Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

müdürüm kib çetesini gördün mü peşimdeler benim gibi narin, nazik, kibar, mükemmel bir bağyaanın :14: sen sor bana ben sana tek tek göstereyim medin, parkunun mesajlarını :27: maksat tatilden yorgun geldin kolaylık olsun :60:

ausum sen mısırla çekirdeklerime bak geliyorum ben hemen :60:
abla ben senin mesajlarını okurken çok gülüyorum ya:60::60:

müdürüm kib çetesini gördün mü peşimdeler benim gibi narin, nazik, kibar, mükemmel bir bağyaanın :14: sen sor bana ben sana tek tek göstereyim medin, parkunun mesajlarını :27: maksat tatilden yorgun geldin kolaylık olsun :60:

ausum sen mısırla çekirdeklerime bak geliyorum ben hemen :60:

XL bir kadına mısır ve çekirdek emanet etmek hiç aklı selim bir hareket değil benden söylemesi :9:

Sen bak işine ofisim bak , ben burda göz kulak olurum çerez neyin ne varsa :52:

Siz kk'nin f tipi mapusuna girmediniz galiba, ayrı hücre mi var sanıyorsunuz, kk f tipine girenler anlatsın, tek hücre, elektrik yok, su kısıtlı, tek wc var, taş duvarlar, 20 metrekare bir alan, havalandırmaya çıkmak yasak, ah benim masumlarım, beş yıldızlı otel konforunda mapus yaşanacak sanıyorsunuz, aynı hücreye düşelim diyorlar birde:60:

Siz bir daha düşünün, ben yokken ne kadar uçtunuz:51:

Siz kk'nin f tipi mapusuna girmediniz galiba, ayrı hücre mi var sanıyorsunuz, kk f tipine girenler anlatsın, tek hücre, elektrik yok, su kısıtlı, tek wc var, taş duvarlar, 20 metrekare bir alan, havalandırmaya çıkmak yasak, ah benim masumlarım, beş yıldızlı otel konforunda mapus yaşanacak sanıyorsunuz, aynı hücreye düşelim diyorlar birde:60:

ben en son f tipine girmişim demek.
soğuktan dondum 4gün:43::43:
ama bu sefer hayatımda hiç durmadığım kadar akıllıydım:32::32::32::32:

Atmosferden ayrılmadık ama ya bence indirim yaparsın :18:

Hoşbuldum çok sağolun, ne güzel karşıladınız beni öyle:54:
Sitenin gülleri 3 günde çok feci özlemişim sizi:51: gerçi tam karar veremedim sizi miiii yoksa sizi banlamayı mıııı özledim tam kestiremiyorum, aksiyon başladı, kiblenenler fena geldim, bomba gibiyim, rüzgarımdan üşümeyin sıkı giyinin:51:

İyi halden yırtma var mı ? Kendini şikayet bi insanım ben biliyon müdürüm.:27::1:

Hala ban yememişim,şimdilik sıkıntı yok herhalde.:10:

Ohoo müdürüm yanılıyosun..Ben çiçek gibi yaptım o hücreyi gire çıka:51:

Gardiyan olarak ta bunu ayarladım, yeme de yanında yat:21:

Eki Görüntüle 953487

Ofisi tek başına koyabilirsin ama hücreye, ona yok:19:

Bence beni kibleyen olmamıştır ya kime ne zararım oldu ki :ssz:

(20 dk sonra: just parmaklıklar ardında dırırırı :60:)

Onun ısırdığı yerde gül biter, bebeğim benim:17:

Hişşşttt:20: Burda yolun yarısına gelmiş med ablan var, çekil kenarı :27:

Nemli ve kasvetli mapıs damı nasıl saraya döndü gözünde dimi :60:
sen nedıyosun ya ağzımın suyu aktı yirim kı ben onu:56::16::60:

Onun ısırdığı yerde gül biter, bebeğim benim:17:

Hişşşttt:20: Burda yolun yarısına gelmiş med ablan var, çekil kenarı :27:

Nemli ve kasvetli mapıs damı nasıl saraya döndü gözünde dimi :60:
:43::43::43::43:
Tamam:43::43::43:kardeşi falan varsa bende onunla kontrol ettiriyim bari:27:amaç kesinlikle kontrol başka bişi değil gerçekten:52:

Back
X