- 20 Mart 2008
- 141.927
- 213.850
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne tatlı mune abla şey yapsana köpeğin kulaklarına küçük lastikli tokalardan var ya bebeklere takılıyor onlardan taksana biraz insafsızca ama çok şirin olurVahşi bir Pekinez tehdidi altındayım
Eki Görüntüle 1483297
Bu bebek yüzlü Pekinez oynamazsam kediyi parçalanmakla tehdit ediyor, işte kedisini rehin aldığı o anlar:
Eki Görüntüle 1483299
Ben bunun ağzını burnunu yemeye doyamıyorum, severken elimde kalacak![]()
Vahşi bir Pekinez tehdidi altındayım
Eki Görüntüle 1483297
Bu bebek yüzlü Pekinez oynamazsam kediyi parçalanmakla tehdit ediyor, işte kedisini rehin aldığı o anlar:
Eki Görüntüle 1483299
Ben bunun ağzını burnunu yemeye doyamıyorum, severken elimde kalacak![]()
Baby I’m preying on you tonight
Hunt you down, eat you alive
Just like animals, animals
Like animals, animals
Don't tell no lie-lie-lie-lie
You can't deny-ny-ny-ny
The beast inside-side-side-side
Yeah, yeah, yeah
Owwwww
Yok senin anne biraz yabancı müzik hastasıBu şarkı bana alış veriş merkezlerini animsatiyohep oralarda çalıyor ya. Ben sizi daha çok türk halk musikisi dinlersiniz diye düşünmüştüm
![]()
Aa gerçekten mii bende yabancı severimm türkçe şarkılar pek sarmiyoYok senin anne biraz yabancı müzik hastası![]()
Hanım,
ben doğum yaptımhem bebek hem site derken geyiğe vaktim olmuyor
Ya eşime o kadar dedim bey bey bu yaştan sonra bebek yapmayalım, çocuk kime benzeyecek belli olmaz dedimal sana, ola ola bu oldu
ele avuca sığmıyor, karnı toksa, tuvaletini de yapmışsa, en büyük eğlencesi tavşanını alıp benle oynayın demek, kuduruk kızım benim
Eki Görüntüle 1429114