• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

merhaba hanımlar :D size bir soru sormak isitoyrum bana yardımcı olun lütfen,yüzümde çiller var bu çiller güneşin etkisiyle oldu güneş kremi kullanıyorum ama nasıl gidereceğimi bilmiyorum sizin bildiğiniz maske vb. şeyler var mı ? şimdiden teşekkür ederim :)

Hem dedikodu yapıyorsunuz hemde kuşların rengini beğenmiyorsunuz:51:
Hepinizi tespit edip siteden ihraç edeceğim, hele bir kiblere bakayım, herkes olduğu yerde kalsın:4:

Ben bayıldım kuşların rengine , pembe ile tezat mezat , sarı üzerine mavi gaga olaydılar hele tatlarından yenmezdi , gs li yönetimden fb li kuşlar harika bence :52:

Ben bayıldım kuşların rengine , pembe ile tezat mezat , sarı üzerine mavi gaga olaydılar hele tatlarından yenmezdi , gs li yönetimden fb li kuşlar harika bence :52:

Olayı hemen fb'ye bağlamışsın:60:

Ben de niye kuş gözükmiiiir ?

Benim niyeeeeğ yok ?

Ayrıca alıntılar artık mesaj şeklinde gelmiir mi ? :ssz:

Sorcha,
göremiyorsan tarayıcı değişikliği yapman lazım:51:
Farklı tarayıcıyla tekrar giriş yap istersen.

müdüre abla banada yorum alıntısı gelmiyo neden neoldu benim ayarlarıma ben alıntımı geri istiyorum:84::84::84:

Sorcha,
göremiyorsan tarayıcı değişikliği yapman lazım:51:
Farklı tarayıcıyla tekrar giriş yap istersen.

Valla şimdiye kadar biri alıntılamadı herhalde abla, biri beni bir alıntılasın anlayım :1:

müdüre abla banada yorum alıntısı gelmiyo neden neoldu benim ayarlarıma ben alıntımı geri istiyorum:84::84::84:

Denemek için senin mesajını da alıntıladım alone, mesaj kutuna bildirim gelmesi gerekir şimdi

Back
X