• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

slm bana da yer var mı topiğinizde:27::27::27:

Son düzenleme:
sen git yurt dışında oku, ps ne bilme :27: teeeeee ne günlere kaldık anacım :27:

hehehe biz cool takıliyk, mune enseler bizi sinek gibin :27: ne çabuk geldin iyiydik biz :9: :27:

Geldim ama cok kalmiycam:) Her an banlanabilirsin office, seni kib yapiyorum her firsatta :)

AAA kamkam sen ne zaman çıktın mapustan?:48:

Dun ciktim ama dolastim biraz, hava aldim. Kapali yer fobisi basladi bende. Anca geldim :)

Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.

Bana yan bakti kib, saldirdi kib, bana sunu dedi kib, benimle ugrasiyor kib vs vs... Buraya editor olmak istemezdim. :34:

sana katılıyorum Kankam :29: her yazdığımızı üzerine alınanlar yok bana yan baktı laf çarptı diyenler :ssz:cidden ilkokul sıralarında ki çocuklar gibiyiz editörlerin işi zor :ssz:

Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.

Iyiydi be parkon'cum cok rahat gecti. Sanirim en hakli banlanmam ve en pisman olmadigim banlanmam buydu.

sana katılıyorum Kankam :29: her yazdığımızı üzerine alınanlar yok bana yan baktı laf çarptı diyenler :ssz:cidden ilkokul sıralarında ki çocuklar gibiyiz editörlerin işi zor :ssz:

O duruma getirenler var. Bir kere isin ucu kacti mi gidiyor. O duruma getirmemek lazim iste.

:1:içinizde Kemancının konusuna yorum yapan varsa Mune ne içerdiniz diye soruyo kızlar:10:

Iyiydi be parkon'cum cok rahat gecti. Sanirim en hakli banlanmam ve en pisman olmadigim banlanmam buydu.

O duruma getirenler var. Bir kere isin ucu kacti mi gidiyor. O duruma getirmemek lazim iste.

pisipisine ban yemektense pişman olmadan yazıp çizip ban yemek daha keyifli :9:

bence çok ciddiye alıyorlar burayı sanal ortam kan davasına gerek yok amaç paylaşım yapmak :34:dediğin gibi ipin ucunu kaçırmamak lazım

Son düzenleme:
Back
X