Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

bdvye bi konu açta destek olalım at kucağına pışpışlama sırası sende de ben abladan olsam hiç koynumdan çıkarmazdım keşke yakınlarımda olsam müdür

Hemen kapris moduna bağlamışsın müdür

Yeni anneyim, azıcık trip yapmam lazım

bu ne be eşşek yavrusu mu ?

Oğluma niye öyle diyorsun, senin fotonu gösterip bak oğlum bu abi gelince rahat verme, tısla, miyavla diyeceğim

bdvye bi konu açta destek olalım at kucağına pışpışlama sırası sende de ben abladan olsam hiç koynumdan çıkarmazdım keşke yakınlarımda olsam müdür

Ahhh ahhh kimseler anlamıyor 2 günlük el kadar bebeyle kalakaldım, bu çocuk mama ister, bu çocuğun ihtiyaçları var diye düşünen yok
Beşiği bile yok (( yatak odasına salıncak mı kursam acaba:26:

şimdilik yakınında kutuda idare eder minicik zaten büyüdükçe masrafları artıcak bide kazeni tırmalasın öğret eşşek dedi bebişe

Ne kadar sevimli A1112 Güle güle büyütün Munecim , kese süper mantıklı olmuş. Kazen eşşek yavrusu mu diye takılsa da çok güzel bir delikanlı olacak bence .

Eki Görüntüle 1107164

Eki Görüntüle 1107165

Bir ara biberonlu fotoğrafını çekebilirsem koyarım, bir görseniz bir emiyor, emzikte alsam mı sıpaya, geceleri yatağında oyalanır

Emzik emen kedi görmedim daha önce hiç , ilginç olabilir Kutudaki hali çok şeker . Bir anne kaybetti A1112 şanslı imiş ki senin gibi tatlı bir anne kazandı.

Artık oğlana bir isim düşün bence market adı gibi kalmasın böyle

Muneee oğluş nasıl yaşıyacak artık heralde ah bi koynuma vereydin onu yaa

İsim düşünüyoruz ama hala oğluma yakışır bir isim bulamadık biberonlu fotosunu koyacağım ama durmuyor bacaksız, çok hareketli, güzel bir pozunu yakalarsam görürsünüz, ne tatlı oluyor biberonla
Muneee oğluş nasıl yaşıyacak artık heralde ah bi koynuma vereydin onu yaa

Oğlumun göbek bağı düştü, sağlığı yerinde, sanki biraz daha büyüdü gibi geliyor bana, 2 saatte bir biberonla besliyoruz, gazını çıkarıyoruz ve wc seansımız oluyor:) en sevdiği şey kucakta uyumak, hele birde karnına masaj yaparsan mır mır mırlıyor.

Müdürüm oğluşuna altın emzik benden :13::13:

Ah teşekkür ederiz tam oğluma layık bir emzik, ne de olsa 40'ından sonra yeniden anne oldum, buldumcuk oldu oğlum

Keyfini çıkarsın A1112 adıyla yaşasın oğluşunu güzelcene mıncıklasana benğm yerime birazcık,çok tatlı bişeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…