- 10 Nisan 2014
- 1.090
- 274
- 113
canım iş uygulamaya gelince olmuyor işte..
evet sabımız sonsuz gibi allah bozmasın..ama ben birkaç çocukla başa çıkamam..otoriter ortamda büyüdüm,onedenle oteriteye karşıyım tabii şımartmamayada çalışıyorum
2 sene olcak yeniyiz ama eskimeye yüz tuttuk özlüyom be bacım neydimm ogün bana gelmiş kara kuzum diye seviyom ben onu arada dalga da geciyom işte evimin beyi cocuklarımın babası olcaksın uleynnn diyee sen bana hiç sırnasmıyon kız bu aralar diyo neyine sırnascam beee halim mi varr bulasık yemek
sn allahın izni ile çocuğun olsun ozaman görüceksin
abovvvvvvvvvvvvvv turbo halime dönerim artık olsun kuzum olsun da ben razıyım saglıklı olsun hayırlı olsun bir düşük yaptıgım için ben cok istiyorum ama şimdi çalışmak zorunda oldumuzdan dolayı zor bakalım
ah canım ah çok zor o dozu ayarlamak bazen dayanamayıp bağırıyorum küsüyo bu ..ama inan istikrarlıyım aslında mesela kurallarımız varsa onları çiğnemesine izin vermem zorda kalmadıkça..her ikiside olmazsa olmaz ilerde sıkıntı yaşarsın tatlım . çocuklar aklının alamayacagı bir şekilde anneyi kullanmayı öğreniyor. bu onun gelişimi için önemli.her ikiside olmalı dozunda
canım bende yaptım bir düşük çok geçmiş olsun beslenmene sağlığına dikkat et..inşallah gönlünce olur..
iki konuyada yetişiyorum bak
kızlar ben oğlanı gzdiricem görüşürüz yine..
yaradana emanetsiniz. dikkat et bacım,yavruyu
selam millet. nabersiniz bakiim
Eh diyelim...Sen nasılsın oky ?
Noliyyy.
iyiyim canım. bakınıyorum öyle. sıkıldım hareketli konu arıyorum:)
oo neler oluyorrrr. dersem adımızı çıkarırlar yine:)
yok yok. bulan haber versin. yazmasamda okumak iyi oluyor çoğu zamanBu ara bekretli konu pek yok,ya da ben denk gelmiyorum.
iyiyim canım. bakınıyorum öyle. sıkıldım hareketli konu arıyorum:)
oo neler oluyorrrr. dersem adımızı çıkarırlar yine:)
herkeşş kendine baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?