Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Yapma Parkon bak söylemedi deme sonra dillere düşersin:52:Seneye Hanım Ablanın kupasını elinden alırsın:9:
Düştüm zati nevoşum.
Bu ofişnen depreşif yüzünden sitenin ihtiyar heyetine girdim ya.:41:
İyi geceler kızlar, iki dünya arasında, şefkat tepesi gibi stv nin eküri dizilerinden fenalık geçirmek üzereyim :27:

Hayırdır depreşifim misafirin mi var?

2014'te yepyeni bir kk, yılın ilk icraatı olarak dedikoducuları temizleyeceğim:51: temizlikte top 8'i belirledim:60::60:

Kısmetse 20'ye tamamladık mı işlem tamamdır:51:

müdürüm ne ka güzel her listede varım :60: top 8'e ilk kaçtan giriş yaptım acebağğ :27:

İyi geceler kızlar, iki dünya arasında, şefkat tepesi gibi stv nin eküri dizilerinden fenalık geçirmek üzereyim :27:

:60: kıyamam ben kuşuma, kumandayı kıyın kıyın kapmaya bak sen :16:

parkon, depresif hoşgeldiniz,
parkon med yapmasın zehirleniriz, aşureyi bile yapamıyorrrr:60:
Seni bu ara pek isyankar görüyorum, banlanmak ruhunda ağır travmalar yaratmış gibi, seni emekli edelim mi:60:

Depresif ne işin var öyle dizilerle, gülecek, eğlenecek ya da genel kültürü geliştirecek şeyler seyretmelisin, misal beni örnek almaşısın, mirketleri seyrederim hep, birde ne kadar komedi dizisi varsa onları seyrederim, zaten hayat yavan, birde ruh karartıcı dizileri seyredip öleyim, gömün beni diyemem:ssz:

obiviyante,
haftasonu güzel geçiyor, ye iç yat bundan güzeli var mı:)))

Seni bu ara pek isyankar görüyorum, banlanmak ruhunda ağır travmalar yaratmış gibi, seni emekli edelim mi:60:

Depresif ne işin var öyle dizilerle, gülecek, eğlenecek ya da genel kültürü geliştirecek şeyler seyretmelisin, misal beni örnek almaşısın, mirketleri seyrederim hep, birde ne kadar komedi dizisi varsa onları seyrederim, zaten hayat yavan, birde ruh karartıcı dizileri seyredip öleyim, gömün beni diyemem:ssz:

obiviyante,

Aynen Mune komedi seviyorum bende, Yalan dünya hastasıyım.....

obiviyante,

Yok yahu, banlanmak çok alışık olduğum bir durumda, 1 hafta fazla geldi.
En son 5 gün ban yediğimde ertesi gün af çıktıydı:7:
Anarşik ruhum 7 günü kaldırmadı:ssz:
Bidaha banlanırsam her türlü taciz ederim sizi beni içeri alın diye ona göre:60::60:

Depresif,
şimdi gördüm yazını, kumandayı kaptırmışsın, Allah sabır versin, başka dert vermesin :ssz:
Misafirin daha ne kadar sizde sorması ayıptır:ssz:

Depresif,
şimdi gördüm yazını, kumandayı kaptırmışsın, Allah sabır versin, başka dert vermesin :ssz:
Misafirin daha ne kadar sizde sorması ayıptır:ssz:

Yarın gidecek :ssz:

Parkunum canemmm içeride de koğuş aplası olmuşun duydum, kocaman bir tespihin varmış baklavalar atlas yorganlar ayağına kadar gelmiş, mahkumlar sıraya girmiş elini öpmek için :27:

Ofişlen oyumuz işe yaramış rahat geçmiş mapıslık...

