• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

hahahaha :D evet resmen pilotu rehin almış adam da Stockholm sendromuyla aşık olmuş falan diye düşündüm :D amerikan filmlerine ara vermeliyim :27:

Korsan goren masum office. :1:

Aha , 1600 oldu. Inat ettim yazmiycam:P Kac saat dayanirim sence:)

Office: posta kutun dolu uyus, buraya yazmami saglamaya calistin ama ben yemedim. Bak burdan bildiriyorum. Gorusuruz.

Iyi geceler arkadaslar.

Son düzenleme:
Jelesece jelesece ben mi dedikoduyu severim :53: kuru iftiradan saklasın yarebbim:53:

Hepinizi takipteyim, uslu durun:51:
nld,
Jelesec fırça mı attı annem, geyiğine kaçmışsın:9::9:

Ben yaşı başlı hem de emekli insanım Mune :50: Aman o Jelesec in diline düşmeyegörrr :ssz:

Bdvye kaçanlar, çamaşırlarınızı hazır tutun, ne olur ne olmaz:6:

Süperdi bu mune :21: arkadaşlar ben çok ban aldığım için bende düzüne düzüne çamaşır:) lazım olana hemen kargo yaparım :6:

Son düzenleme:
sen kim dedikodu kim loooo :23:

ne var benim dilimde :63::76:

Tabii emekli emekli 2 köpeğimle yaşayıp gidiyorum sessiz ve derinden nazik arkadaşım:34: HAni halk dilinde ''Dİlini eşek arısı soksun'' derler bunun gibi $117nf2.webp

acaba buraya yazssamdiğer topicten ceza verirlerimi bana:26:

Uyumaya gidenler iyi uykular, 1600 mesaj sayısını dolduranlar hala mı tıp oynuyorsunuz:)))
Veeee bdvye gidenler sesim çıkmıyor ama buralardayım, gözüm üzerinizde:51:

iş görüşmesinde iş verene aşık olmak konusu, ama başka bir üye gelip öyle yazmış. Eee bize ne dicedim :27:

bizim gözümüz o kadan yukarılarda değil de diyebilirdik ama Mune korkusundan tırıs tırıs geldik geri buralara :27:

haydin gittim bende size kokulu öpücükler :27: :16:

hayirli olsun topiginiz
ne zaman açildida yazdiniz bu kadar

kim açti diye bakinca muneyi gordugume sevindim :)))
mune tamam birakirim topiclerin yakasini ama sende $u fake leri tut yakasindan at kapiya nolursun :))

hayirli olsun topiginiz
ne zaman açildida yazdiniz bu kadar

kim açti diye bakinca muneyi gordugume sevindim :)))
mune tamam birakirim topiclerin yakasini ama sende $u fake leri tut yakasindan at kapiya nolursun :))

Siz hiççç merak etmeyin, ben gerekeni yaparım, yeter ki güzel parmaklar işlesin ve kiblesin:34:

Back
X