- 16 Haziran 2011
- 16.112
- 70.410
- 798
bibi:)))
aldım mesajını, ablası minik kedimize bugün biberon ve bebek kediler için olan kedi sütü aldık, toz halinde suyla seyreltilmiş süte katıp biberonla vermeye başladık, baştan anlamadı sonra biberon memesini kavrayıp içti bacaksız:))
Tuvalet sorunumuz yok, boyundan büyük yapıyor maşallah
Tek sıkıntısı anne arıyor, yatağını tüylü şeylerden yaptık anne kucağında hissi versin diye, vücut sıcaklığını da dengeliyoruz, çok miyavlıyor, ona da çözüm bulduk, yandaki iplerini arkadan bağlayınca kanguru kesesi gibi olan tişörtüm var, onu giyiyorum keseye koyup vücut sıcaklığımla uyutuyorum.
40 yaşından sonra yeniden anne oldum2 saatte bir mama ve tuvalet ihtiyaçlarını karşılıyorum, gece 4'te yatabildim, bu sabahta 6:30'da bir kalktım 8:30'tu ancak yatabildim. Veterinere de teyit ettirdik, Salı günü doğmuş, yani henüz 2 günlük, 15 günlük olabilse emme refleksi gelişse toparlayacakta, henüz gerçekten çok minik.
4 kardeş doğmuşlar, diğer 3'ünü çocuklar alıp götürmüş, bakabilirlerse onlarda yaşar ama bakmayı bilmiyorlarsa ölür bebecikler, eşim dün gece atıldıkları çöpe baktı tekrar, belki başka yavruda vardır diye ama yok, tahminimiz anne kedi ya sahipliydi doğumda ölünce sahibi yavrularla birlikte çöpe attı ya da birinin bahçesinde doğum yapan sokak kedisiydi, bahçe sahipleri kedinin öldüğünü görünce hepsini çöpe attı, her iki ihtimalde de bu bir zalimlikyaşayan yavrular çöpe atılır mı?
Anneyi de gömselerdibiz o kadar sokak hayvanı baktık, aralarında ölenler oldu hep gömdük kuzucuklarımızı
Neyse anlayacağınız şu an yavrusunu kesesinde taşıyan anne kanguru gibiyim
Mune cim sevginizle minik A1112 nin toparlanıp büyüyeceğine eminim. İnşallah diğer yavruları alan çocuklarda onları büyütebilir. Biraz dinlen sonra kucağında bir fotosunu çekersin belki sevimli miniğin.
Teşekkür ederim, umarım büyür, isim koymadım şimdilik, isim koyunca çok daha bağlanıyormuşuz gibi geliyor ve kaybedince daha çok üzülüyoruz, kırlangıcımızı yaşatamadıksabah cansız bedenini bulduğumuzda ağlamaktan hiçbirşeyi görmedi gözümüz, nedense yeni bebeğimizi eve getirince birden ağzımdan çıkıverdi A1112
Pamuk gibi bir erkek bebek, bir anını yakalayıp çekeceğim fotosunu, görürsünüz tatlılığını, eller ayaklar ağzı burnu pespembe.
Hayvanlarında kendilerine göre karakterleri var, bizim minik dik kafalı, inatçı olacağa benziyor, çokta hareketli, kendine bir gelse ele avuca sığmayan, afacan inatçı bir bacaksız olacak.
Kırlangıcı kaybetmenize çok üzüldümUmarım kedicik yaşar , sağlıklı bir hayat sürer. Kod adı koymuş olsan da gözün gibi bakıp bağlandığına eminim. Çok şanslı bence A1112
En çok kanguru kesesi misali bluzunla kucağındaki halini merak ettim. Nasıl mutludur şimdi.
bu baslik tam benlik,ne geyik topigim var nede actigim topik tutuluyo cok uzuluyorum siz cikin burasi benim olsun
Kırlangıça çok üzüldük, kanadı kırıktı yaşamaz dediler zaten ama yemek yemeye başlayınca umutlanmıştık( inşaallah kedi yaşar, sorma bildiğiniz bebek gibi, karnı doyuyor, tuvaletini yapıyor, uyumak istediğinde ne kızımda ne eşimde durmuyor, illa benim bluzde uyuyacak büyük ihtimalle beni annesi sanıyor yavrucak, ben alır almaz susuyor, keseyi bir görseniz çok komiğiz, kesenin içinde kıvrılıp yatıyor, bir elimle de sevmemi istiyor, siteye girdiğimde evde iş yaparken hep benle, tek elle iş yapıyorum
Biz çıkarsak kimle sohbet edeceksin, topik sahibi diye birşey yok burda, herkes ev sahibi
Kırlangıça çok üzüldük, kanadı kırıktı yaşamaz dediler zaten ama yemek yemeye başlayınca umutlanmıştık( inşaallah kedi yaşar, sorma bildiğiniz bebek gibi, karnı doyuyor, tuvaletini yapıyor, uyumak istediğinde ne kızımda ne eşimde durmuyor, illa benim bluzde uyuyacak büyük ihtimalle beni annesi sanıyor yavrucak, ben alır almaz susuyor, keseyi bir görseniz çok komiğiz, kesenin içinde kıvrılıp yatıyor, bir elimle de sevmemi istiyor, siteye girdiğimde evde iş yaparken hep benle, tek elle iş yapıyorum
Biz çıkarsak kimle sohbet edeceksin, topik sahibi diye birşey yok burda, herkes ev sahibi
Anneeeemmmmm serçe parmağım kadardır o kedicik şimdi
