Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Padişahdan yırtarımda, ben zar konusuna ne zaman yorum yapmışım be.:5:
Konu dışından 1 gün yiyoz dimi ban?:26:

sen nedıyosun ya ağzımın suyu aktı yirim kı ben onu:56::16::60:

Sen bide onun vampir halini görcen :69:

:43::43::43::43:
Tamam:43::43::43:kardeşi falan varsa bende onunla kontrol ettiriyim bari:27:amaç kesinlikle kontrol başka bişi değil gerçekten:52:

Var, stefan..Onu alabilirsin bak, efendi çocuktur..Hep iyilik yapar, kendini feda eder başkalarının iyiliği için:ssz:

Padişahdan yırtarımda, ben zar konusuna ne zaman yorum yapmışım be.:5:
Konu dışından 1 gün yiyoz dimi ban?:26:
ceza puanın çoksa daha fazla da olabilir abla:51:ben geçen gün konu dışından 4 gün yedim:51:ceza puanım 30:51:

Sen bide onun vampir halini görcen :69:

Var, stefan..Onu alabilirsin bak, efendi çocuktur..Hep iyilik yapar, kendini feda eder başkalarının iyiliği için:ssz:
tamam yazdım kenara çok sağol abla bana çok büyük bir iyilik yaptın:27:Eğer kontrol amaçlı lazım olursa çal kapımı :42::42::27:

Yok ablam ya,bildiğin konu dışı.:27::27:

Ama edepsizliğe vurdum,hak ettiydi konu sahibesi.:19:

Kendini ihbar ettiğin konumu, çok güldüm ya:9:
Ben kendimi ihbar edecek olsam haftanın yarısı mapısta geçer, :9:
Kiblenmediysem hiç sesimi çıkarmam:ssz:

Kendini ihbar ettiğin konumu, çok güldüm ya:9:
Ben kendimi ihbar edecek olsam haftanın yarısı mapısta geçer, :9:
Kiblenmediysem hiç sesimi çıkarmam:ssz:

Yok ya,o siyasetteydi.:27: Üyelik iptali isteğini iletip üyenin,kendimi de ihbar ettim.:27:

Konu dışı da Bdv...

Müdürüm bi özel mesaj atmam lazım,işin bitince...Salça olmayayım şimdi.

anaaaaaaa herkes burdaymış ya, çok yaşlandım demek ki, hep en son benim haberim oliii :53:

aşk böcüğü de şutlanmış ha

sıra bana da gelecek, çok yaklaştı, hissediyorum :18:

Yok ya,o siyasetteydi.:27: Üyelik iptali isteğini iletip üyenin,kendimi de ihbar ettim.:27:

Konu dışı da Bdv...

Mona,
istersen mesajı yolla ama yarın bakabilirim ancak, yol yormuş çaktırmadan, kafam kazan gibi, uyumaya gidiyorum, yarına kadar iyice gerilin, ha banlandım ha banlanacağım derken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız :60::60:
Yarın görüşmek üzere, Allah rahatlık versin hepinize.

anaaaaaaa herkes burdaymış ya, çok yaşlandım demek ki, hep en son benim haberim oliii :53:

aşk böcüğü de şutlanmış ha

sıra bana da gelecek, çok yaklaştı, hissediyorum :18:

cino,
gülüm buraya yazanlardan kimse arkadaşlık listende ekli değil mi? Ekle hemen birilerini, aksiyonlardan anında haberin olur:60:
Kutunda büyük mü var acaba:ssz: gerilim, korku, paniğin artması için yarına kadar bekleyin:51:
Testere'den sonra en iyi korku filmine aday 2014 kk yapımı Kestere vizyonda:51: yönetmen Mune:52:

Mona,
istersen mesajı yolla ama yarın bakabilirim ancak, yol yormuş çaktırmadan, kafam kazan gibi, uyumaya gidiyorum, yarına kadar iyice gerilin, ha banlandım ha banlanacağım derken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız :60::60:
Yarın görüşmek üzere, Allah rahatlık versin hepinize.

