Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

her ikiside olmazsa olmaz ilerde sıkıntı yaşarsın tatlım . çocuklar aklının alamayacagı bir şekilde anneyi kullanmayı öğreniyor. bu onun gelişimi için önemli.her ikiside olmalı dozunda

sn allahın izni ile çocuğun olsun ozaman görüceksin

sn allahın izni ile çocuğun olsun ozaman görüceksin

abovvvvvvvvvvvvvv turbo halime dönerim artık olsun kuzum olsun da ben razıyım saglıklı olsun hayırlı olsun bir düşük yaptıgım için ben cok istiyorum ama şimdi çalışmak zorunda oldumuzdan dolayı zor bakalım

canım bende yaptım bir düşük çok geçmiş olsun beslenmene sağlığına dikkat et..inşallah gönlünce olur..
iki konuyada yetişiyorum bak

her ikiside olmazsa olmaz ilerde sıkıntı yaşarsın tatlım . çocuklar aklının alamayacagı bir şekilde anneyi kullanmayı öğreniyor. bu onun gelişimi için önemli.her ikiside olmalı dozunda
ah canım ah çok zor o dozu ayarlamak bazen dayanamayıp bağırıyorum küsüyo bu ..ama inan istikrarlıyım aslında mesela kurallarımız varsa onları çiğnemesine izin vermem zorda kalmadıkça..

kızlar ben oğlanı gzdiricem görüşürüz yine..

Bilmediğim gizli birşey mi oluyor
Bir aksiyon, atraksiyon, adrenalin merakı başlamış

Monoton bir hayatınız mı var, hayalinizdeki hikayeleri anlatıp heyecan mı yaşamak istiyorsunuz?
Kadınların vazgeçilmezi, aksiyon dolu konuların fenomeni KK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…