- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.945
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne haber ablacımGünaydın tek e harfli nevoşsummmm![]()
![]()
Ne haber ablacım
Kıyaslama bile yapılmaz![]()
Ne olsun tatlım ya takılıyorum işte sende ne var ne yok
Tabiki yani,öbürki kim ki yani
Bizim nevoşumuz bir tanedir :13:
Aynen ablacım bende geziniyorumOkula gidip geldim evin erkekleri uyuyor bende oturuyorum
Sağol ablacım![]()
Şimdilik pek sakin buralarkızları götürdün demi okula
aman bırak uyusunlar sende dinlen biraz .
Doğrusuda bu ama nevoşummm![]()
kadesa'nın kızının ismi bile hazır, "junior kadesa mune parkon office dante", çocuk melez biliyor musun, o yüzden en uygun ismi bulmaya gayret ettik
Bücür doğmadan dilimize dolandı, doğduğunda ıngaaaa demeyecek, o bir marjinal, banlama munee diye ağlayacak![]()
Müdürüm seni takip etmezsek nasıl haberimiz olacak ekşınlardanburda sorsak anında gelip haberin oluyor susun oturun diyonn
Memnun oldummmm kardeşşşgüzel olmuşşş ama dante yanardağı vardı demi aklıma o geldi hemen
Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun,verilmiş sadakanız varmış
İlk gördüğümdeeee eyvahhhh omu didimmm değilmişşşşş
Evett evettttt
Ne kadannnn mutlu olur kaygana hazretleri duyuncaakadiş desene annecimmmm s,ze çok benziyor diyeeee
Tabi canım takip etmeden olmazzz kural budurr![]()
![]()
Tükürdüm şeker, çok geçmiş olsun bu arada. Öp sıla'yı benim için
Yahu 5 ay olduk mu ? Ben ay bilmiyom ki hafta hesabıylaaa ooo rahatımtım, olmuşuz bayağı. Çöp bilem almadım daha.
Hadi ya maşallah, bende yarın gidiyorum. Demek ciltaltı yağ dokusu oluşmuş, ben en son amniyoda (2 hafta önce) baktığımda uzaylıydı benim kız. Acaba benimkininde yağ dokusu oluşmuş mudur ki ? Şimdi de buna takıldım.
Bu ara her yer çok sakin:44:Evet kızları götürdüm
Sen de öylesin ablacım
Ne yaptın dün işlerini hallettin mi
![]()
mune abla süpersin :)
diyemem yüreğim kaldırmaz bunu abla eşim der artık(
işte 20.hafta 5 ay olmuyo mu? benim tosun hep bi hafta önden gidiyodu sonra 5 güne düştü şimdi de 3 güne düşmüş iri olmayacak diye avutuyorum kendimi:) şu anda 19 hafta 5 günlük tam çizelgemi eskiye göre önden gittiği zamana göre yapmıştım.
yağ dokusu ne ki o oluşunca noluyo ben hiç bilmiyorum canım.renkliyi açtı bakalım kime benziyor diye şişko yanakları uzun suratıyla aha dedim babası.bi de bebğei besleyen damarlar mı ne var ya onlara baktı adını unuttum hepsi normal mi diye.
ben sana başka bi şey soracaktım şimdi ben bayadır hissediyorum hareketlerini ama bi kaç gündür mesela gündüz pek hareketi yok akşam baya hareketli normal imi acaba? hatta dün hareket etmiyo diye doktora gidecektim nerdeyse.
Bir anda da alevleniyor gerçi
Sağoll minnak kuzum benimdün gittim gerek yok dedi belgeyi almadı bile.
Evlenene kadar tüm haklardan yararlanacak zaten dedi.
Her sene öğrenci belgesi götürüyordum yenileniyordu.
mune abla süpersin :)
diyemem yüreğim kaldırmaz bunu abla eşim der artık(
işte 20.hafta 5 ay olmuyo mu? benim tosun hep bi hafta önden gidiyodu sonra 5 güne düştü şimdi de 3 güne düşmüş iri olmayacak diye avutuyorum kendimi:) şu anda 19 hafta 5 günlük tam çizelgemi eskiye göre önden gittiği zamana göre yapmıştım.
yağ dokusu ne ki o oluşunca noluyo ben hiç bilmiyorum canım.renkliyi açtı bakalım kime benziyor diye şişko yanakları uzun suratıyla aha dedim babası.bi de bebğei besleyen damarlar mı ne var ya onlara baktı adını unuttum hepsi normal mi diye.
ben sana başka bi şey soracaktım şimdi ben bayadır hissediyorum hareketlerini ama bi kaç gündür mesela gündüz pek hareketi yok akşam baya hareketli normal imi acaba? hatta dün hareket etmiyo diye doktora gidecektim nerdeyse.
Sistem değişmiş olabilir..İyi olmuş seni yormamışlar
![]()
Canım gündüzleri yoruluyorsan hareket etmiyor olabilir:26:Akşam evde ayaklarını yüksek bir yere koyarak dinlenSeni dinlendirecektir
![]()
Ousa iş düşüyor desene
Kadiş bundan sonra daha çok hareketlenmeye başlar,senin jr cadı gündüz sakin gece hareketli demekki![]()
belkide canım okuldayım ya gündüz ondandır belki.
bence genelde sakin ve ağır bi bebek babası gibi,yesin içsin yatsın![]()
belkide canım okuldayım ya gündüz ondandır belki.
bence genelde sakin ve ağır bi bebek babası gibi,yesin içsin yatsın![]()
keyfini sürüyor desene![]()
![]()
Birde kız çocuğu çok hareket etmiyorAğır oluyorlar
![]()
Babaanne yede benziyormuş ya arkası kuvvetli keyfini çıkarıyordur![]()