Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Mune cim sevginizle minik A1112 nin toparlanıp büyüyeceğine eminim. İnşallah diğer yavruları alan çocuklarda onları büyütebilir. Biraz dinlen sonra kucağında bir fotosunu çekersin belki sevimli miniğin.

Mune cim sevginizle minik A1112 nin toparlanıp büyüyeceğine eminim. İnşallah diğer yavruları alan çocuklarda onları büyütebilir. Biraz dinlen sonra kucağında bir fotosunu çekersin belki sevimli miniğin.

Teşekkür ederim, umarım büyür, isim koymadım şimdilik, isim koyunca çok daha bağlanıyormuşuz gibi geliyor ve kaybedince daha çok üzülüyoruz, kırlangıcımızı yaşatamadık sabah cansız bedenini bulduğumuzda ağlamaktan hiçbirşeyi görmedi gözümüz, nedense yeni bebeğimizi eve getirince birden ağzımdan çıkıverdi A1112

Pamuk gibi bir erkek bebek, bir anını yakalayıp çekeceğim fotosunu, görürsünüz tatlılığını, eller ayaklar ağzı burnu pespembe.
Hayvanlarında kendilerine göre karakterleri var, bizim minik dik kafalı, inatçı olacağa benziyor, çokta hareketli, kendine bir gelse ele avuca sığmayan, afacan inatçı bir bacaksız olacak.

Kırlangıcı kaybetmenize çok üzüldüm Umarım kedicik yaşar , sağlıklı bir hayat sürer. Kod adı koymuş olsan da gözün gibi bakıp bağlandığına eminim. Çok şanslı bence A1112

En çok kanguru kesesi misali bluzunla kucağındaki halini merak ettim. Nasıl mutludur şimdi.

Kırlangıça çok üzüldük, kanadı kırıktı yaşamaz dediler zaten ama yemek yemeye başlayınca umutlanmıştık( inşaallah kedi yaşar, sorma bildiğiniz bebek gibi, karnı doyuyor, tuvaletini yapıyor, uyumak istediğinde ne kızımda ne eşimde durmuyor, illa benim bluzde uyuyacak büyük ihtimalle beni annesi sanıyor yavrucak, ben alır almaz susuyor, keseyi bir görseniz çok komiğiz, kesenin içinde kıvrılıp yatıyor, bir elimle de sevmemi istiyor, siteye girdiğimde evde iş yaparken hep benle, tek elle iş yapıyorum

bu baslik tam benlik,ne geyik topigim var nede actigim topik tutuluyo cok uzuluyorum siz cikin burasi benim olsun

Biz çıkarsak kimle sohbet edeceksin, topik sahibi diye birşey yok burda, herkes ev sahibi

Mune ne haddime siz cikin demek latife ettim sadece
Siz durun ben cikarim:18:

müdür bebiş nasıl biraz dinlenmek için sıcak su topbası koyabilirsin yattığı yere tabi çok aşırı olmamalı heralde :26: yumuşak tüylü şeylerin içinde olursa bağırmaz rahatça uyur diye düşünüyorum çok merak ediyorum A 1112 yi yaaa

Anneeeemmmmm serçe parmağım kadardır o kedicik şimdi

Ayh gel birde bana sor, bu yaştan sonra erkek bebek büyütüyorum

Hoşgeldin:))))
Keyfi yerinde sıpanın, koku dedektörü gibi, yatağı sıcak ama kokluyor, ben ortada değilsem basıyor yaygarayı
Sizin için şimdi sıcağı sıcağına foto çektim, halıya koyar koymaz yine başladı bağırmaya, koklayarak beni aradı, keseye koyunca sustu iyi mi
İşte karşınızda A1112

