• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

o biraz zor. bahçe ve gül ağacı. olayı bu esasta. sonra burada sabaha karşı alırlar düden şelalesinin denize karıştığı yerden denize hoop atarlar.
ama ben üşeniyorum. balkona koycam. sabahta alıp saklayacağım.tabii oda olmayacak . çünkü attım:27:

Neyse artık önemli olan niyet diyelim ozaman. yurtta kalınca olmuyo cünkü artık sene ye inş :)

evde hiç toprak yok yani:27: gece olması da önemli değil. şuan yapsan parka gömsen olur bence.

denizin olması önemli değil :) ben bu sene bu yöntemi yapmayı düşündüm sadece:9:
toprak varsa, göm :34:

yok annem ben 5 kattayim toprak neyin yok :27:
bak onceden bilseydim anama verirdim kizi parka goturduyunde gomerdi ne guzel:37:o da okurdu ya yolda baga cekmis merahlu:27::9::9::9:

bak onceden bilseydim anama verirdim kizi parka goturduyunde gomerdi ne guzel:37:o da okurdu ya yolda baga cekmis merahlu:27::9::9::9:

bir kaktüsün bile yok mu:27::1:
neyse, sen parka git göm
geceyi beklemene gerek yok. önemli değil yani:9:
duvara yapıstırma sakın uçar gider, millet okur yazını:52:

canım o kaç yıldır bu hayallerle yaşıyo zaten :9:

evet parkonum yarın bi uyanıyosun kk senin olmuş he annem he balım :5:

hımm anlamışam. moralini bozmayalım şimdi.
hee parkon hee, anacım.
bir gül ağacı yetiyor. site senin.
nasıl moral veriim ama.:27:

Azerin sen en iyisi klozeti kullan annem,evde bir o var herhal:9:

Back
X