• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Office tabi ecnebi memleketinde köprüde yaparlar hayratta..
sen orda köprünün ışıklarını yak..kadişle parkiş burda ceviz yerken dişleri ödünç alıyolar birbirinden..
birinin alt yok diğerinin üst :))

Olum bak git:4:

sen orda köprünün ışıklarını yak..kadişle parkiş burda ceviz yerken dişleri ödünç alıyolar birbirinden..

bade ekleyemedim ya :(

kızam geç onları,gayet gencim ben bi sen göremedin fotomu be :6:

bu mesajın üstüne 6 ay kadar çevrimdışıyım ancak kahkahamı durdurur kendime gelirim sevgiyle kalın :9: :9:

uğraşıyorum ama ekleyemiyorum,eşim de yapamadı..ama kk forum böyle sıra sıra çıkıyo çok ilginç.sanki m.ö.den kalma gibi.

anladım grı bı sayfa gogldan bazen bişi ararkan aradıığım şeyin kkda konusu oluyor ve sayfa öyle çıkıyor ama yanda bıyerede orjınal görunume dön yazıyor demek badede yazmıyor

kizlar baska tarayicidan girmeyi denesenizde...
bazen ben bir konu aradigimda kk nin arsivi cikinca siyah beyaz avatarsiz cikiyo ama mesela ana sayfa felan yapinca duzelio...

boşver kadesa ekleme zaten..insanları dert kedere boğmayalım gece gece:(
parkon 1 yıldır 70 puandayım yaa.tövbeliyim ben..no polemik no ban felsefesini tuttum..

tweetey onuda denedim ..yok biri trocen attı pc ye..baş harfi parkondan şüpheleniyorum..
kadesa seni daha ne kadar görebilirm anacım:)forum tırt olduğundan yorum yapamadım apla

kizlar baska tarayicidan girmeyi denesenizde...
bazen ben bir konu aradigimda kk nin arsivi cikinca siyah beyaz avatarsiz cikiyo ama mesela ana sayfa felan yapinca duzelio...

twety bız çok görmüşüz demekki o sayfadan

ama hiç böyle ağlaşmadık :9::9::9:

kankam burda mısın? he de geç anacım duyma,görme,gerilme..

bade hangi tarayıcıyı kullanıyosun?

depresifim hiç bişey yapmadım..sabah elmayraya takılacaktım coni bulacakmış kendine
alıntı yaptım gitti..
elmayranın büyü müyü işleri varmı artık günahı boynuna ..takılamadım kadına çarpıldım:)

Son düzenleme:
Office explorer..mozilladanda olmadı:(
o ağlaşanlar kimler hatırlamıyorum ama başınıza gelsinde görün ne gıcık bişey:)
kadiş ous yapmıyor yaa..iyi oldu girme artık foruma diyo :(

Son düzenleme:
Office explorer..mozilladanda olmadı:(
o ağlaşanlar kimler hatırlamıyorum ama başınıza gelsinde görün ne gıcık bişey:)

chrome kullan birde.

reklam önleyici birşey yüklediysen o da yapıyor böyle şeyler. varsa programı sil, bir de öyle dene.

yok bişey yüklemedim..durduk yere gitti yımırta gibi sayfa..
neyse belki uyursam düzelir
hadi hepinize iyi geceler

oleyyy düzeldi..gerçi şimdide smiller yok ..olsun..ohh bee..layklar iş yaradı:))

depresifim hiç bişey yapmadım..sabah elmayraya takılacaktım coni bulacakmış kendine
alıntı yaptım gitti..
elmayranın büyü müyü işleri varmı artık günahı boynuna ..takılamadım kadına çarpıldım:)

Benim gibi Nur yüzlü insanla nakliyeci diye dalga geçtiğin için olmuş olabilir. :)

Back
X