Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Gel nevom gel, s ler sardı yine etrafımı

Hatta ben bunları sana bırakayım, şu korsemi az çıkarıp duşa gireyim

Öpüyorum hepinizi kocaman, iyi geceler

Sıhhatler olsun

Beni yalnız bırakma:18::18:
Hayırlı geceler canım
Nevreste'm yalnız değilsin, Med var, birde Sler var
ozaman yemeğe götürsün bizi ablaaa olmazmı şöyle balık falan yeriz med cimde garibim salata malata yer bol maydonozlu

(kaşınıyorum)

alone şu ödemleri insin şimdi ameliyat taze diye ses etmiyorum, daha neler yapacağım ona
Zalimce planlarım var, madem müdürüm müdürlüğün hakkını vermem lazım

Ben mi:18::18::18:
Ablam bir sürü 's' var nasıl baş ederim:18:

aaa ne ameliyatı ben neden bilmiyorum abla:26: kıyma abla ben severim med i çirkin ama olsun

aaa ne ameliyatı ben neden bilmiyorum abla:26: kıyma abla ben severim med i çirkin ama olsun

Bacakları incelttirdi
Med şimdi gitti ama yarın senin ifadeni alacakmış, uykumu alayım yarına zinde olmam lazım, kavga ederseniz banlanacak 2 üye cepte demektir, müdürünüzün işleri kesat gitsin istemiyorsanız bol bol aksiyon yapın

Çirkin miMed arkamdan laf ettirme dedi

bak hemen dedektif bırakmış uyanık hatun evet ya çirkin mirkin ama seviyorum bu tipsizi (kıskanmaktamı suç)

anaaam ablaaa hemencikte hayin planların peşine düşmüşsün yok yav benim gibi sessiz ılımlı hatunu niye banlıycanki
olmadı özelden ederiz hahahaaaaaaa

Vahhh vahhh siz kaç bedensinizMed yarın sizi silindir gibi ezebilir

's' beden yani
Bilmiyorum artık ne zaman nasıl görüşürsünüz

alone bu mesajın meali Med seni silindir gibi ezip asfalta yapıştıracak, seni asfalttan müdür bile kazıyamaz demek oluyor

ay yok yok uzunca zaman işim var benim

gerçekten zebilirmi

s beden antipasimi var:26:
Evet var :18:ama onun dışında söylediklerin ezilmende daha etkili olabilir
alone bu mesajın meali Med seni silindir gibi ezip asfalta yapıştıracak, seni asfalttan müdür bile kazıyamaz demek oluyor

Kimse kurtaramaz

Seksi bedenimi yıkadım geldim..Yav bu korseyi 1 haftadan önce çıkarmamam gerekiyodu ama 3. günü yıkadım ben, giyemem öyle..bu 1 hafta içinde 2 kere yıkadım..Yine yıkayasım var..Bozulmaz heralde..Çok huylanıyorum öyle giymeye

Vücudum delik deşik hatunlar..17 yerinde kesi ve minik dikiş var :) Nasıl düzelecek bu morluk, bu şişlikler, bu izler bilmem..

Yazılanları da okudum not aldım ama dizi açıp uyucam şimcik..Yarın bol ekşınlı bi gün bizi bekliyor

Hepten iyi geceler, öpüldünüz tekrar..

mede tek cevap sarhoştum hatırlamıyorum yazdıklarımı

abla bak azmı banını yedim yediğim ekmeği unutmam ben sayarım severim yarında iş başında ol lütfen gözünü dört aç:84::111:

Geçer canım inşaallah

İyi uykular Med

mede tek cevap sarhoştum hatırlamıyorum yazdıklarımı

abla bak azmı banını yedim yediğim ekmeği unutmam ben sayarım severim yarında iş başında ol lütfen gözünü dört aç:84::111:

yarın burda görevimin başındayım
Artık taaaa yaza kadar izin falan kullanmam, Allah korusun acil bir sorun olmadığı sürece tepenizdeyim

Artık taaaa yaza kadar izin falan kullanmam, Allah korusun acil bir sorun olmadığı sürece tepenizdeyim

Eksik olma müdürüm

İyi uykular Med

şimdi ben bunları sarhoş kafayla yazıyorum oyüzden yarın hatırlamıycam med cimle mutlu mesut kardeşliğimiz devam etcek bana kıymıycak no aksiyon

tepemizin üstünde yerin var aba

aaa ama demin konu açıldı bak yerinde gözü olanlar var nasıl admin olunuyo diye soruyolardı

müdürüm sana o kadar iş çıkartıyorum ki tatil bana yaramadı bütün kötü içerikleri kibledim BDVde bu gece hatta o kadar ki 60 saniyede bir kib yapabilirsiniz diye uyarı geldi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…