Eki Görüntüle 1107164
Eki Görüntüle 1107165
Bir ara biberonlu fotoğrafını çekebilirsem koyarım, bir görseniz bir emiyor, emzikte alsam mı sıpaya, geceleri yatağında oyalanır
Aminnn
Baba içerde, tam tipik baba, oğlan kucağımda, adam çerez yiyor, hanım yorulmuşsundur, azıcıkta ben pışpışlayayım demiyor
Ne yapsam acaba:26: adamı evden mi atsamben burda saçımı süpürge ediyorum, gündüz ev işi, yemek, alışveriş, birde oğlan durmuyor
Abla desen fosur fosur uyuyor
Tam BDV'lik oldum, dertliyim
Hemen kapris moduna bağlamışsın müdür
bu ne be eşşek yavrusu mu ?
bdvye bi konu açta destek olalımat kucağına pışpışlama sırası sende de ben abladan olsam hiç koynumdan çıkarmazdım keşke yakınlarımda olsam müdür
Kazen kıskandı seni müdür
Yeni anneyim, azıcık trip yapmam lazım
Oğluma niye öyle diyorsun, senin fotonu gösterip bak oğlum bu abi gelince rahat verme, tısla, miyavla diyeceğim
Ahhh ahhh kimseler anlamıyor2 günlük el kadar bebeyle kalakaldım, bu çocuk mama ister, bu çocuğun ihtiyaçları var diye düşünen yok
Beşiği bile yok(( yatak odasına salıncak mı kursam acaba:26:
Oğluma reşat altını takması lazımken neler dedi:)))
altından beşik yaptırsın
Benim oğluma yakışır, sizde toplaşıp altın emzik alın
Ayh gel birde bana sor, bu yaştan sonra erkek bebek büyütüyorum
Hoşgeldin:))))
Keyfi yerinde sıpanın, koku dedektörü gibi, yatağı sıcak ama kokluyor, ben ortada değilsem basıyor yaygarayı
Sizin için şimdi sıcağı sıcağına foto çektim, halıya koyar koymaz yine başladı bağırmaya, koklayarak beni aradı, keseye koyunca sustu iyi mi
İşte karşınızda A1112
Bu kesede kanguru gibi uyurken
Eki Görüntüle 1107163
Bu da keseden çıkarttığım için deli gibi beni ararken
Eki Görüntüle 1107162
O kadar hızlı hareket ediyor ki zor çektim
Eki Görüntüle 1107164
Eki Görüntüle 1107165
Bir ara biberonlu fotoğrafını çekebilirsem koyarım, bir görseniz bir emiyor, emzikte alsam mı sıpaya, geceleri yatağında oyalanır
Benim oğluma yakışır, sizde toplaşıp altın emzik alın
Ne kadar sevimli A1112Güle güle büyütün Munecim , kese süper mantıklı olmuş. Kazen eşşek yavrusu mu diye takılsa da çok güzel bir delikanlı olacak bence .
Emzik emen kedi görmedim daha önce hiç , ilginç olabilirKutudaki hali çok şeker . Bir anne kaybetti A1112 şanslı imiş ki senin gibi tatlı bir anne kazandı.
Artık oğlana bir isim düşün bence market adı gibi kalmasın böyle
Muneee oğluş nasıl yaşıyacak artık heralde ah bi koynuma vereydin onu yaa
İsim düşünüyoruz ama hala oğluma yakışır bir isim bulamadıkbiberonlu fotosunu koyacağım ama durmuyor bacaksız, çok hareketli, güzel bir pozunu yakalarsam görürsünüz, ne tatlı oluyor biberonla
Oğlumun göbek bağı düştü, sağlığı yerinde, sanki biraz daha büyüdü gibi geliyor bana, 2 saatte bir biberonla besliyoruz, gazını çıkarıyoruz ve wc seansımız oluyor:) en sevdiği şey kucakta uyumak, hele birde karnına masaj yaparsan mır mır mırlıyor.
Ah teşekkür ederiztam oğluma layık bir emzik, ne de olsa 40'ından sonra yeniden anne oldum, buldumcuk oldu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?