Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay var ya feci canım çekti ama tatları olur mu ki şimdiden
sen git yurt dışında oku, ps ne bilmeteeeeee ne günlere kaldık anacım
![]()
Yanlis topik anacim. Dedikodu topigi oteki tarafta:)
Yanlis topik anacim. Dedikodu topigi oteki tarafta:)
hehehe biz cool takıliyk, mune enseler bizi sinek gibinne çabuk geldin iyiydik biz
![]()
![]()
AAA kamkam sen ne zaman çıktın mapustan?![]()
Geldim ama cok kalmiycam:) Her an banlanabilirsin office, seni kib yapiyorum her firsatta :)
hehehehe kibleri okuyanlar ne eğleniyordur yaw![]()
Bana yan bakti kib, saldirdi kib, bana sunu dedi kib, benimle ugrasiyor kib vs vs... Buraya editor olmak istemezdim.![]()
Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.
Bana yan bakti kib, saldirdi kib, bana sunu dedi kib, benimle ugrasiyor kib vs vs... Buraya editor olmak istemezdim.![]()
Selam hatunlar.
Kankam hoşgeldin,nasıl geçti Mapıs damı.
sana katılıyorum Kankamher yazdığımızı üzerine alınanlar yok bana yan baktı laf çarptı diyenler
cidden ilkokul sıralarında ki çocuklar gibiyiz editörlerin işi zor
![]()
içinizde Kemancının konusuna yorum yapan varsa Mune ne içerdiniz diye soruyo kızlar
![]()
içinizde Kemancının konusuna yorum yapan varsa Mune ne içerdiniz diye soruyo kızlar
![]()
Iyiydi be parkon'cum cok rahat gecti. Sanirim en hakli banlanmam ve en pisman olmadigim banlanmam buydu.
O duruma getirenler var. Bir kere isin ucu kacti mi gidiyor. O duruma getirmemek lazim iste.
Naber kelesekSelam parkon![]()
Zahmet olmazsa ben bir Latte alırım diyeceğim de, mapus da self servis oluyor kanımca![]()