Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

parkon,
yazdıklarını kayda aldım, 1 gider 5 gelirsen bende seni sustururum, sitenin en derin köşelerine atarım kimse bulamaz:60:

IP mi değiştiririm gene gelirim.
Beni zorla dışarda tutarsanız psikolocimi bozuluyo, ortalığı karıştıracak konular açarım.:27:
Baya eğlenceli olur aslında be, medcezirnrn ofişimi yolarım:ssz:

Siyasette kaçıncı konun bu olay yaratan, sonu heppp belli, yalnız konu seçimlerinde tam isabetsin, takdir ediyorum:42:
çok fazla oldu değilmi.. hissediyorum hangi konu olay yaratır . içgüdüsel bir şey bu:27:

Son düzenleme:
:60: ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı :60: gençlik işte :27:

O değil de 3 yıl neden gri kaldın ya ? Çok uzun bir süre.

Benim başıma da gelir mi o ? :30:

Hepsi senin yüzünden, işte buna küserim :60:

Ben de "inadına girecem" modunda bir didişme halindeydim patronla :60:
O attı ben girdim o attı ben yine girdim..Sonra bi yol buldum resmi olarak yakalanmadım..Ama yine anlaşıldı tebisi :60:

O resmi yolu ben de az buçuk biliyorum galiba :52:

Eğer 1 aydan uzun ban yersem seni bulurum Med :3:

çok fazla oldu değilmi.. hissediyorum hangi konu olay yaratır . içgüdüsel bir şey bu:27:

Hislerin kuvvetli demek ki, şu anda burda yazanlar hakkında ne hissediyorsun, kutularında büyük mü vaaar, küçük müüü :60::60:
Bundan sonra oky'nin sihirli küresine danışacağım:51:

Beni zorla dışarda tutarsanız psikolocimi bozuluyo, ortalığı karıştıracak konular açarım.:27:

ip değiştirmekle olmuyo o iş..Çat diye yakalanıyon..id değşştirmen lazım yavrukuşum..O da pcyi komple değiştirmen anlamına geliyor :60:
Bana sor bu işleri :60:

Ahaha, bende bademden yağ aldırırım sonra,:27:

Ya, gör işte bunlar hep ondan..piskolocimi bozdular:43::33:

O resmi yolu ben de az buçuk biliyorum galiba :52:

Eğer 1 aydan uzun ban yersem seni bulurum Med :3:

Vermem o sırlaro kimseciklere, gene kapı dışarı edilirim valla :27:

Kendin gibi dolanamıyposun yav..Girsen nolcak..Çok sıkıntılı şahsen..

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim de hayal gücüm çok geniş, valla öyle bir yazar gelirim ki, konu bile açarım.

Eskiden mirc vardı insanlarla konuşurken söylediğim hayali karakteri not etmiştim. Sonra yalanımı unutup patlamayayım diye :9: :10:

Hahahaha . :9:

Burda da baş karakterlerin üstüne oynarım valla . Taraf olurum :20:

Hislerin kuvvetli demek ki, şu anda burda yazanlar hakkında ne hissediyorsun, kutularında büyük mü vaaar, küçük müüü :60::60:
Bundan sonra oky'nin sihirli küresine danışacağım:51:
kutularında uyku var. bak parkon yatıyor. nasıl bilirim amma:1:

ip değiştirmekle olmuyo o iş..Çat diye yakalanıyon..id değşştirmen lazım yavrukuşum..O da pcyi komple değiştirmen anlamına geliyor :60:
Bana sor bu işleri :60:

Ya, gör işte bunlar hep ondan..piskolocimi bozdular:43::33:

Pc değiştirmek demek hmmm ... :ssz:

Vermem o sırlaro kimseciklere, gene kapı dışarı edilirim valla :27:

Kendin gibi dolanamıyposun yav..Girsen nolcak..Çok sıkıntılı şahsen..

Gerçi aynen. O da çok kötü. Ben kendimi hemen açık ederdim galiba :44:

Pc değiştirmek demek hmmm ... :ssz:

Gerçi aynen. O da çok kötü. Ben kendimi hemen açık ederdim galiba :44:

Ben çareyi en son onda bulmuştum :) Neyse pc'im yenilenmiş oldu:33:

Evet anlaşılıyor hemen..Başka türlü davranamıyosun ki..Tavrın, tarzın belli..Bilenler anlıyor hemen..Sonra bir sürü yalan dolan, yok ben değilim, yok karıştırıyosunuz bilmemne..
Amaan valla çok sıkıntılı..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben çareyi en son onda bulmuştum :) Neyse pc'im yenilenmiş oldu:33:

Evet anlaşılıyor hemen..Başka türlü davranamıyosun ki..Tavrın, tarzın belli..Bilenler anlıyor hemen..Sonra bir sürü yalan dolan, yok ben değilim, yok karıştırıyosunuz bilmemne..
Amaan valla çok sıkıntılı..

Bu durumda en güzeli , kelimeleri yumuşatmak işte. Ben onu öğreniyorum şimdik.
2009dan beri üyeyim , bütün ceza puanlarımı 2013te topladım. :1:
40-50 puan kadar filan :24:
Bdv'ye bir girdim. Ben yoksa hep yok saç, yok kıl tüy , yok zayıflama da takılıyordum ne güzel .

O değil de 3 yıl neden gri kaldın ya ? Çok uzun bir süre.

Benim başıma da gelir mi o ? :30:

yok gelmez :27: bizim böyle bir atarlı zamanımıza denk gelmişti, banlandık çete olarak :27: aslında biz gelsek eminim banımızı açarlardı da işte :27: olayın gazisi olarak oky ve ben kaldık gerçi bir tek hahahaha :60:

Back
X