Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Uyuya kalmışım akşam:2:
Okuyayım dedim bitmedi yazdıklarınız
Benim yokluğumda niye bu kadar kaynatıyonuz be
Çeteyide Kib liycem görürsünüz

Uyuya kalmışım akşam:2:
Okuyayım dedim bitmedi yazdıklarınız
Benim yokluğumda niye bu kadar kaynatıyonuz be
Çeteyide Kib liycem görürsünüz

bende dedim portakal bahçesini kuruttular herhalde,ne meyveymiş be didim

günaydın topik sakinleri,çete neyim yok parkon hanım

Son düzenleme:
Günaydınlarrrr hanımlarr bir kaç gün yoktum modem de arıza oluyordu sirekli dün akşam gelp değiştirdiler sorun btti çok şükür net sürekli kesik oluyordu Herkesler iyidir umarım

herkese günaydın canlarım

amma konusmussunuz aksam bıdı bıdı bıdı
oku oku bitmedi

Günaydınlarrrr hanımlarr bir kaç gün yoktum modem de arıza oluyordu sirekli dün akşam gelp değiştirdiler sorun btti çok şükür net sürekli kesik oluyordu Herkesler iyidir umarım

Nick ini ve Avatarını çok seviyorum.HAtta geçende paylaştım burda,dilime bir takıldı senin nick bütün gün hanımkeleş...hanımkeleş...diye söyledim durdum HAni bazen bir şarkı dolanırya insanın ağzına,bütün gün durur durur söylersin.Sonrada sıkılıp ay nerden doladım bunu dersin onun gibiydi Sen de hoşgeldin

günaydın millet akşamın gerilimini atamamışsınız bakıyorum iyi akşama hazırlayın kendinizi dinlenin şimdik, bende işime döneyim

depresifim merak ettim seni gelirsen 3 kere vur, bir öm at

Tunaydin tunaydin arkadaslar,

office sen tutuklanmadin mi yaw , cete kurmaktan :)

Seni ihbar etmistim dun.

kötülere bişi olmaz, bak yırtmışız sünnetten gerçi biz polemik molemik yapmadık, arkadaşı doğru yola çekmeye çalıştık demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…