Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Padişahdan yırtarımda, ben zar konusuna ne zaman yorum yapmışım be.
Konu dışından 1 gün yiyoz dimi ban?:26:
sen nedıyosun ya ağzımın suyu aktı yirim kı ben onu![]()
Tamamkardeşi falan varsa bende onunla kontrol ettiriyim bari
amaç kesinlikle kontrol başka bişi değil gerçekten
![]()
ceza puanın çoksa daha fazla da olabilir ablaPadişahdan yırtarımda, ben zar konusuna ne zaman yorum yapmışım be.
tamam yazdım kenara çok sağol abla bana çok büyük bir iyilik yaptınSen bide onun vampir halini görcen
Var, stefan..Onu alabilirsin bak, efendi çocuktur..Hep iyilik yapar, kendini feda eder başkalarının iyiliği için![]()
Ben 3 yedim geçen..![]()
ceza puanın çoksa daha fazla da olabilir ablaben geçen gün konu dışından 4 gün yedim
ceza puanım 30
![]()
Padişahdan yırtarımda, ben zar konusuna ne zaman yorum yapmışım be.
yok benim konu dışı abla böyle yazıyor;Siz polemikten yemişinizdir.
Ben polemikten yersem 1 hafta yokum![]()
yok benim konu dışı abla böyle yazıyor;
Sona Erenler 15-03-2015 16:13: Atatürk ü kullandilar...
Konu dışı mesaj
Siz polemikten yemişinizdir.
mapıs damında hava soğuk oluyo atkı al ablaÖfff, bi gidersem 1 hafta.
Ay çatlarım ben![]()
Yok ablam ya,bildiğin konu dışı.
Ama edepsizliğe vurdum,hak ettiydi konu sahibesi.![]()
Kendini ihbar ettiğin konumu, çok güldüm ya
Ben kendimi ihbar edecek olsam haftanın yarısı mapısta geçer,
Kiblenmediysem hiç sesimi çıkarmam![]()
Ohoo müdürüm yanılıyosun..Ben çiçek gibi yaptım o hücreyi gire çıka
Gardiyan olarak ta bunu ayarladım, yeme de yanında yat
Eki Görüntüle 953487
Ofisi tek başına koyabilirsin ama hücreye, ona yok![]()
Yok ya,o siyasetteydi.Üyelik iptali isteğini iletip üyenin,kendimi de ihbar ettim.
Konu dışı da Bdv...
Müdürüm bi özel mesaj atmam lazım,işin bitince...Salça olmayayım şimdi.
anaaaaaaa herkes burdaymış ya, çok yaşlandım demek ki, hep en son benim haberim oliii
aşk böcüğü de şutlanmış ha
sıra bana da gelecek, çok yaklaştı, hissediyorum :18:
Mona,
istersen mesajı yolla ama yarın bakabilirim ancak, yol yormuş çaktırmadan, kafam kazan gibi, uyumaya gidiyorum, yarına kadar iyice gerilin, ha banlandım ha banlanacağım derken vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız
Yarın görüşmek üzere, Allah rahatlık versin hepinize.
cino,
gülüm buraya yazanlardan kimse arkadaşlık listende ekli değil mi? Ekle hemen birilerini, aksiyonlardan anında haberin olur
Kutunda büyük mü var acabagerilim, korku, paniğin artması için yarına kadar bekleyin
Testere'den sonra en iyi korku filmine aday 2014 kk yapımı Kestere vizyondayönetmen Mune
![]()
Bir daha gitme müdürüm, onu banla beni banlaaaa gibi yazılarınızı kayda alıyorum, arkamdan dedikodu yaparsanız tak diye çıracağım yazdıklarınızı
Hepinizi çok öptüm, valla fena iş birikmiş, 200 küsür kib ve bir sürü özel mesaj var![]()
Geldim geldimmmm
Evim evim güzel evim
Artık burdayım, 7/24 ensenizde nefesim, tepenizde banımla yaktım çıracıklarınızı![]()
Siz kk'nin f tipi mapusuna girmediniz galiba, ayrı hücre mi var sanıyorsunuz, kk f tipine girenler anlatsın, tek hücre, elektrik yok, su kısıtlı, tek wc var, taş duvarlar, 20 metrekare bir alan, havalandırmaya çıkmak yasak, ah benim masumlarım, beş yıldızlı otel konforunda mapus yaşanacak sanıyorsunuz, aynı hücreye düşelim diyorlar birde
Siz bir daha düşünün, ben yokken ne kadar uçtunuz![]()
Siz polemikten yemişinizdir.
Yok ablam ya,bildiğin konu dışı.
Ama edepsizliğe vurdum,hak ettiydi konu sahibesi.![]()
Yok ya,o siyasetteydi.Üyelik iptali isteğini iletip üyenin,kendimi de ihbar ettim.
Konu dışı da Bdv...
Müdürüm bi özel mesaj atmam lazım,işin bitince...Salça olmayayım şimdi.
Sen konuş et konu dışına çık gel burda kaç gün ban yerim diye kafa yor........sizi gidiler sizi
Müdürüm birşey sormak istiyorum benim bu ceza puanlarım hiç düşmeyecek mi .....yoksa kk nın demirbaşı olsamda her banlandıgımda banlı gün sayılarım artmaya devam mı edecek......ona göre siyaset bölümüne gireyim![]()