Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Son düzenleyen: Moderatör:

ya bu konular ne ara acılıyoda ben kacırıyorum ya dun bı konu bugun bu konu kk da olmuyorum bı gelıyorum herkse fake konu hakkında konusuyo bakıyım dıyorum kı mune coktan kaldırmış mune sen cok yorulmuşsun bı on onbes gun daha tatıle gıtsene

Tamam karıştırmıyorum o zaman

Okudum onu da millet editör olamıyor o direk adminlik peşinde valla azmine helal olsun

kadın büyük oynuyo öyle deme

geçen mahalle kavgası var dediler okuyamadım ben de şu an administratörlüğü düşünüyorum

Bende çıkaramadım ama kullanıcı adın hiç yabancı gelmedi :26:
bol bol konu aciyorum illa gormusundur bdv ciysen.
bundan önce de stewie vardı seviyorum o keratayı

niko benim şu anki halimi yansıtıyo o avatar

ben de seviyorum stewie yi briani da seviyodum ölmus duyduguma gore son bolumleri iZleyemedim kendiminkini dogurduktan sonra elin bebesine bakmaya Zamanim kalmadi

ben istemiyorum zor iş sorumluluk böyle gönlümce geziyorum istersem kib atıyorum istersem ban yiyorum

işte ban kısmı kötüü o zaman sorumlu bır kişi olucaksın ve bdv de geyıği unutucaksın sırf bu yuzden benım ıçınde bu edıtorluk düşüncesi rafta

bol bol konu aciyorum illa gormusundur bdv ciysen.

ben de seviyorum stewie yi briani da seviyodum ölmus duyduguma gore son bolumleri iZleyemedim kendiminkini dogurduktan sonra elin bebesine bakmaya Zamanim kalmadi

nasıl ölmüş ben daha o bölümlere gelemedim

kaç yaşında senin bebe

ben şeyden hatırlıyorum b.kunu temizleyince öyle de bi seversin ki yazmıştın bi topicte çok gülmüştüm

Uğraşamam onla biraz o çeksin çömezliği ben artık eskimeye başladım

Gel beni ye

tadın nasıl

ben de administrator olmak istiyordum yikildim resmen munenin yorumunu gorunce. o kadar da dikkat ettim ceza almamaya. yillari bosuna mi verdim yani ekran karsisinda hasbinallah cekerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…