Son düzenleme:
Ne ameliyatı be, kilon kaç ki senin.?
Sağlığınıla oynamayın yavrucum:ssz:( en abla kategorisinden sonra 1 ayda 15 yaş yaşlanmış hissediyom kendimi)

65 kiloyum parkun, yani en son tartıldığımda okadardım :60:
Günü alındı bile, 14 ünde kesin oluyorum artık, geçen haftaydı, tıp merkezinde olacak diye tırstım, hastaneye aldırdım makineyi..Lazerlipo+liposakşın olcam işte bacaklardan ve simit bölgesinden:ssz:

Ölürsem bit pazarındaki tükkanlarımı kkya hibe ediyorum :60:

Hoşgeldin depresif:3:

Allah kurtarsın diyim :60:

Günü alındı bile, 14 ünde kesin oluyorum artık, geçen haftaydı, tıp merkezinde olacak diye tırstım, hastaneye aldırdım makineyi..Lazerlipo+liposakşın olcam işte bacaklardan ve simit bölgesinden:ssz:

Allah korusun canım:38:
Aslında kilon çok fazla değil:26:

Yarın gidecek :ssz:

Parkunum canemmm içeride de koğuş aplası olmuşun duydum, kocaman bir tespihin varmış baklavalar atlas yorganlar ayağına kadar gelmiş, mahkumlar sıraya girmiş elini öpmek için :27:

Ofişlen oyumuz işe yaramış rahat geçmiş mapıslık...
He ya:ssz:
Yerimden kaldırmadılar sağolsunlar.
Aplamızsın deyip, ayağıma maşaj bile yaptılar:51:
Alıştım zati, artık seneye Muneynen Hanım ın en büyük rakibiyim:ssz:

Töbe bismillah:19:
Kilonda hiç bişey yok zatende, bana diyeydin ben seni zayıflatırdım med:ssz:
Biraz hizmet et ablalarına bak nasıl zayıflıyon.

Allah korusun canım:38:
Aslında kilon çok fazla değil:26:

Kilo değil ki zaten sorun nevom, 10 kilo vermek bişey değil..Sorun dana bacağından hallice bu bacaklarım:ssz:

Töbe bismillah:19:
Kilonda hiç bişey yok zatende, bana diyeydin ben seni zayıflatırdım med:ssz:
Biraz hizmet et ablalarına bak nasıl zayıflıyon.

Parkun ben seni gördüm, abla diyip durma kendine:19:

Kilo değil ki zaten sorun nevom, 10 kilo vermek bişey değil..Sorun dana bacağından hallice bu bacaklarım:ssz:

Parkun ben seni gördüm, abla diyip durma kendine:19:
Yok, yok medim bende yavaştan kırışıklarımı görmeye başladım son günlerde, sende en ablaya aday ol, bak nası yaşlanıyon 1 ayda.:5:
Ne kadar sürede toparlanırsın peki canım.
3-5 ay morarma falan olmaz demi:26:

Kendini daha iyi hissedeceksen ol tabi ki:29:Benimde sorunum alt taraf:30:

Evet canım daha iyi hissedicem..Bıktım valla yıllardır..:5:

Yok, yok medim bende yavaştan kırışıklarımı görmeye başladım son günlerde, sende en ablaya aday ol, bak nası yaşlanıyon 1 ayda.:5:
Ne kadar sürede toparlanırsın peki canım.
3-5 ay morarma falan olmaz demi:26:

Bi botoksla toparlarız durumu nolcak:34:

Toparlanmam 3 ayı bulacak canım, ödemlerin gitmesi ve tam şekil alması 3 ay..Morarıklıklar daha uzun da sürebilir..Sabır istiyor biraz:31:

Evet canım daha iyi hissedicem..Bıktım valla yıllardır..:5:

Bi botoksla toparlarız durumu nolcak:34:

Toparlanmam 3 ayı bulacak canım, ödemlerin gitmesi ve tam şekil alması 3 ay..Morarıklıklar daha uzun da sürebilir..Sabır istiyor biraz:31:

Hayırlısı olsun inşallah, çabucak iyileş minili fotolar koy buraya.

Müdürün dediği gibi sonra dikkat et bir süre. Yattığın yerde sürekli yersen daha beter olursun.

Back
X