Bu kesede kanguru gibi uyurken

Bu da keseden çıkarttığım için deli gibi beni ararken

O kadar hızlı hareket ediyor ki zor çektim

Ay şapşala bakkkkkk
Allahım her şeyin minnağı güzel işte

Bu arada halıdan da zor ayırt ettim be müdürüm

ay kıyamam çok güzel ve minik müdür öyle hızlı büyüyolarki çekebildiğin kadar foto çek anlamıyosun hiç yeniden anne olmak nasıl bi duygu senin kokunla büyürse bildiğin çocuğun gibi dibinden ayrılmaz her dediğini anlar koynunda yatar annemin kedisi öyle konuşuyolar bile

Bir ara biberonlu fotoğrafını çekebilirsem koyarım, bir görseniz bir emiyor, emzikte alsam mı sıpaya, geceleri yatağında oyalanır

ay bu bembeyaz bi güzellik olucak heralde büyüyünce napmayı düşünüyosun :26: besliceksiniz inş.

ay bayıldım ben bunun güzelliğine ya müdür çok dadlu kutudaki hali ne güzel çıkmış

Ay şapşala bakkkkkk
Allahım her şeyin minnağı güzel işte

Bu arada halıdan da zor ayırt ettim be müdürüm

Erkekimle mutfaktayız, baba telefonla konuşuyor diye salondan kaçtık

Yeniden anne olmak:44: güzel lakin yorucu, her dakika yakanda bir bebekle gezmek, makineye bulaşıkları yerleştirirken hareket ediyorum diye rahatsız olup miykleyen beyfendiyi susturmak kolay değil

Benim bir kedim vardı bibi, duman rengiydi o yüzden adını Duman koymuştum, o da erkekti, koynumda büyüdü, döve döve seviyordum onu, poposuna vurunca uyuyordu, çok zeki bir kediydi, neye kızdım hemen anlar kaçardı evden, hayvanların benle bağı bir garip, anneleri gibi benimsiyorlar ama bir o kadarda korkarlar benden, eşim kızım şımartır, onların yanında evin canına okurlar, ben daha kapıdan içeri girer girmez koltuk arkasına kaçarlar, muzurluklarını görüp kızacağımı bilirler

ay bu bembeyaz bi güzellik olucak heralde büyüyünce napmayı düşünüyosun :26: besliceksiniz inş.

Besleyecek gözüküyoruz, çok büyük sorumluluk olduğundan ben evde hayvan beslemeye tövbeliydim aslında, hastalanıyorlar, şehir dışına çıkmaya kalksan kimseye bırakamıyorsun, birine emanet etsen terk edildim sanıp depresyona giriyorlar ve en kötüsü öldüklerinde kahroluyoruz, kaç tane kedimizi ağlayarak gömdük

2 aylık olunca evlat edindiririm diyordum ama sanırım yapamayacağım
Bizde ailecek çabuk bağlanma var, daha dün geldi fakat dünden beri her dakikam onla geçiyor, bu sıpa 2 aylık olsun tuvalet terbiyesi ve mutfak cıs'ı öğretmem lazım, karşılıklı anlaşma yapacağız kendisiyle, kurallarıma uymak zorunda, yoksa popoya yer şaplağı.

Şöyle biraz daha büyüsün, fiyakalı bir yatak alacağım oğluma

anne oldun işte niye şaşırdınki evlat edinmene çok sevindim yaa :124:benimde bibim var wc sorun değil zaten koy kumu yapsın neyseki kedilere pek bişey öğretmeye gerek olmuyor en güzel zamanlarıda bebeklikleri Allah analı babalı büyütsün

Aminnn
Baba içerde, tam tipik baba, oğlan kucağımda, adam çerez yiyor, hanım yorulmuşsundur, azıcıkta ben pışpışlayayım demiyor
Ne yapsam acaba:26: adamı evden mi atsam ben burda saçımı süpürge ediyorum, gündüz ev işi, yemek, alışveriş, birde oğlan durmuyor
Abla desen fosur fosur uyuyor
Tam BDV'lik oldum, dertliyim

Hemen kapris moduna bağlamışsın müdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…