Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

merhaba hanımlar size bir soru sormak isitoyrum bana yardımcı olun lütfen,yüzümde çiller var bu çiller güneşin etkisiyle oldu güneş kremi kullanıyorum ama nasıl gidereceğimi bilmiyorum sizin bildiğiniz maske vb. şeyler var mı ? şimdiden teşekkür ederim :)

Hem dedikodu yapıyorsunuz hemde kuşların rengini beğenmiyorsunuz
Hepinizi tespit edip siteden ihraç edeceğim, hele bir kiblere bakayım, herkes olduğu yerde kalsın

Ben bayıldım kuşların rengine , pembe ile tezat mezat , sarı üzerine mavi gaga olaydılar hele tatlarından yenmezdi , gs li yönetimden fb li kuşlar harika bence

Ben bayıldım kuşların rengine , pembe ile tezat mezat , sarı üzerine mavi gaga olaydılar hele tatlarından yenmezdi , gs li yönetimden fb li kuşlar harika bence

Olayı hemen fb'ye bağlamışsın

Ben de niye kuş gözükmiiiir ?

Benim niyeeeeğ yok ?

Ayrıca alıntılar artık mesaj şeklinde gelmiir mi ?

Sorcha,
göremiyorsan tarayıcı değişikliği yapman lazım
Farklı tarayıcıyla tekrar giriş yap istersen.

müdüre abla banada yorum alıntısı gelmiyo neden neoldu benim ayarlarıma ben alıntımı geri istiyorum:84::84::84:

Sorcha,
göremiyorsan tarayıcı değişikliği yapman lazım
Farklı tarayıcıyla tekrar giriş yap istersen.

Valla şimdiye kadar biri alıntılamadı herhalde abla, biri beni bir alıntılasın anlayım

Valla şimdiye kadar biri alıntılamadı herhalde abla, biri beni bir alıntılasın anlayım

Bana alıntı bildirimleri geliyor, sizlere de gelmesi lazım, sitede bir sorun yok çünkü

müdüre abla banada yorum alıntısı gelmiyo neden neoldu benim ayarlarıma ben alıntımı geri istiyorum:84::84::84:

Denemek için senin mesajını da alıntıladım alone, mesaj kutuna bildirim gelmesi gerekir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…