müdür bebiş nasılbiraz dinlenmek için sıcak su topbası koyabilirsin yattığı yere tabi çok aşırı olmamalı heralde :26: yumuşak tüylü şeylerin içinde olursa bağırmaz rahatça uyur diye düşünüyorum çok merak ediyorum A 1112 yi yaaa
Ayh gel birde bana sor, bu yaştan sonra erkek bebek büyütüyorum
Hoşgeldin:))))
Keyfi yerinde sıpanın, koku dedektörü gibi, yatağı sıcak ama kokluyor, ben ortada değilsem basıyor yaygarayı
Sizin için şimdi sıcağı sıcağına foto çektim, halıya koyar koymaz yine başladı bağırmaya, koklayarak beni aradı, keseye koyunca sustu iyi mi
İşte karşınızda A1112
Bu kesede kanguru gibi uyurken
Eki Görüntüle 1107163
Bu da keseden çıkarttığım için deli gibi beni ararken
Eki Görüntüle 1107162
O kadar hızlı hareket ediyor ki zor çektim
Ayh gel birde bana sor, bu yaştan sonra erkek bebek büyütüyorum
Hoşgeldin:))))
Keyfi yerinde sıpanın, koku dedektörü gibi, yatağı sıcak ama kokluyor, ben ortada değilsem basıyor yaygarayı
Sizin için şimdi sıcağı sıcağına foto çektim, halıya koyar koymaz yine başladı bağırmaya, koklayarak beni aradı, keseye koyunca sustu iyi mi
İşte karşınızda A1112
Bu kesede kanguru gibi uyurken
Eki Görüntüle 1107163
Bu da keseden çıkarttığım için deli gibi beni ararken
Eki Görüntüle 1107162
O kadar hızlı hareket ediyor ki zor çektim
ay şu kutudaki hali ne öyleEki Görüntüle 1107164
Eki Görüntüle 1107165
Bir ara biberonlu fotoğrafını çekebilirsem koyarım, bir görseniz bir emiyor, emzikte alsam mı sıpaya, geceleri yatağında oyalanır
Ay şapşala bakkkkkk
Allahım her şeyin minnağı güzel işte
Bu arada halıdan da zor ayırt ettim be müdürüm
ay kıyamam çok güzel ve minikmüdür öyle hızlı büyüyolarki çekebildiğin kadar foto çek anlamıyosun hiç yeniden anne olmak nasıl bi duygu senin kokunla büyürse bildiğin çocuğun gibi dibinden ayrılmaz her dediğini anlar koynunda yatar annemin kedisi öyle konuşuyolar bile
ay bu bembeyaz bi güzellik olucak heralde büyüyünce napmayı düşünüyosun :26: besliceksiniz inş.
ay bayıldım ben bunun güzelliğine ya müdür çok dadlukutudaki hali ne güzel çıkmış
Erkekimle mutfaktayız, baba telefonla konuşuyor diye salondan kaçtık
Yeniden anne olmak:44: güzel lakin yorucu, her dakika yakanda bir bebekle gezmek, makineye bulaşıkları yerleştirirken hareket ediyorum diye rahatsız olup miykleyen beyfendiyi susturmak kolay değil
Benim bir kedim vardı bibi, duman rengiydi o yüzden adını Duman koymuştum, o da erkekti, koynumda büyüdü, döve döve seviyordum onu, poposuna vurunca uyuyordu, çok zeki bir kediydi, neye kızdım hemen anlar kaçardı evden, hayvanların benle bağı bir garip, anneleri gibi benimsiyorlar ama bir o kadarda korkarlar benden, eşim kızım şımartır, onların yanında evin canına okurlar, ben daha kapıdan içeri girer girmez koltuk arkasına kaçarlar, muzurluklarını görüp kızacağımı bilirler
Besleyecek gözüküyoruz, çok büyük sorumluluk olduğundan ben evde hayvan beslemeye tövbeliydim aslında, hastalanıyorlar, şehir dışına çıkmaya kalksan kimseye bırakamıyorsun, birine emanet etsen terk edildim sanıp depresyona giriyorlar ve en kötüsü öldüklerinde kahroluyoruz, kaç tane kedimizi ağlayarak gömdük
2 aylık olunca evlat edindiririm diyordum ama sanırım yapamayacağım
Bizde ailecek çabuk bağlanma var, daha dün geldi fakat dünden beri her dakikam onla geçiyor, bu sıpa 2 aylık olsun tuvalet terbiyesi ve mutfak cıs'ı öğretmem lazım, karşılıklı anlaşma yapacağız kendisiyle, kurallarıma uymak zorunda, yoksa popoya yer şaplağı.
Şöyle biraz daha büyüsün, fiyakalı bir yatak alacağım oğluma
anne oldun işte niye şaşırdınkievlat edinmene çok sevindim yaa :124:benimde bibim var wc sorun değil zaten koy kumu yapsın neyseki kedilere pek bişey öğretmeye gerek olmuyor en güzel zamanlarıda bebeklikleri Allah analı babalı büyütsün
Aminnn
Baba içerde, tam tipik baba, oğlan kucağımda, adam çerez yiyor, hanım yorulmuşsundur, azıcıkta ben pışpışlayayım demiyor
Ne yapsam acaba:26: adamı evden mi atsamben burda saçımı süpürge ediyorum, gündüz ev işi, yemek, alışveriş, birde oğlan durmuyor
Abla desen fosur fosur uyuyor
Tam BDV'lik oldum, dertliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?