cino,
gülüm buraya yazanlardan kimse arkadaşlık listende ekli değil mi? Ekle hemen birilerini, aksiyonlardan anında haberin olur:60:
Kutunda büyük mü var acaba:ssz: gerilim, korku, paniğin artması için yarına kadar bekleyin:51:
Testere'den sonra en iyi korku filmine aday 2014 kk yapımı Kestere vizyonda:51: yönetmen Mune:52:

hee ekliydi, öyle farkettim zati :28: yoğğğsa kimse bana bişey söylemiii :50:

yok kutumda büyük, yok. güççük hissediyom ben, ama etkisi büyük olii namıssızın :52:

kknın kestere filmi miii, ben kamera arkasından bi görev rica ediciğim, üstünüze sağlık, yönetmen yardımcısı olursa ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen konuş et konu dışına çık gel burda kaç gün ban yerim diye kafa yor........sizi gidiler sizi
Müdürüm birşey sormak istiyorum benim bu ceza puanlarım hiç düşmeyecek mi .....yoksa kk nın demirbaşı olsamda her banlandıgımda banlı gün sayılarım artmaya devam mı edecek......ona göre siyaset bölümüne gireyim:31::31::31:

Bir daha gitme müdürüm, onu banla beni banlaaaa gibi yazılarınızı kayda alıyorum, arkamdan dedikodu yaparsanız tak diye çıracağım yazdıklarınızı:60:
Hepinizi çok öptüm, valla fena iş birikmiş, 200 küsür kib ve bir sürü özel mesaj var:51:

Günaydınnn müdürümmm :18::18::18:

Geldim geldimmmm:52:
Evim evim güzel evim:16:
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı:ssz:

Hoş geldin müdürrüm sefalar getirdin :42::42: gözümüz yollarda kaldı, :16::16: bol ekşınlı bol bekretli konular vardı :27:
Bak bu sefer masumum uslu uslu duruyorum :6::6:her an fitilim çaklılırsa infilak edebilirim :52::52:

Siz kk'nin f tipi mapusuna girmediniz galiba, ayrı hücre mi var sanıyorsunuz, kk f tipine girenler anlatsın, tek hücre, elektrik yok, su kısıtlı, tek wc var, taş duvarlar, 20 metrekare bir alan, havalandırmaya çıkmak yasak, ah benim masumlarım, beş yıldızlı otel konforunda mapus yaşanacak sanıyorsunuz, aynı hücreye düşelim diyorlar birde:60:

Siz bir daha düşünün, ben yokken ne kadar uçtunuz:51:

Ahhhhh be müdürüm nasıl bilmem F tipi mapısı :ssz::ssz:tıktın beni içeri 4 gün nefes alamadım içerde,rutubet kokuyor ayaklarım çokkk ağrıdı taşın üzerinde yatıyon bide minder yok örtü yokkkkk yok ta yokkk iştee offfff offffff :27::27:

Siz polemikten yemişinizdir.
Ben polemikten yersem 1 hafta yokum:5:

4 gün yatıp çıktım polemikten :ssz::ssz::5::5:

Yok ablam ya,bildiğin konu dışı.:27::27:

Ama edepsizliğe vurdum,hak ettiydi konu sahibesi.:19:

Resmen didiştik demi mona :27::27: :13:

Konu dışı da Bdv...

Ona ne güldüm varyaaa ihbar ettiğn kendiniiii :60: :60:

Sen konuş et konu dışına çık gel burda kaç gün ban yerim diye kafa yor........sizi gidiler sizi
Müdürüm birşey sormak istiyorum benim bu ceza puanlarım hiç düşmeyecek mi .....yoksa kk nın demirbaşı olsamda her banlandıgımda banlı gün sayılarım artmaya devam mı edecek......ona göre siyaset bölümüne gireyim:31::31::31:

Çaktırmadan da soruyoz ama kaç gün yatarız diye :27::27: ceza puanları düşmüyor pepe aynen ruhumuza işliyor :21: konuya göre banlı günün değişiyor diye biliyorum :ssz::ssz:

Back
X