Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Abla bana da bir el atın, ben ne zaman doğuracağım

Ben ne zaman 60 olacağım ya

med sana gelsın [video=youtube;d5Qv-abC68k]http://www.youtube.com/watch?v=d5Qv-abC68k[/video]

Hoşgeldim canım
Hayırlısıyla evlen, sağlıkla al kucağına çocuğunu..Ama hemen yapma yav, azcık birbirinizin tadını çıkarın

Zor benim için o mesele, bendeki bu kılı kırk yarma durumu varken
Evlat edinmekte bir seçenek aslında, bekar bayanlara veriyorlar mı orasını bilemiyorum işte :26:

Benim 12. haftada çıkmaya başlamıştı karnım, senin bücür yağlardan istifade ederek daha erken çıkar ortaya belki

Hahahahaha bizim kapı gibi elmayramız sütaştaki ineğe bile ağlar olmuş, durum vahim, sitece önlem almamız lazım
ay sen bebeğini ultrasonda görünce de salya sümük ağlarsın, ben şaşkın şaşkın bakmıştım da, eşimle bizimkiler hüngür hüngür ağlamıştı, kızımın ultrasonda ilk dikkati çeken kısmı çenesiydi hahahahaaha daha o zamandan belliydi anasının kızı olacağı

Bu pazar geliyor:)

hybris,
sağlıkla gelsin yavrun

Kurban olurum bebeklerimiz geliyor, Allah hepsinin bahtını güzel eylesin inşaallah

Benim sizden neyim eksik,
Siz böle nazlanırken bende hamileymişim numarası mı yapsamkim ne bilcek
Senden çok nazlanırım

A-aaaa parkon sen hamilesin zaten, daha geçen gün bana dördüzlerim geliyor, ben doğurdum mu böyle doğururum demedin mi
kadesayla elmayraya nispet olsun diye dördüz doğuruyorum dediğini ne çabuk unuttun

Reglden sanırım..Bide ilaç bırakıyorum ya, sarsıyor bünyemi

Canım senin boyun çok uzunmuş ama..
Ben de ne zaman 50 olcam yaaaaa diyorum mesela

Yok canım ne uzunu, nevoş kısa olduğundan beni uzun zannediyor
1.73'üm ben, hiçte uzun değil, normal boy işte

Zor benim için o mesele, bendeki bu kılı kırk yarma durumu varken
Evlat edinmekte bir seçenek aslında, bekar bayanlara veriyorlar mı orasını bilemiyorum işte :26:

Ben de kıbrısa gitmeyi düşünmüştüm biara
Ama tabi osmanlıdan kalma bi baba olunca, olmadı o iş :)

Şartlarını sağladıktan sonra verirler diye tahmin ediyorum, ama yine de prosedür olarak zor işler onlar end.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…