eylem önemli elbette. ama çete çete diye insanları kötü yola teşvik etmekten gitmekte varsadece yapıcam demekle olmuyor,eyleme dökünce o zaman içeri alıyorlar dimi edim
eylem önemli elbette. ama çete çete diye insanları kötü yola teşvik etmekten gitmekte var
kötülere bişi olmaz, bak yırtmışız sünnettengerçi biz polemik molemik yapmadık, arkadaşı doğru yola çekmeye çalıştık demi
sanırım deliller yetersiz. daha geçerli deliller gerekecek
Ne diyor Mune cekirge bir sicrar iki sicrar, ucuncu de. Kac oldu bizimki. :)
Cetenin adini bile buldular be. Bir iki gun bekleseydim oyle ihbar etseydim iyiydi:)
Ne diyor Mune cekirge bir sicrar iki sicrar, ucuncu de. Kac oldu bizimki. :)
Cetenin adini bile buldular be. Bir iki gun bekleseydim oyle ihbar etseydim iyiydi:)
biz daha zıplamaya başlamadık bunlar ısınma turumune'nin topiğinde çete toplantısı yapacaktık az kalsın o değil de gitti benim yüzü görünmeyen başlık, yüzük ve doberman üçlüsü
bencede acele ettin. biraz daha bekleyecektin.
nneyse bir dahaki sefere artık
Konu sahibi Mune , Mune'den saklanmaya calisiyoruz
Bu office var ya bos durmaz. 3 sene banliymis daha aciklamaya gerek var mi:)
hee oradayken düşünecek çok zamanım oldu tövbekar oldum kankaşimdi kenardan kenardan yürüyorum, açılmıyorum yine de sevdiklerimin arkasındayım orası başka
aynı bensin.
eskiler beni görse oky nin üyeliğini biri ele geçirmiş diyecekler.
o derece yani
hee oradayken düşünecek çok zamanım oldu tövbekar oldum kankaşimdi kenardan kenardan yürüyorum, açılmıyorum yine de sevdiklerimin arkasındayım orası başka
aynen, bakıyorum ki iş polemiğe giriyor arkamdan ne söylerlerse söylesinler ölü taklidi yapıyorumtek cezam var o da geyikten yidim 1 gece
Cete mete yine banlanicam ben herhalde, hissediyorum. Neyse...
yok daha neler, herhalde burayı okuyup gerçekten çete kuracağımıza inanan olmazçete bu şekilde kurulmaz, yöneticinin topiğinde, gözünün içine baka baka.. böyle gel çete kuralım, adını ne koyalım, dur bir de dobermanımız olsun diyerek çete kurulmaz banlanmazsın kanka, sen bana takıl
yok daha neler, herhalde burayı okuyup gerçekten çete kuracağımıza inanan olmazçete bu şekilde kurulmaz, yöneticinin topiğinde, gözünün içine baka baka.. böyle gel çete kuralım, adını ne koyalım, dur bir de dobermanımız olsun diyerek çete kurulmaz banlanmazsın kanka, sen bana takıl
peki çete liderim özelden yolladığın mesajlar ne olacak haa hanı cıddıydık
ahahahah iyiydi buama kimse yemez bunu benim mesaj kutum her daim dolu kimse bişi yollayamıyo bu aralar çizdim seni katiee bittin sen
Office ayakta uyuyorsun.
evet, belki.. ama böylesi daha iyi boşver, bu sefer kendini kurnaz sanıp her nanenin içinde olmaktansa saf olmayı (ya da saf ayağına yatmayı) tercih ediyorum be kankam. cin gezinenlerin de sonunu görüyoruz boşversen genede benle bütün bilgileri paylaş, meraklı üye mode on :2:
Ben gidiyorum bir daha da gelmiycem. Emailimi biliyorsun. Konusmak istersen ordan yazisiriz. Kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?