bende toplanan toprakları koymak için çuval falan getireyim.el fenerlerinide unutmayayım.
kk operasyonu başladı, 1. dalga, 2. dalga derken yetkililer operasyonun 3. ayağı için düğmeye bastıklarını, teknik takip başlatıldığını açıkladılar.
kk haber ajansı
kk operasyonu başladı, 1. dalga, 2. dalga derken yetkililer operasyonun 3. ayağı için düğmeye bastıklarını, teknik takip başlatıldığını açıkladılar.
kk haber ajansı
polemiğe girmedim valla..bidenecik alıntı yaptım o da cevap vermek için
ama nedense katliam olcakmış gibi hissediyorum
kk haber ajansı
Ne demek oluyoki bu
alt tarafı 12 saat foruma giremedim hanım abla ile parkuşumun üstü bantlanmış yaw :26: sizin şu siyaset topiğinden çektiğinizi kimse çekmedi forumdaneyse bari temiz çamaşır -sarma-börek falan hazırlayalım abla kaç günü var çilekeşlerin?
tam operasyon olmuş,uzak duralım bari
alt tarafı 12 saat foruma giremedim hanım abla ile parkuşumun üstü bantlanmış yaw :26: sizin şu siyaset topiğinden çektiğinizi kimse çekmedi forumdaneyse bari temiz çamaşır -sarma-börek falan hazırlayalım abla kaç günü var çilekeşlerin?
hislerin çok kuvvetliymiş canım
Operasyon sürecinde konuşma yasağı getirdik
Adnan Şenses vefat etmiş
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin
Ofis sen de gelsene, şöyle bi tepişelim el ele girelim mapısa
Mapısa gire çıka hisler de gelişti bu konuda abla
Sanırsam biz kurtulduk cımbızdan..Yalnız bir ara totomda ucunu hissetmedim değil
Şimdi sizden öğrendim ya, Allah rahmet eylesin
medim mapısa düşmemişsin
Siz mapısa gidin ben size sarmalar,börekler yapar getiririm
Çok uslu bir üyeyim ben culo, tabisi de düşmiycem, anarşik miyim ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?