- 20 Mart 2008
- 141.997
- 214.012
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geyiğe bekleniyormuşum geldim ama parkon teyzem yok görünürlerde geç kaldım bu akşam biraz değil mi![]()
Günaydın kızlar, bu büyük günümüz ve bayramımız kutlu olsun. İnşallah yavrularımıza daha güzel güner nasip olacak
Badeciğim maşallah kocaman olmuş.Sıkıntınızın kalmadığına çok sevindim.
teşekkürler ...şükürler olsun kalmadı...
sende sıkıntısız hayırlısıyla kucağına alırsın inş. kuzunu![]()
:
cumhuriyet bayramımız kutlu olsun![]()
dep kutunu boşalt gitmeden bir mesaj atayım bari![]()
Bir kerede dedikodu yapmaÇok komik yahu , insan biraz mantıklı yazar.
İlaç parası bulamıyormuş, çünkü annesi hem ev hem yazlık borcu ödüyormuş
Müdürüm beni banlamaaaaa
Konu fake , valla bak![]()
ben kesin giderim beybiler.. bana iyi bakın mapusta
mune çok canım acımaz dimialttan gri gri bakarken güleni görürsem yakarım, 10 puanım var
![]()
Ofişim geçmiş olsun kuşum naaptın senben kesin giderim beybiler.. bana iyi bakın mapusta
mune çok canım acımaz dimialttan gri gri bakarken güleni görürsem yakarım, 10 puanım var
![]()
Bir kerede dedikodu yapmayaa ben kulak çeken smiley istiyorum, acaba yönetime söylesem, kulak çeken, enseye şaplak smiley eklerler mi ki:26:
Bak misal bu yoruma enseye şaplak ve kulak çekme süper yakışırdı
Canın acımadıysa ben acıtırım sen hiiiç merak etme, mapusa sana özel iki koreli yolluyorum ama bunlar kuzeyli![]()
Zuzummmm ne haberr tatlımmm nasılsınöpüyorum seni ve oğlunu sağlıcakla büyüt evladını
![]()
![]()
iyiyim ablacım sen nasılsın ..pek okuyamadım ama sıkıntın var galiba biraz..inş. bian önce istediğiniz gibi olur herşey