- 12 Temmuz 2006
- 58.805
- 224.581
- 1.223
- 53
değilmi ama. olayım olay![]()
Siyasette kaçıncı konun bu olay yaratan, sonu heppp belli, yalnız konu seçimlerinde tam isabetsin, takdir ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
değilmi ama. olayım olay![]()
patlattım değilmi. yarın ne açsamda bombayı patlatsam acep. munea iş çıkarsam:))Hazır müdür burdayken söyleyeyim sizde şahitsiniz, beni 1 ay banlarsa 5 ayrı üyelik alıp gelicem
Patlattın konuyu oky![]()
parkon,
yazdıklarını kayda aldım, 1 gider 5 gelirsen bende seni sustururum, sitenin en derin köşelerine atarım kimse bulamaz![]()
çok fazla oldu değilmi.. hissediyorum hangi konu olay yaratır . içgüdüsel bir şey buSiyasette kaçıncı konun bu olay yaratan, sonu heppp belli, yalnız konu seçimlerinde tam isabetsin, takdir ediyorum![]()
ben kedi gibi kenardan gri gri gezdim gelemedim yakalarlar diye, ha tabi bir de istenmediğim yere gelmem hıh modu da vardı
gençlik işte
![]()
Heee..Yap ta sonun bana benzesin![]()
Hepsi senin yüzünden, işte buna küserim
Ben de "inadına girecem" modunda bir didişme halindeydim patronla
O attı ben girdim o attı ben yine girdim..Sonra bi yol buldum resmi olarak yakalanmadım..Ama yine anlaşıldı tebisi![]()
çok fazla oldu değilmi.. hissediyorum hangi konu olay yaratır . içgüdüsel bir şey bu![]()
IP mi değiştiririm gene gelirim.
Beni zorla dışarda tutarsanız psikolocimi bozuluyo, ortalığı karıştıracak konular açarım.
Baya eğlenceli olur aslında be, medcezirnrn ofişimi yolarım![]()
Ahaha, bende bademden yağ aldırırım sonra,![]()
O resmi yolu ben de az buçuk biliyorum galiba
Eğer 1 aydan uzun ban yersem seni bulurum Med![]()
IP mi değiştiririm gene gelirim.
Beni zorla dışarda tutarsanız psikolocimi bozuluyo, ortalığı karıştıracak konular açarım.
Baya eğlenceli olur aslında be, medcezirnrn ofişimi yolarım![]()
kutularında uyku var. bak parkon yatıyor. nasıl bilirim ammaHislerin kuvvetli demek ki, şu anda burda yazanlar hakkında ne hissediyorsun, kutularında büyük mü vaaar, küçük müüü
Bundan sonra oky'nin sihirli küresine danışacağım![]()
ip değiştirmekle olmuyo o iş..Çat diye yakalanıyon..id değşştirmen lazım yavrukuşum..O da pcyi komple değiştirmen anlamına geliyor
Bana sor bu işleri
Ya, gör işte bunlar hep ondan..piskolocimi bozdular![]()
Vermem o sırlaro kimseciklere, gene kapı dışarı edilirim valla
Kendin gibi dolanamıyposun yav..Girsen nolcak..Çok sıkıntılı şahsen..
Pc değiştirmek demek hmmm ...![]()
Gerçi aynen. O da çok kötü. Ben kendimi hemen açık ederdim galiba :44:
Ben çareyi en son onda bulmuştum :) Neyse pc'im yenilenmiş oldu
Evet anlaşılıyor hemen..Başka türlü davranamıyosun ki..Tavrın, tarzın belli..Bilenler anlıyor hemen..Sonra bir sürü yalan dolan, yok ben değilim, yok karıştırıyosunuz bilmemne..
Amaan valla çok sıkıntılı..
O değil de 3 yıl neden gri kaldın ya ? Çok uzun bir süre.
Benim başıma da gelir mi o ?![]()
Demirciden ne vakit gelecek cımbız mune![]()
ben geçen sefer hediye ettimde ilk beni banladın amirimBetim demirci süpermen gibi cımbızı veriyorsun 10 dakikada hazır ediyor![]()