuttu kızlar ağlasam açılır mıyım

Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın bişeye canınımı sıktın ?

Son düzenleme:
Hanımablam gelmiş,hoşgelmiş
Nasıldı mapushane ablacım.:26:

Kıyamam,sakın ağlama.
Daha çok ağrır başın.
Kafanı duvara vur bakim geçecek mi

Hanımablam gelmiş,hoşgelmiş
Nasıldı mapushane ablacım.:26:

Kıyamam,sakın ağlama.
Daha çok ağrır başın.
Kafanı duvara vur bakim geçecek mi

Hoş gelmişim parkunumm
Bu sefer süperdi herşey dahil sistemi yapmış müdürüm bir rahat ettimki sorma

dün acilen çıkmam gerekti bu vakte kadarda giremedim:2:
evet canım 10.yılım şu anda 30 yaşındayım ben senden baya büyüğüm galiba :)
çok küçük değilim kadiş 26 yaşıma gireli bir hafta olduözelde çalıştım bende bir süre sonra farklı bir sektörde çalıştım en sonda bıraktım çalışma hayatını.
çok üzüldüm..sebep ne idi peki,neden kaybettin bebeğini?
nedeni yok yani birşey çıkmadı doktor stres kaynaklı olabilir dedi ve gerçekten stresli bir hamilelik geçiriyordum.ama şimdi olsa hiç üzermiyim kendimi asla tıınnnnnnn der geçerim ama ah işte güzel bir laf vardır çok severim.
demir tava geldi odun bitti
akıl başa geldi hayat bitti....

amin.güzel dileklerin için allah razı olsun.

selamün aleyküm kızlar... nasılsınız?

Son düzenleme:
allah düşmanıma vermesin böyle bir ağrı bir ara kafamı koparsam geçer mi dedim ama sonra düşündüm bayram temiziliği yaptım ortalık batmasın şimdi :111:

listeyi yakıp 3 kere üstünden atlamak gerek ama hanım abla çok güzel anlatmış canım çekti ben bir gece gidip yatsam mı oky gel BDV de polemiğe girelim karşılıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…