şincik ben parkonun 2.üyeliğiymişim sen benim 3.üyeliğimsin melekyavrum renginanın 5.üyeliği cudana da dumadumun 15.üyeliği
olay bu,anladın İnşallah
amin..çok teşekkürler :)
bilmem yazışmışlığımız vardır
ama dumadumken galiba:)
amin hepimiz inş. :)
şincik ben parkonun 2.üyeliğiymişim sen benim 3.üyeliğimsin melekyavrum renginanın 5.üyeliği cudana da dumadumun 15.üyeliği
olay bu,anladın İnşallah
olay bu,anladın İnşallah
olay bu,anladın İnşallah
Sıftahı açtıysak sorun yokama merabamız bile yoksa tanışalım hiç değilse
Buarada Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almanı nasip etsin evladını inşallah.
teşekkürler amin :)
olur tanışalım..ben bade memnun oldum :)
oyy ben nickime söz vermiştim oyun bölümüne boy boy fotolar ekliyecektim unuttum
badeğğ git yat,yeğenimi yorma buralarda
oyy ben nickime söz vermiştim oyun bölümüne boy boy fotolar ekliyecektim unuttum
badeğğ git yat,yeğenimi yorma buralarda
Asıl hafiye benim Mune
Dedim ya kürkün bedeni de uyuyor XS
Kadişim seNin şu avatarı değiştirelim ya sana ağır kaçıyo bu
niyeki ya bu da mı abla gibi gösteriyo
bade senin için değil oğluşum için git yat diyorum
bence isim vermeden topiğinden sadece kavga cıktı şimdiye kadar kapansa herkes sakinlese süper olur
bence isim vermeden topiğinden sadece kavga cıktı şimdiye kadar kapansa herkes sakinlese süper olur
Ortalığı karıştırma cudana,
Ben CUdanayla ortak kullancaz kürkü bir ona bir bana uyar dedim MUne ses çıkartmadı
Kabul etti demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?