Teşekkür ederim, hafta sonu güzel ama soğuk havalarda insan evde vakit geçirmekten sıkılıyor. İyi ki kk var
...
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Haftasonunuz iyi geçiyordur umarım...
Merhaba

Evet iyi ki kk var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim, hafta sonu güzel ama soğuk havalarda insan evde vakit geçirmekten sıkılıyor. İyi ki kk var
...
Teşekkür ederim, hoşbuldum. Haftasonunuz iyi geçiyordur umarım...
İyi geceler kızlar, iki dünya arasında, şefkat tepesi gibi stv nin eküri dizilerinden fenalık geçirmek üzereyim![]()
İyi geceler.Tüm diziler birbirinin aynı![]()
İyi geceler kızlar, iki dünya arasında, şefkat tepesi gibi stv nin eküri dizilerinden fenalık geçirmek üzereyim![]()
Düştüm zati nevoşum.Yapma Parkon bak söylemedi deme sonra dillere düşersinSeneye Hanım Ablanın kupasını elinden alırsın
![]()
2014'te yepyeni bir kk, yılın ilk icraatı olarak dedikoducuları temizleyeceğimtemizlikte top 8'i belirledim
Kısmetse 20'ye tamamladık mı işlem tamamdır![]()
Yok yaw, k.peder 2 gündür bizde kumandanın hakimiyetini ele geçirmiş durumda![]()
O zaman Allah kolaylık versinYok yaw, k.peder 2 gündür bizde kumandanın hakimiyetini ele geçirmiş durumda![]()
Düştüm zati nevoşum.
Bu ofişnen depreşif yüzünden sitenin ihtiyar heyetine girdim ya.
Hayırdır depreşifim misafirin mi var?
parkon, depresif hoşgeldiniz,
parkon med yapmasın zehirleniriz, aşureyi bile yapamıyorrrr
Seni bu ara pek isyankar görüyorum, banlanmak ruhunda ağır travmalar yaratmış gibi, seni emekli edelim mi
Depresif ne işin var öyle dizilerle, gülecek, eğlenecek ya da genel kültürü geliştirecek şeyler seyretmelisin, misal beni örnek almaşısın, mirketleri seyrederim hep, birde ne kadar komedi dizisi varsa onları seyrederim, zaten hayat yavan, birde ruh karartıcı dizileri seyredip öleyim, gömün beni diyemem
obiviyante,
haftasonu güzel geçiyor, ye iç yat bundan güzeli var mı:)))
parkon, depresif hoşgeldiniz,
parkon med yapmasın zehirleniriz, aşureyi bile yapamıyorrrr
Seni bu ara pek isyankar görüyorum, banlanmak ruhunda ağır travmalar yaratmış gibi, seni emekli edelim mi
Depresif ne işin var öyle dizilerle, gülecek, eğlenecek ya da genel kültürü geliştirecek şeyler seyretmelisin, misal beni örnek almaşısın, mirketleri seyrederim hep, birde ne kadar komedi dizisi varsa onları seyrederim, zaten hayat yavan, birde ruh karartıcı dizileri seyredip öleyim, gömün beni diyemem
obiviyante,
haftasonu güzel geçiyor, ye iç yat bundan güzeli var mı:)))
Depresif,
şimdi gördüm yazını, kumandayı kaptırmışsın, Allah sabır versin, başka dert vermesin
Misafirin daha ne kadar sizde sorması ayıptır![]()
Ne ameliyatı be, kilon kaç ki senin.?
Sağlığınıla oynamayın yavrucum( en abla kategorisinden sonra 1 ayda 15 yaş yaşlanmış hissediyom kendimi)
Allah korusun canım65 kiloyum parkun, yani en son tartıldığımda okadardım
Günü alındı bile, 14 ünde kesin oluyorum artık, geçen haftaydı, tıp merkezinde olacak diye tırstım, hastaneye aldırdım makineyi..Lazerlipo+liposakşın olcam işte bacaklardan ve simit bölgesinden
Ölürsem bit pazarındaki tükkanlarımı kkya hibe ediyorum
Hoşgeldin depresif
Allah kurtarsın diyim![]()
He yaYarın gidecek
Parkunum canemmm içeride de koğuş aplası olmuşun duydum, kocaman bir tespihin varmış baklavalar atlas yorganlar ayağına kadar gelmiş, mahkumlar sıraya girmiş elini öpmek için
Ofişlen oyumuz işe yaramış rahat geçmiş mapıslık...
Töbe bismillah65 kiloyum parkun, yani en son tartıldığımda okadardım
Günü alındı bile, 14 ünde kesin oluyorum artık, geçen haftaydı, tıp merkezinde olacak diye tırstım, hastaneye aldırdım makineyi..Lazerlipo+liposakşın olcam işte bacaklardan ve simit bölgesinden
Ölürsem bit pazarındaki tükkanlarımı kkya hibe ediyorum
Hoşgeldin depresif
Allah kurtarsın diyim![]()
Allah korusun canım
Aslında kilon çok fazla değil:26:
Töbe bismillah
Kilonda hiç bişey yok zatende, bana diyeydin ben seni zayıflatırdım med
Biraz hizmet et ablalarına bak nasıl zayıflıyon.
Kilo değil ki zaten sorun nevom, 10 kilo vermek bişey değil..Sorun dana bacağından hallice bu bacaklarım
Parkun ben seni gördüm, abla diyip durma kendine![]()
Yok, yok medim bende yavaştan kırışıklarımı görmeye başladım son günlerde, sende en ablaya aday ol, bak nası yaşlanıyon 1 ayda.Kilo değil ki zaten sorun nevom, 10 kilo vermek bişey değil..Sorun dana bacağından hallice bu bacaklarım
Parkun ben seni gördüm, abla diyip durma kendine![]()
Kendini daha iyi hissedeceksen ol tabi kiBenimde sorunum alt taraf
![]()
Yok, yok medim bende yavaştan kırışıklarımı görmeye başladım son günlerde, sende en ablaya aday ol, bak nası yaşlanıyon 1 ayda.
Ne kadar sürede toparlanırsın peki canım.
3-5 ay morarma falan olmaz demi:26:
Evet canım daha iyi hissedicem..Bıktım valla yıllardır..
Bi botoksla toparlarız durumu nolcak
Toparlanmam 3 ayı bulacak canım, ödemlerin gitmesi ve tam şekil alması 3 ay..Morarıklıklar daha uzun da sürebilir..Sabır istiyor biraz![]()