• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Selamlar, nasılsınız ? Mune sen nasılsın ? :)

Ama niye kimse yokk burdaaa :( nedennnnn ? ya canım çok sıkılıyor amaa yaa :(

Vahşi bir Pekinez tehdidi altındayım:KK14:
image.webp

Bu bebek yüzlü Pekinez oynamazsam kediyi parçalanmakla tehdit ediyor, işte kedisini rehin aldığı o anlar:
image.webp

:KK70::KK70::KK70:

Ben bunun ağzını burnunu yemeye doyamıyorum, severken elimde kalacak :KK70:

Vahşi bir Pekinez tehdidi altındayım:KK14:
Eki Görüntüle 1483297

Bu bebek yüzlü Pekinez oynamazsam kediyi parçalanmakla tehdit ediyor, işte kedisini rehin aldığı o anlar:
Eki Görüntüle 1483299

:KK70::KK70::KK70:

Ben bunun ağzını burnunu yemeye doyamıyorum, severken elimde kalacak :KK70:
Ay ne tatlı mune abla şey yapsana köpeğin kulaklarına küçük lastikli tokalardan var ya bebeklere takılıyor onlardan taksana biraz insafsızca ama çok şirin olur :KK53:

Baby I’m preying on you tonight
Hunt you down, eat you alive
Just like animals, animals
Like animals, animals

Don't tell no lie-lie-lie-lie
You can't deny-ny-ny-ny
The beast inside-side-side-side
Yeah, yeah, yeah

Owwwww

Baby I’m preying on you tonight
Hunt you down, eat you alive
Just like animals, animals
Like animals, animals

Don't tell no lie-lie-lie-lie
You can't deny-ny-ny-ny
The beast inside-side-side-side
Yeah, yeah, yeah

Owwwww

Bu şarkı bana alış veriş merkezlerini animsatiyo:KK53: hep oralarda çalıyor ya. Ben sizi daha çok türk halk musikisi dinlersiniz diye düşünmüştüm :KK53:

Günaydınlar hanımlar çok sessiz kalmış burası hareketlendirmek lazımdeğilmi :KK68:
Parkon nerelerde bileniniz varmı epeydir göremiyorum onu :KK14:

Hanım,
ben doğum yaptım :KK70::KK70: hem bebek hem site derken geyiğe vaktim olmuyor:KK70:
Ya eşime o kadar dedim bey bey bu yaştan sonra bebek yapmayalım, çocuk kime benzeyecek belli olmaz dedim:KK70::KK70: al sana, ola ola bu oldu:KK70::KK70:ele avuca sığmıyor, karnı toksa, tuvaletini de yapmışsa, en büyük eğlencesi tavşanını alıp benle oynayın demek, kuduruk kızım benim:KK70:
Eki Görüntüle 1429114

cok sekermis ya:) nasil masum hayvanlar su kopekler, bazi insanlardan daha sadik daha dost oluyorlar... yillar once anneanemde kalirken beslemistim bi fino, dunyanin en sevimli canlilari O:-)

Miş Miş Miş'te Muş Muş Muş :rolleyes::KK73::KK73:lalalala-laaaa:KK73::rolleyes:

Back
X