• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

alıntı yapamıyorum müdürüm attım da bi arkadaşında böyle olmuş kendiliğinden düzelmiş..o yüzden dua niyetine layk topluyorum :)
parkon forum çarpıldı yaa..liste halinde çıkıyo..nasıl çıktığını bile ekleyemedim ..o derece tüm haklarım silink:)
benim gelmemle neşelenen arkadaş..herkesi güldürüp kendi ağlayan palyaçoyu bildinmi..şu an için o benim:P

kızlar ben bıyere gıtmedım yaa :3::3::3:

tarafarım yok benım freee takılıyrum nıye gıdeyımki

alıntı yapamıyorum müdürüm attım da bi arkadaşında böyle olmuş kendiliğinden düzelmiş..o yüzden dua niyetine layk topluyorum :)
parkon forum çarpıldı yaa..liste halinde çıkıyo..nasıl çıktığını bile ekleyemedim ..o derece tüm haklarım silink:)
benim gelmemle neşelenen arkadaş..herkesi güldürüp kendi ağlayan palyaçoyu bildinmi..şu an için o benim:P

Sende mi bademim.
Bebiş iyi diymi:26:

Mune akşam kabus gibi çökücem dediğinde hepiniz gülmüştünüz, ben gülmemiştim citti citti dinlemiş hatta not almıştım. aha katiee de gitti, şimdi sıra kadişte kısmetse :27:

neeyy

ben naptım,ne istiyonuz benden küçük kadişinizden masum bi pıtırcıkım ben :50:

İşin kötü yanı ben bu hatuna hep zekice espriler yaptığını söylerim:9:
Ama bu sefer annamadım:25:
Kendimi aptal yerine koydum:5:

ahanda bu parkonum :16::16:

[video=youtube;4xDdnFwLtWo]http://www.youtube.com/watch?v=4xDdnFwLtWo[/video]

:60::60:

bu arada beğenide yapamıyorum..
bu banlı günde en çok siz müdürümü beğendiğimi bildirip
diğer tüm arkadaşlarada hoşlantılı duygular beslediğimi ifade etmek isterim..
(bu forum bana dayanamadı çöktü kesin)

neeyy

ben naptım,ne istiyonuz benden küçük kadişinizden masum bi pıtırcıkım ben :50:

kıyamam ben pıtırcıkıma :16: bak kısır var, dolma var, pazen don var. mapısda bereket var :27:

kankam ordaysan like yap, dık dık yap, geldiysen 3 kere vur :27:

parkon bebiş iyi balım..forum bozuldu forum..
bu 2013 bebeleri ışın bebesi olacaktı acaba bu danamı bozdu forumu:)

bu arada beğenide yapamıyorum..
bu banlı günde en çok siz müdürümü beğendiğimi bildirip
diğer tüm arkadaşlarada hoşlantılı duygular beslediğimi ifade etmek isterim..
(bu forum bana dayanamadı çöktü kesin)

işin kötü tarafı artık beğenı yazısıda bozulmuş yazdıklarını beğenemeıyoruz :5::5::5:

Noluyo yaw, valla benim bu forumda kimseyle derdim yok, kimseye laf çarpmadım, canımın sıkkınlığı bura ile ilgili değildi. Ben masumum :26:

kıyamam ben pıtırcıkıma :16: bak kısır var, dolma var, pazen don var. mapısda bereket var :27:

kankam ordaysan like yap, dık dık yap, geldiysen 3 kere vur :27:

ama ben diyetteyim ban yiyemem parkon yesin benim yerime bu sefer hatta bade yesin nasıl olsa kk bozulmuş :26:

iyi geceler hatunlar
ben begenebiliyorum
bozukluk nerde tam oalrak ?

Aman oğluş iyi olsunda bir günde foruma girmeyiver:51:
Hatta şöyle 3 ay girmesen daha iyi olur. :63:
Biraz kafa dinle sen:63:

Back
X