Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herşeyi takan tiplerdenim zaten bi de bu ara daha da çok takıyorum.. ufacık birşeyi bile didikliyorum.. bıktım bu huyumdan:)
sağol canım, ama işin garibi iyiyim zaten:) geceleri böyle bir yorgunluk çöküyor..
neyse sıkmayayım sizi.. garip ama geçer herhalde..
mesela bugün öğrencimle çalışıyoruz son konuya geldiğimizde yoruldum sıkıldım hızlı geçtim orayı.. bunu takıyorum kafama.. niye hızlı geçtim diye??? oğlak burcuyum hiç memnun değilim:))) takıntılıların burcu:)
bu kadar ufak detayları takıyosanız psıkologa gıtmek cozum olabılır bence![]()
Rica ederim fotoğraf sana mı ait ?
Müdürün hakkında nasıl böyle konuşursun
Çocukluktan belliymiş zaten, ahh ahhh keşke ilkokul öğretmeninle tanışma imkanımız olaydı o yıllarda, üyelik talep ettiğinde redderdik
Med henüz ameliyat olmadı, ameliyatına ben giriyorum, o yüzden ayın 14'üne verdim randevuyu, etlerini cımbızla didikleyeceğim![]()
valla bu uyelığımı sılersın yenı uyelık alırım bılgısayardan engellersın içerde bı bılgısayar daha var ıp den kapattırırsın yenı ıp alırım yanı çözüm çok benden kurtuluş yokyahu yazık dıılmı med e zaten sıtede yeterınce yoluyosun etlerımızı bırak amelıyatta rahat etsın kız psıkolojım duzelsın dıye amelıyat oluyo sen gırersen dahada bozulur psıkolojısı demedı deme
![]()
bu gece bu isyankar tavırla ikinci kez karşılaşıyorum, gemide isyan var, çok banladım hepinizi ondan oldu sanırım
Sorma Med bunu okursa kabus görür, elimde büyük boy cımbız yüzümde ameliyat maskesi Med'i kovalıyorum![]()
evet mune ceza puanım 60 larda gezıyo liiiitfen bıraz ındırırmısın yada geyıkten falan banlada barı bır ıkı gunle kurtarıyım hep polemıkten gıdıyorum son gıdışım bı haftaydı bı sonrakını dusunemıyorum isyeeeeeaaaannnn gerıye bir hafta baaannnnn benı bu derde sen attında kafam hep dumeeeaaaannn![]()
evet arkada küçük xs beden sen önde xxxxxl med hakkaten komık olurdu
![]()
Yaşasııııııınnnnn
En geç ne zaman kurtuluruz, havai fişek gösterisi ve Yanki Go Home partisi vereceğimde
Baş misafirim bit pazarının cefakar editörü Nevreste
İhtiyar heyeti başkanı Hanım, office, parkon, kadesa, Tari, kimseyi unutmamak için hemen davetli listesi hazırlamam lazım![]()
2014'te yepyeni bir kk, yılın ilk icraatı olarak dedikoducuları temizleyeceğimtemizlikte top 8'i belirledim
Kısmetse 20'ye tamamladık mı işlem tamamdır![]()
günaydın..
dünkü egeden gelen dünkü hortum siyasette bayağı can yakmış.
med ide beraberinde götürmüş. siyaset iyice tehlikeli olmaya başladı:)
umarım kayıplarımız en kısa sürede bulunur ,geri gelirGünaydın şeker
Ege'deki hortum,buradaki fırtınayı dindirmiş
Bayağı bir kayıp var yani![]()
umarım kayıplarımız en kısa sürede bulunur ,geri gelir![]()