- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
ne var ne yok senle karşılaşmıştık diye hatırladım ama yanlış mıyım
illaki karsilasmisiktir da cikaramadim seni :26:
Kuzum sen hala toparlanamadın mı ya :18::18::18: Depresyonda bir girdin çıkarabilene aşk olsun
hastayım ben grip grip depresyonu karıştırma şimdi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=688008
çok güldüm ya kadın üye olmuş direkt administratör (ama ö ile) olmak için napmam lazım demiş iki göbek at yazmak isterdim ama kapanmış konu
hayır müdürüm kendime görev belledim öfkemi BDVden alıcam alıcam kırbacı hepsini kiblicem hepsini kiblicem
senin yokluğunda görev bildim kendime
kibledimmadem o kadar iyi psikologsun burdan niye arıyosun bi de laptopun üstüne benle iletişime geçin diye paintvari bi photoshop atmış
Tamam karıştırmıyorum o zaman
Okudum onu da millet editör olamıyor o direk adminlik peşinde valla azmine helal olsun
ya bu konular ne ara acılıyoda ben kacırıyorum ya dun bı konu bugun bu konu kk da olmuyorum bı gelıyorum herkse fake konu hakkında konusuyo bakıyım dıyorum kı mune coktan kaldırmış mune sen cok yorulmuşsun bı on onbes gun daha tatıle gıtsene
kadın büyük oynuyo öyle deme
kadın büyük oynuyo öyle deme
geçen mahalle kavgası var dediler okuyamadım ben deşu an administratörlüğü düşünüyorum
Biliyorsun ki hızlı koşan atın ..........
bol bol konu aciyorum illa gormusundur bdv ciysen.
Bende çıkaramadım ama kullanıcı adın hiç yabancı gelmedi :26:
bundan önce de stewie vardı seviyorum o keratayı
niko benim şu anki halimi yansıtıyo o avatar
valla bende ıstıyorum editör olcem benmuneyle ıyı gecınmek lazım ozaman
bunu ona anlatben acıktım
ben istemiyorum zor iş sorumlulukböyle gönlümce geziyorum istersem kib atıyorum istersem ban yiyorum
ben de seviyorum stewie yi briani da seviyodum ölmus duyduguma goreson bolumleri iZleyemedim kendiminkini dogurduktan sonra elin bebesine bakmaya Zamanim kalmadi
Uğraşamam onla biraz o çeksin çömezliği ben artık eskimeye başladım
Gel beni ye
nasıl ölmüşben daha o bölümlere gelemedim
kaç yaşında senin bebe
ben şeyden hatırlıyorum b.kunu temizleyince öyle de bi seversin ki yazmıştın bi topicte çok gülmüştüm
tadın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?